Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Sensation Black BE 25.4.2008
- Toto téma obsahuje celkem 119 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
SHP a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13. 1. 2008 v 2:10 #61322
Sq4Raa
ČlenVěřím v Headhunterz místo Showtek.
13. 1. 2008 v 1:59 #61320Paya
Členshp: děkujeme za výborný studijní materiál :´-))
inferno: souhlasím, The Prophet vs. Technoboy byl neuvěřitelnej zážitek 😀mam si taky amatérsky tipnout?
Bas & Ram, Coone, Ruthless, Showtek, Technoboy, Vince, Angerfist … mno a ještě někdo do jumpstylu 😉13. 1. 2008 v 1:34 #61316SHP
ČlenTak doufám, že všichni můj příspěvek výše oceníte nebo vás zrasim :oD
hustey: No teď bude SB teprve podruhé, tak uvidíme nakolik stejný jména tam budou.
13. 1. 2008 v 1:33 #61315Sq4Raa
ČlenHustey: O čem to mluvíš, prosimtě?
13. 1. 2008 v 1:05 #61314Hustey
Členfurt ty stejne jmena dokola B-]
13. 1. 2008 v 0:57 #61313inferno
ČlenYves Deruyter nebo Scot Project
Ghost
Dark-E nebo Francois
Coone
Black Identity
Headhunterz
Technoboy
Vince
PromoTakhle bych to tipoval. Jinak loni předvedli The Prophet vs. Technoboy jeden z nejlepších setů, které jsem kdy zažil, ne-li vůbec nejlepší, přitom ještě všechny skvěle bavili.. Jen škoda, že zničili zvukovou aparaturu :oD
13. 1. 2008 v 0:13 #61309ceero
Účastníkbud realista, tolko hardtranceu tam urcite nebude (zvlast nie organ donors, tomu davam tak 5%)
moj typ1.yves deruyter / bas & ram
2.lethal mg
3.coone vs ruthless
4.ghost
5.zany
6.showtek
7.the prophet
8.technoboy
9.the darkraver vs gizmo13. 1. 2008 v 0:02 #61307SHP
ČlenTak je čas trochu začít spekulovat nad line-upem 😀 Tady je můj spekulativní, nakolik se vám bude zdát objektivní to nevím. Napsal jsem i procentuální šanci, na objevení. Samozřejmě počítejte, že se dočkáme 1 hardtrance dje, tak 4 jupmery, 2 hardstylisty a nakonec hardcore DJe, ne že se jich tam objeví tolik 😉
Jméno: Bas & Ram
Styl: hardtrance, hi-nrg trance
šance: 80%
myspace
info: DJské duo hrající roky a jako jedni z mála kteří zůstávají věrní hardtrancu a hi-nrg. Jejich sety jsou bombastické.
Jméno: Organ Donors
Styl: hardtrance, techtrance
šance: 65%
myspace
info: Bratrské DJské duo z Anglie, mistři sratche. Pavi jednou řekl, že Halliwell je proti nim nic. Já říkám, že Halliwell je proti nim p*ča. Mixují hardtrance s techtrancem a jejich vystoupení nemůžou nechat nikoho chladným.
Jméno: Derb
Styl: hardtrance, hard dance
myspace
info: Kan Cold a Global Cee, prostě borci. Jejich produkce i remixy jsou legendární. Song Derb se navíc na SB hrával docela často. 😉
Jméno: Fausto
Styl: hardtrance, techtrance
myspace
info: Hardtrancová legenda z holandských klubů i větších akcí. Tohohle pána u nás moc lidí nezná, ale hraje opravdu bombasticky. Na SB by se hodil.
Jméno: Lobotomy Inc.
Styl: jumpstyle
myspace
info: Můj osobní černý kůň. Francouzský jump DJ, který vystupoval už na několika Q akcích. Zremixoval nově hardtrance klasiku French Kiss. Lahůdka 😛
Jméno: Jeckyll & Hyde
šance: 75%
myspace
info: Divíte se? Proč? Jump act na SB? Proč ne. Akorát nevim, kam by se celá grupa jumperů vešla 🙂 Navíc pokud by Ruthless a Vorwerk hrálib2b nebo ještě lépe, to by byla ještě větší pecka. Jinak je dost možné, že alespoň jeden z DJů se objeví na lajně sám. Jinak tuhle dvojku zde asi netřeba představovat. Jejich více cheesy pojetí jumpstylu znáte a pokud vím, tak se vám líbí 😉
Jméno: Q-ic
šance: 85%
myspace
info: Tenhleten týpek je žhavé jméno na jumpové scéně. Jako spousta dalších DJů hraje i techno (neptejte se mě proč tomu tak je), ale to na SB nehrozí. Očekávat lze pouze nekomerční jump 😉
Jméno: Looney Tunez
myspace
info: Jumpové DJské duo překvapivě z Holandska. Dobrá produkce, stejně jako sety. B-]
Jméno: Ronald-V
šance: 65%
myspace
info: Francouzský DJ/producent, který už má také něco za sebou. Nejžhavější tip na SB to ale není.
Jméno: Coone
myspace
info: Prosím, prosím, ať tam Coone je. Podle mě jde o nejlepšího jumpstyle DJe i producenta. Tenhle zajda je prostě dobrej a jeho songy se líbí i lidem, co jump normálně neposlouchají. Byl na loňské SB BE.
Jméno: Ghost
myspace
info: Tohohle pána bych si tam taky moc přál. Slavný jump DJ, který má styl. Jeho podání First Rebirth je booožíííí. Ať už to kruci vyjde :-(. Loni byl na SB též.
Jméno: Lethal MG
myspace
info: Belgický jump DJ. Existuje velká šance, že na letošní SB bude hrát.
Jméno: Zany
Styl: hardstyle
myspace
info: Myslim, že o tomhle pánovi je zbytečné cokoliv říkat. A přesto, jde o hardstylovou legendu a velkého adepta na headlinera akce. Kdo slyšel, nikdy nezapomene.
Jméno: Noisecontrollers
Styl: nu-style hardstyle
myspace
info: Pokud se na belgické mutaci SB objeví nějaký umělec hrající nu-style verzi hardstylu, tyhle dva bych si přál. Jejich produkce i vystoupení jsou famózní!!!!
Jméno: Brennan Heart aka Blademasterz
Styl: nu-style hardstyle
myspace
info: O něm se v souvislosti s SB BE hodně mluví. Jeho nu-style hardstyle je skvělý a jako DJ je čím dál tím více populární.
Jméno: Zatox
Styl: IT hardstyle
myspace
info: Italskej hardstyle podle mě suxxx, ale něco mi říká, že se v Belgii objeví. A když, tak tenhle pán je dost pravděpodobná možnost..
Jméno: Pavo
Styl: všechno možný
šance: 70%
myspace
info: Pavo je týpek co umí. Hraje dlouho a vystřídal už hodně stylů. na SB BE by mohl hodit early hardstyle set. Nebo taky early rave, early hardcore, současnej hardstyle, prostě cokoliv.
Jméno: The Masochist
Styl: early hardcore, hardcore
šance: 40%
myspace nemá
info: Popravdě tomu moc nevěřím, že by se tam ukázal, ale jeho set by byl určitě dobrej. Produkci mu dělá Ev Elkabas alias The Prophet.
Jméno: The Viper
Styl: early hardcore, hardcore
šance: 70%
myspace
info: DJ, která hrál prozatím většinou na hardcore only akcích. V NLje hodně oblíbený jeho a produkce zní velmi zajímavě.
Jméno: Buzz Fuzz
Styl: early hardcore
myspace
info: Legenda gabber scény. Legenda. Legenda. Na konci by ho mohli dát, ale jestli už není moc přestárlej :oD
Jméno: Angerfist
Styl: hardcore, darkcore
myspace
info: Jejich popularita prudce stoupá dokonce i v jumpstylové Belgii. Přítomnost těchto tří pánů jako live actu by jistě mnozí ocenili, takže jejich přítomnost na SB by přitáhla spoustu lidí.
Očekávejte aktualizaci a doplnění o ostatní žánry.
10. 1. 2008 v 0:12 #60370SHP
ČlenNo jasně, trailer či spíše teaser za moc nestojí. Zajímavej bude hlavně line-up, na ten se hodně těšim, spekuluje se o hodně zajímavejch jménech. Jinak zájezda jasněéééééééééééééééééééééé 😀 (asi na obě no).
9. 1. 2008 v 15:45 #59849ceero
Účastníkteda ten trailer je fakt uzasny :oD
9. 1. 2008 v 15:39 #59836Paya
Členty dvě Senzace za sebou byly fakt záhul, to mi věřte 😉
9. 1. 2008 v 12:49 #59672PULPI
Členjinak loni jsem to takhle udelal ze sme nejdriv sli na black tam sme se vyradili uplne nejvic a pak ta white druhej den byla spis uspavacka,udelal bych to obracene nejdriv white a pak black,skoda ze budu v zharanici v tudle domu a do belgie se nedostanu urcite bych jel,byl top pekny vikend a pokud zajistite letadlo uz ted letite skoro zadara
9. 1. 2008 v 12:45 #59667DjDkD@ve
Člento PULPI:
nejspis nekde v nejakem levnem hotelu :oD
9. 1. 2008 v 12:26 #59661PULPI
Člena spat budete kde?
9. 1. 2008 v 10:27 #59604Atronoss
ČlenFakt hustej trailer :oD To uz mohly rovnou dat statickou stranku s informaci o datu a predprodeji a az pak udelat ten poradnej trailer… jestli vubec bude
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.