TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation Black 2007 – 14.7.2007

• Toto téma obsahuje celkem 238 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel jan11 a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 239)
  • Autor
    inferno
    Člen

..na coffeeshopy 😀

M.i.k.e
    Člen

jo,na vlastni pest se to taky da,ale zase trmacet se x hodin tam…nic pro me…trebas v Amstru se daj celkem levne pucit kola,ale tezko zase na kole pojedes az treba do Rotterdamu (to by moch leda tak KarelB-])…ja bych bral jako idealni variantu letet tam na ty dva vikendy…dnesni letovej rad SkyEurope je v patek v 6:40 tam a v nedeli zpatky az nekdy v devet vecer,tudiz mas (v pripade,ze chces jen na Sensation) vlastne 2,5 dne volno na courani…

Hustey
    Člen

jo vlastnim autem je to podle me fakt dobre reseni : ) spani se da zaridit vetsinou bez problemu, pokud si veme clovek dobrou financni zasobu 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mike: pak mi z toho varianta letět na white + 2-3 dny travelling&sightseeing, levnym letem zase zpět a za pár dní si zase levně zaletět nazpět na black.. ale to už vypadá o dost náročnější organizačně.
    no a nebo si pučit obytný auto (popřípadně auto+stan) a holland si projet na vlastní pěst

M.i.k.e
    Člen

hellman : blby je,za ac mam holandsko hodne rad,tak az tak zajimavy neni (co se tyce pamatek atd.)…a posedavani po kavarnach a coffee shopech je pak drahej spas:oD…pro me je zatim optimalni ject tam na ty 3 dny…pri soucasnym letovym radu mas vlastne 2 volny dny a to bohate staci…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

m.i.k.e: hmm přesně tohle mě taky napadlo.. kolikrát si říkám, že je škoda někam jet jen na party a pak zase odfičet. až budu mít na takovejhle vejlet, dám za něj asi trochu víc a pokochám se cizí krajinou a kulturou. to v nejbližší době ale rozhodně nehrozí

M.i.k.e
    Člen

2 hellman : to je otazka…hodne zalezi,jak bys chytil letenky…pokud bys vychytal treba akci bez polatku,tak pak sou za hubicku (vetsinou to ale znamena kupovat ty letenky hodne dopredu)…ja byl ted v Parizi za 590 tam i zpatky…ja sem uvazoval tam bejt tejden a sjezdit i ostatni mesta (Rotterdam,Haag,…) ale cestovani vlakem se na nase pomery taky prodrazi pokud bys mel jezdit kazdej den…ja myslim,ze by to vyslo mozna finacne na stejno…to co bys dal za druhou letenku,bys tam zase za ten tejden projed,projezdil a dal za ubytovani…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

m.i.k.e: jo to sou slušný prachy, jenže když bys dal obě party separátně, vyšlo by to dráž, ne?

M.i.k.e
    Člen

2 hellman : taky sem v jednu chvili uvazoval o spojeni obou Sensation a s tim tydeni pobyt v Amstru,ale asi by to bylo nad moje finacni limity.Amstr zas tak velkej neni,takze na projiti bohate staci den maximalne dva a co potom?ten tejden bych tam videl tak na 10-12 tisic a to je celkem dost…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

anče: beru na vědomí.. teď jen tu stáž dostat:´-))

dance-girl
    Člen

hellman: Počkej na mě, až budu na vejšce, a pojedem spolu 🙂 už mam vyhlídlou i partnerskou univerzitu v Utrechtu 😀

a teda nevim, kde jste přišli na těch 10 000, já jsem taky chudá studentka a je mi 18, ale těch 6000 (maximálně) za 3denní pobyt v Amstru spojenej se Sensation Black mi nepřijde jako nějakej fatální problém…;-)

Hustey
    Člen

hellman: tak to asi hodne, i kdyz neni to podle me az tak obrovska castka, staci mit trosku lukrativni job 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já bych tam chtěl na stáž.. ale to se mi asi nepoštěstí

Sq4Raa
    Člen

Takže by bodla brigáda v NL 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mě by zajímalo, na kolik vyjde vstup na obě sensation + tejdenní pobyt mezi akcema spojenej s prohlídkou hollandu.. myslim, že takhle je to ideální

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 239)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.