TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Rozhovor s Tiëstem 25.11. – zeptejte se ho

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel member a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 34)
  • Autor
    subik
    Člen

Já budu na jeho tiskovce před vystoupením, tak se můžu zepat taky, pokud budete chtít, pošlete mi otázky

nyana
    Člen

Na tu restauraciu sa uz pytat netreba, to uz je totiz asi 2 mesiace neaktualne! 😉
    Tijs z toho projektu uz odstupil a s Cineacom nema uz nic spolocne.

….aj ked joke to bol dobry zooropa. 😀

Stoupa
    Účastník

Zooropa & Andrews: :oD:oD:oD:oD:oD Malej záchvat sem z vás dostal :oD

Gizmo
    Člen

Zooropa: ROFL :oD:oD:oD
    nexus666: Eso nebo T-Music ???

nexus666
    Člen

Slipy nebo trenky? 😀

deivis
    Člen

Já bych se ho zeptal jaký přípravek používá na vyhlazování vrásek v obličeji.

Sq4Raa
    Člen

No, že Tiesto je úprava Tiest, jak mu říkají kamarádi, aby to znělo více italsky už vím. Že Flight ho napadl v turbulenci taky. Nevím…Jo a Adagio se mi líbí B-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

zooropa: megalol 😀

Leosh
    Člen

zooropa: to je kruty…:´-)) brecim smichy…-(( tohle me fakt pobavilo:-D

Last
    Účastník

ceero: Zda se mi, ze jedinym, cim bys chtel polozenim te otazky dosahnout, by bylo ho nastvat, coz se fakt neslusi. Navic stat pred nim ty, sam by ses tu otazku polozit neodvazil…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ceero: no spíš to položit tak, jestli ho spíš zajímá získávat si stále nový a nový publikum, nebo nezklamat to starý

ceero
    Účastník

hustey : ale nie, ja to myslim uplne vazne …. na ktoru skupinu ludi sa zameriava? na trancerov alebo na diskantov ? lebo pocuvaju ho obe skupiny ….

Hustey
    Člen

ceero: to je naprosto trapna hlaska, nevim proc tady pouzivat takovou ironii, adagio me na sw v praze v megamixu prislo dost krute, i kdyz doma si to nepustim : )

zooropa
    Člen

jestli mu prosperuje ten jeho restaurant? Furt tam urcite chodi a rika hostum TY-JES-TO nebo uvidis.

ceero
    Účastník

„For which group of music enthusiasts is your music made ? is it meant for trance music listeners or for adagio fans ?“

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 34)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.