TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation Black BE 25.4.2008

• Toto téma obsahuje celkem 119 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SHP a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 123)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Věřím v Headhunterz místo Showtek.

Paya
    Člen

shp: děkujeme za výborný studijní materiál :´-))
    inferno: souhlasím, The Prophet vs. Technoboy byl neuvěřitelnej zážitek 😀

mam si taky amatérsky tipnout?
    Bas & Ram, Coone, Ruthless, Showtek, Technoboy, Vince, Angerfist … mno a ještě někdo do jumpstylu 😉

SHP
    Člen

Tak doufám, že všichni můj příspěvek výše oceníte nebo vás zrasim :oD

hustey: No teď bude SB teprve podruhé, tak uvidíme nakolik stejný jména tam budou.

Sq4Raa
    Člen

Hustey: O čem to mluvíš, prosimtě?

Hustey
    Člen

furt ty stejne jmena dokola B-]

inferno
    Člen

Yves Deruyter nebo Scot Project
    Ghost
    Dark-E nebo Francois
    Coone
    Black Identity
    Headhunterz
    Technoboy
    Vince
    Promo

Takhle bych to tipoval. Jinak loni předvedli The Prophet vs. Technoboy jeden z nejlepších setů, které jsem kdy zažil, ne-li vůbec nejlepší, přitom ještě všechny skvěle bavili.. Jen škoda, že zničili zvukovou aparaturu :oD

ceero
    Účastník

bud realista, tolko hardtranceu tam urcite nebude (zvlast nie organ donors, tomu davam tak 5%)
    moj typ

1.yves deruyter / bas & ram
    2.lethal mg
    3.coone vs ruthless
    4.ghost
    5.zany
    6.showtek
    7.the prophet
    8.technoboy
    9.the darkraver vs gizmo

SHP
    Člen

Tak je čas trochu začít spekulovat nad line-upem 😀 Tady je můj spekulativní, nakolik se vám bude zdát objektivní to nevím. Napsal jsem i procentuální šanci, na objevení. Samozřejmě počítejte, že se dočkáme 1 hardtrance dje, tak 4 jupmery, 2 hardstylisty a nakonec hardcore DJe, ne že se jich tam objeví tolik 😉

Jméno: Bas & Ram
    Styl: hardtrance, hi-nrg trance
    šance: 80%
    myspace
    info: DJské duo hrající roky a jako jedni z mála kteří zůstávají věrní hardtrancu a hi-nrg. Jejich sety jsou bombastické.

Jméno: Organ Donors
    Styl: hardtrance, techtrance
    šance: 65%
    myspace
    info: Bratrské DJské duo z Anglie, mistři sratche. Pavi jednou řekl, že Halliwell je proti nim nic. Já říkám, že Halliwell je proti nim p*ča. Mixují hardtrance s techtrancem a jejich vystoupení nemůžou nechat nikoho chladným.

Jméno: Derb
    Styl: hardtrance, hard dance
    myspace
    info: Kan Cold a Global Cee, prostě borci. Jejich produkce i remixy jsou legendární. Song Derb se navíc na SB hrával docela často. 😉

Jméno: Fausto
    Styl: hardtrance, techtrance
    myspace
    info: Hardtrancová legenda z holandských klubů i větších akcí. Tohohle pána u nás moc lidí nezná, ale hraje opravdu bombasticky. Na SB by se hodil.

Jméno: Lobotomy Inc.
    Styl: jumpstyle
    myspace
    info: Můj osobní černý kůň. Francouzský jump DJ, který vystupoval už na několika Q akcích. Zremixoval nově hardtrance klasiku French Kiss. Lahůdka 😛

Jméno: Jeckyll & Hyde
    šance: 75%
    myspace
    info: Divíte se? Proč? Jump act na SB? Proč ne. Akorát nevim, kam by se celá grupa jumperů vešla 🙂 Navíc pokud by Ruthless a Vorwerk hrálib2b nebo ještě lépe, to by byla ještě větší pecka. Jinak je dost možné, že alespoň jeden z DJů se objeví na lajně sám. Jinak tuhle dvojku zde asi netřeba představovat. Jejich více cheesy pojetí jumpstylu znáte a pokud vím, tak se vám líbí 😉

Jméno: Q-ic
    šance: 85%
    myspace
    info: Tenhleten týpek je žhavé jméno na jumpové scéně. Jako spousta dalších DJů hraje i techno (neptejte se mě proč tomu tak je), ale to na SB nehrozí. Očekávat lze pouze nekomerční jump 😉

Jméno: Looney Tunez
    myspace
    info: Jumpové DJské duo překvapivě z Holandska. Dobrá produkce, stejně jako sety. B-]

Jméno: Ronald-V
    šance: 65%
    myspace
    info: Francouzský DJ/producent, který už má také něco za sebou. Nejžhavější tip na SB to ale není.

Jméno: Coone
    myspace
    info: Prosím, prosím, ať tam Coone je. Podle mě jde o nejlepšího jumpstyle DJe i producenta. Tenhle zajda je prostě dobrej a jeho songy se líbí i lidem, co jump normálně neposlouchají. Byl na loňské SB BE.

Jméno: Ghost
    myspace
    info: Tohohle pána bych si tam taky moc přál. Slavný jump DJ, který má styl. Jeho podání First Rebirth je booožíííí. Ať už to kruci vyjde :-(. Loni byl na SB též.

Jméno: Lethal MG
    myspace
    info: Belgický jump DJ. Existuje velká šance, že na letošní SB bude hrát.

Jméno: Zany
    Styl: hardstyle
    myspace
    info: Myslim, že o tomhle pánovi je zbytečné cokoliv říkat. A přesto, jde o hardstylovou legendu a velkého adepta na headlinera akce. Kdo slyšel, nikdy nezapomene.

Jméno: Noisecontrollers
    Styl: nu-style hardstyle
    myspace
    info: Pokud se na belgické mutaci SB objeví nějaký umělec hrající nu-style verzi hardstylu, tyhle dva bych si přál. Jejich produkce i vystoupení jsou famózní!!!!

Jméno: Brennan Heart aka Blademasterz
    Styl: nu-style hardstyle
    myspace
    info: O něm se v souvislosti s SB BE hodně mluví. Jeho nu-style hardstyle je skvělý a jako DJ je čím dál tím více populární.

Jméno: Zatox
    Styl: IT hardstyle
    myspace
    info: Italskej hardstyle podle mě suxxx, ale něco mi říká, že se v Belgii objeví. A když, tak tenhle pán je dost pravděpodobná možnost..

Jméno: Pavo
    Styl: všechno možný
    šance: 70%
    myspace
    info: Pavo je týpek co umí. Hraje dlouho a vystřídal už hodně stylů. na SB BE by mohl hodit early hardstyle set. Nebo taky early rave, early hardcore, současnej hardstyle, prostě cokoliv.

Jméno: The Masochist
    Styl: early hardcore, hardcore
    šance: 40%
    myspace nemá
    info: Popravdě tomu moc nevěřím, že by se tam ukázal, ale jeho set by byl určitě dobrej. Produkci mu dělá Ev Elkabas alias The Prophet.

Jméno: The Viper
    Styl: early hardcore, hardcore
    šance: 70%
    myspace
    info: DJ, která hrál prozatím většinou na hardcore only akcích. V NLje hodně oblíbený jeho a produkce zní velmi zajímavě.

Jméno: Buzz Fuzz
    Styl: early hardcore
    myspace
    info: Legenda gabber scény. Legenda. Legenda. Na konci by ho mohli dát, ale jestli už není moc přestárlej :oD

Jméno: Angerfist
    Styl: hardcore, darkcore
    myspace
    info: Jejich popularita prudce stoupá dokonce i v jumpstylové Belgii. Přítomnost těchto tří pánů jako live actu by jistě mnozí ocenili, takže jejich přítomnost na SB by přitáhla spoustu lidí.

Očekávejte aktualizaci a doplnění o ostatní žánry.

SHP
    Člen

No jasně, trailer či spíše teaser za moc nestojí. Zajímavej bude hlavně line-up, na ten se hodně těšim, spekuluje se o hodně zajímavejch jménech. Jinak zájezda jasněéééééééééééééééééééééé 😀 (asi na obě no).

ceero
    Účastník

teda ten trailer je fakt uzasny :oD

Paya
    Člen

ty dvě Senzace za sebou byly fakt záhul, to mi věřte 😉

PULPI
    Člen

jinak loni jsem to takhle udelal ze sme nejdriv sli na black tam sme se vyradili uplne nejvic a pak ta white druhej den byla spis uspavacka,udelal bych to obracene nejdriv white a pak black,skoda ze budu v zharanici v tudle domu a do belgie se nedostanu urcite bych jel,byl top pekny vikend a pokud zajistite letadlo uz ted letite skoro zadara

DjDkD@ve
    Člen

to PULPI:

nejspis nekde v nejakem levnem hotelu :oD

PULPI
    Člen

a spat budete kde?

Atronoss
    Člen

Fakt hustej trailer :oD To uz mohly rovnou dat statickou stranku s informaci o datu a predprodeji a az pak udelat ten poradnej trailer… jestli vubec bude

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 123)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.