TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sean Tyas 14.3. v Praze, co vy na to?

• Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel thonyk a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 217)
  • Autor
    Pavlas
    Člen

no tak ono to ten ten clovek co to dela vedet nemusel kdyz to dejvis nikde nezverejnil zejo:oP tak z toho nedělejte hned nějaký závery ze je to naschvál nebo podobně… ted je tu vsude takovejch akci ze se to hold obcas muze stat…

Lukin_
    Člen

palda : Tak já jeden set našel a posloucham + stahuju jeho set z Captured radio show a pak další guest mix z radio show od Kris O’Nel(a) :oP

Hustey
    Člen

Ronald van Gelderen by byla velka vrazda, ale je spis do hal nez do klubu B-]

Palda61
    Člen

Lukin: neva:-D

Btw, co třeba Gareth Emery? 🙂

Sickboy
    Člen

Co je tohle zase za chujovinu??? 🙁 Tyase jsem chtěl do Plzně, už se i trošičku rýsovaly reálné obrysy (u mě to znamená: sehnat prachy na pokrytí nákladů), pak mi Deivis psal, že si ho booknul do Brna, řikam „ok, kašlu na to“. Takže Tyas bude v Brně, ne v Praze! Na tohle se pánové laskavě vyserte… Připomíná mi to praktiky LoT. Viz Mike Foyle. 😉

Takže odpověď na první otázku – já na to: NE, děkuju a styďte se!

Lukin_
    Člen

palda: Uff to budu zas hledat po dvdčkách celý denX[]

Palda61
    Člen

lukin: tak to pošleš 😀

Lukin_
    Člen

palda : Od Vadimů sem slyšel plno setů a dost dobře hrajou, Zhukov hraje skoro LivePA ale Soloviev hraje skvělej progressive který tě nenechá jen tak klidným 🙂

Palda61
    Člen

Lukin: zas nevím, jak na tom jsou s djingem:oP. Produkce výborná, ale set jsem nikdy od nich neslyšel :oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

a co takovej Dj Bobo nebo Crazy Frog Dj Team?

Lukin_
    Člen

vyrys : O to více by to bylo luxus kdyby tu fakt nějaký byl…Poslední dobou rusáci předvádějí fakt skvělé věci třeba Alexander Popov 🙂

vyrys
    Člen

Lukin: bohuyel s tema rusakama je problem, ze je strasne draha letenka

deivis
    Člen

Autor: vodka_redbull (IP zapsáno) – Tomáši. Ano.. Máš pravdu. Ted zdali je podepsany 🙂
    Ja udelam vse proto aby to bylo tak jak byt melo..

Lukin_
    Člen

Tak Mike Shiver když JOC jde mimo nebo Kimito Lopez, Bart Claessen :oP nebo nějakýho rusáka Vadim Soloviev, Vadim Zhukov

ondrab
    Člen

deivis:jj…to je spravnej pristup..neokoukany jmena vozit..tyas velkej lux…ale taky bych se pak nekdy primlouval za Nitrous Oxide, RVDB, Gelderena, Le Sauxe, Etesona, Onovu a pod…:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 217)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.