TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Sean Tyas – 7 weeks

• Toto téma obsahuje celkem 29 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lukin_ a poslední změna proběhla před 15 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 53)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

Jou jou, každýmu se líbí něco jinýho a podle mne prostě original stojí za prd sm15

Lukin_
    Člen

My new tune Seven Weeks, complete with a Tom Colontonio bangin remix, will be released the 22nd of June on Doorn Recordings.

I’m very proud of this project because it’s a very different sound from my other projects I have done, and this was more something I just had to see if I could do properly… this particular style.

I think some people think I am going away from my pure trance side. NO WAAAAAY. Don’t worry about that, no way would I EVER stop making bangin trance. I think whatever Armin van Buuren said on the last ASOT has possibly confused a lot of people.

Just clearing that up 😉 And I think my „I Remember Now“ single, being finished up now, should make that all perfectly clear and you’ll see what I mean 🙂

Peace,
    Sean

nexxie
    Člen

nj kazdej sme jinej .. me se treba ten colontoniuv remik libi daleko vic nez origo.. diky K1aptcha za link

Lukin_
    Člen

Ani jsem nedoposlouchal ten remix. Hrůza a děssm6.
    Original je prostě whoasm5

Ani jsem to nedoposlouchala. Brr.

tracidek
    Člen

Colontonio to zazdil!!!…tak perfektni track takhle zpackatsm18…snad se na releasu objeví ještě i nějaký jiný a hlavně zajímavější remix!!!

K1aptcha
    Člen

myslim, že celou tu pseudominimalistickou hrůzu pro mě zachraňuje Colontoniův Remix http://www.myspace.com/djtommyboy
    byť není ničim zvláštní, tak furt lepší normální trance kopák, než ten iritující beat z Origoše

nexxie
    Člen

ta melodie je dobra.. kdyby to Tyas dal do jeho staryho energy trance kabatu tak by to byla pecka.. takhle akorat sucharina v svd stylu

Tibbyk
    Člen

ale bezte zeny to neni tyas to je sander a šosou a vsecky tam ty sm17

pokoko
    Člen

Tak to se libí i mi a to je co říctsm3 Pokud to je new styl od Tyas tak to potom kloboučeksm14

Sandeagle
    Člen

[quote kreeki]Na Tyase dost slabé.. 7/10..

On má svůj sound, nemusí napodobovat Millera nebo Stenberga, jediný to piánko na začátku breakdownu se mi líbí.. chtělo by to remix toho polskýho Millera sm5[/quote]

no já tady koukám jak buk… přesně souhlasim s tebou,

já tyase nadevše zbožnuju a tenhle track prostě tak nějak neustojim, tyas je a byl ikona co se týká jeho vlastního zvuku a tohle prostě není dle mého názoru pravej tyas, takže sám nechápu jak to někdo může kladně srovnávat s tyasovou dřívější tvorbou sm15

dardic
    Člen

Nikdy sem Tyase neměl rád, ale tohle mě fakt dostalo. Luxusní záležitost. Dávám 9/10

kreeki
    Člen

Na Tyase dost slabé.. 7/10..

On má svůj sound, nemusí napodobovat Millera nebo Stenberga, jediný to piánko na začátku breakdownu se mi líbí.. chtělo by to remix toho polskýho Millera sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tenhle track byl v posledním Asotu a jak už jsem psal tam…je to hodně dobrá věcička, trochu v SVD nebo Schossw stylu, sice to není typickej Tyas, ale líbí se mi to 8/10

Palda61
    Člen

Já naopak dostal full Rulebooka a už se mi to nelíbí 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 53)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.