TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Sean Tyas – 7 weeks

• Toto téma obsahuje celkem 29 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lukin_ a poslední změna proběhla před 15 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 46. až 53. (celkem z 53)
  • Autor
    Lukin_
    Člen

Ale tohle je už druhý track co šel jiným stylem než dělal kdy předtím. Co takový Rulebook sm2

ad: Rulebook nějak tomu teď přicházím na chuť a začíná se mi líbít

f1d0
    Člen

Mě se to líbí a ta melodie a synth mi připomínaj Blank & Jones – Djs, Fans & Freaks sm2

Každopádně pokud Tyas kromě jeho typického „Tyas stylu“ bude vydávat i takovéhle věci, vůbec se na něj zlobit nebudusm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ta melodie je strašná 😀 do breakdownu to bylo ok

Sandeagle
    Člen

No nemá to klasickej Tyasuv zvuk takže nehodnotim 😛 Track se mi nelíbí, pokud nevyjde v tyasově reworku 😀

Palda61
    Člen

Hlavní melodie alá Jochen Miller není špatná, ale to kolem mi připomíná Schossowa nebo SVD, takže prostě kekel :D.

tracidek
    Člen

jj Lukine je to tak…přesně jak sme se včera bavili 🙂 Sice já měl rád i starou Tyasovu produkci,ale za poslední dva roky u mě úplně klesnul!!!
    Ovšem Seven weeks je něco nezkutečného,co bych od Seany nikdy nečekal!!!…Tomuhle dávám jednoznačne 10/10 protože tomu fakt nic nechybí a hned od prvního poslechu mě to úplně dostalo. Takže jen tak dál Seane sm3

dukelak
    Člen

Millera tam tolik neslyšim, ale líbí se mi to hodně moc sm5 8,5/10

Lukin_
    Člen

Nikdy jsem nějak neměl rád Tyase a každý to ví 🙂 ale tímhle a remixem pro JOC si mě získal!
    Tohle je fakt skvělá věc a když poslouchám breakdown tak slyším Jochena Millera (což já ho rádsm5)

edit: Když to pořád a pořád poslouchám tak jsem z toho víc a víc podělanej:D
    Tohle je masakr a konečně po dlouhé době se mi líbí nějaký „trance“ track! 🙂

8/10 si to zaslouží

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 46. až 53. (celkem z 53)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.