TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation – Celebrate Life, 28.5.2011

• Toto téma obsahuje celkem 152 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 154)
  • Autor
    TIGI
    Člen

[quote Sq4Raa]Bude plno, na line-upu nezáleží.[/quote]

+1

Sq4Raa
    Člen

Bude plno, na line-upu nezáleží.

Hustey
    Člen

nevim jestli nekdo ocekaval podporu housoveho lineupu na strance trance.cz, kde je hodne lidi vyhranenych na uplifting az uplifting semtam tech 🙂

TIGI
    Člen

Už před dvěma lety, jsme věděli že tahle párty u trancu nezůstane a směřuje do housu, takže se není čemu divit.
    Housovej lineup pomerně kvalitní.
    Jerome je jeden z největších talentů poslední doby. Erick E patří zase k jedním z nejobsazovaněších housových producentů v extratřídě. No a Marco V je tech-housový král.

Pro čechy bude na této akci nejznámější Burian a to myslím vážně.

Dave: Opravdu si myslíš že ty lístky nebude mít kdo koupit ? Já si myslim že těch 17 500 lidí tam bude znovu.

iamek: Nesrovnávej mě s takovýma nulama. Myslím že jsem známější :oD

iamek
    Člen

Nahodou pro Hanychovou, Issu, Tigiho, Belohorcovou a svalovcu se svyma hnusnyma slecnama to je idealni sm15

DjDkD@ve
    Člen

Ale na druhou stranu si ted vsichni prekupnici trhaji vlasy na hlave, ti plesati uz rovnou demonstrativne pali listky sm15 dobre jim tak sm15

Naivně jsem doufal v Laidbacka Lukea, Carla Coxe, Moniku Kruse, Dirty South nebo Funkagendu… sm7

Jerome Isma-Ae není zlej, ale patří do klubu, ne na halovku… Martin Solveig nehraje podle setů a i tracklistů špatně
    a pár lidí si myslím, že příjemně překvapí, ale sakum prásk je to bohužel slabota..

Taky máte pocit, že čím víc akcí má UM za sebou, tím se snaží míň?..

Jsem zvědavej na SW příští rok, budou muset dotáhnout hodně silnou lajnu, protože si myslím, že lidi budou už
    s lupenama obezřetnější a řada si jich počká až na zvěřejnění line-upu a pak těch 1.690,- dost zvážej..
    Na druhou stranu, Sensation je čím dál víc „in“, takže se jenom znásobí počet vysolárkovanejch polonahejch kokotů
    a jejich igelitovejch blonďatejch brain-free přítelkyň s vysokejma podpatkama a rypákem nahoře.. sm6

Dexx
    Člen

[img]http://2.bp.blogspot.com/_dcmvc5a-Luk/SoCD3PLPbEI/AAAAAAAAAM0/NTNCJ6p18wk/s400/ImageDoubleFacepalmRickerPicard.jpg[/img]
    Nemám co říct…

ondrab
    Člen

fakt je to mega srackoidni..jedinej kloudnej je tam Jerome..ale ten bude i na PI…takze letos shitozni SW opravdu vynechavam…

DjDkD@ve
    Člen

Tak na tuto akci letos opravdu nepujdu ani zadarmo, to je snad nejhorsi lajna jakou jsem kdy na SW videl…… sm17

A takova to kdysi bejvavala akce, skoda sm19

iamek
    Člen

Halliwell tam je ? sm15 … Jo aha myslis toho plesaka. Nuda.

TIGI
    Člen

DJ číslo 1 tam je. Takže já si nestěžuju. Hurá na Véčka :o)

2Sexy
    Člen

Velice bídnej lineup, paradoxne se kvalita vystupujicich rok od roku zmensuje (prvni rocnik SW v ČR mel u nas jednoznacne nejvetsi uspech).
    Bohuzel dnesni SW je prehlidkou hudebniho odpadu.

D4ve
    Člen

za tohle ani 20kc… sm15

Anonymní uživatel
    Host

Binary: vstupenka v den konání akce stoji 1690 Kč !!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 154)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.