TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Roger Shah – Magic Island (Music For Balearic People) Vol. 2

• Toto téma obsahuje celkem 33 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Schmidt a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 35)
  • Autor
    iamek
    Člen

Hruza … Letelo to z auta krasne na pole to cd … :-! …

Nulda
    Účastník

9/10 SKVOST, ikdyž první díl byl ještě větší

Kamca_
    Člen

Tak tohle je úžasná kompilačka! První CD nic moc, ale to druhý je prostě dokonalost!

2Kytárka: a to se ti nelíbí ani SoundLift-Lenda (Original Mix)? 🙂

Zív podruhé. Kdo tady mluvil o Aly & Fila? To je taky argumentace. Prostě nelíbí a hotovo. Hádat se nebudu.

Schmidt
    Člen

Poslechnuto celé (zatím tedy jen jednou) a souhlasím s Lauccem. Je to fakt báječný. Tak se přikláním k názoru, že druhé cedaso je o něco lepší (výborná věc je určitě i např. Ingsha – Montego Bay). Ale určitě povedená kompilace, která se fakt výbroně poslouchá a člověk při tom fakt krásně vypne a uvolní se. Ostatně o jedničce to platilo taky, je možný, že byla dokonce o chlup lepší, ale to věc osobního vkusu.

Star Guitar: [quote-0=Zíív, to je pomalé… Pustím si Scootery.][/quote-0] To víte, slečno, všechno nemůže znít tak nadupaně jako Aly a Fila. sm6sm12A určitě to není tak „hrozný“, abyste si hned nato musela spravi chuť zrovna Malou Motorkou !!! sm0

Zíív, to je pomalé… Pustím si Scootery.

Laucco
    Účastník

CD1 mám poslechnutý a fakt paráda…..má to svou atmosfému, příjemně se to poslouchá sm5 8/10

CD2 je ještě lepší-hlavně si užijeme více soundu Shaha….je tam dost skladeb, co mají veliký potenciál, prostě má to děj 9/10.

Pro mě nejlepší věc z kompilace = fast distance vs. dimension = above the clouds (mi album mix)

Po dlouhém čekání opravdu kvalitní kompilace.

Laucco
    Účastník

Poslechnuto-zhodnutím po 2. poslechu….čekal jsem maličko více, ale asi jsem špatně slyšel, byl jsem unavený sm15

Laucco
    Účastník

[b]Přesně…nejsme žádní warez distributoři sm18[/b]

f1d0
    Člen

[quote Anonymní uživatel]uz to vyslo, jdeme na to , uááá
    [/quote]

Ten link smaž, sem takovéhle odkazy nepatří sm4

Laucco
    Účastník

du na to sm15

Schmidt
    Člen

Mno…zatím se to poslouchá velice příjemně.sm3

Anonymní uživatel
    Host
    f1d0
    Člen

hmm, Soundlift nakonec hned dvě věci a Nery jednu…Shah si očividně oblíbil Portugalsko sm2

Jinak se taky moc těším, tohle bude idelání kompilačka na relax sm5

Nevim
    Účastník

ooooooooooooooooooooooooooooooooo to vypada drsne

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 35)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.