TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Dojmy z akce

• Toto téma obsahuje celkem 314 odpovědí. Do diskuze (111 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 316)
  • Autor
    Hustey
    Člen

sm0

Tak teda taky přispěju svojí troškou do mlýna.. sm3

Organizace: Celkem ok až na tu úvodní frontu u vchodu, kdy jsem byl nucen předbíhat
    a podlejzat, což je nečestné a nesportovní.. sm0

Atmosféra: Na jedničce to bylo lepší, Sensation je holt komerční event a věřím tomu, že 3/4 lidí
    vůbec nemělo šajnu, co kdo třeba hraje apod..
    největší ohlasy vzbudily v Nirvana – „Smells like teen spirit“ a House of Pain – „Jump around“
    v Mike Slim´s Shamrocks & Shenanigans rmxu (původně velká hiphopová věc začátku 90 let)
    – ještě že ne Říhaná a „Don´t stop the music“.. sm13

Zvuk: od konce Feddeho se mi to zdálo docela přebasovaný (byl jsem hned u stage),
    jinak celkem ok.

Světla, efekty apod: Na jedničce se mi zdály lepší, přijde mi, že teď se ID&T už nesnažily, čekal jsem
    vizuální věci lepší i tu show takovou prostě lepší…

DJS: BURÁK – melodickej, dynamickej proggy, set měl hlavu a patu, potěšil s Tocadiscem a
    Andreou Doria, Vltava…. asi jako všechny i mě nadchla.. sm3
    skvělý míchání, i když prográmek v noťasu už mu BPM rovná automaticky… sm4 9/10

LAIDBACK LUKE – celkem mě bavil, solidní elektro, potěšil s Mylo – Doctor Pressure a s Jaydeem.. sm3
    7/10

FEDDE LE GRAND – já teda nevím, kromě trancu mám rád i třeba house nebo elektro, takže narozdíl
    od většiny zde mně se set Feddeho líbil a skvěle jsem si zapařil…
    John Dahlback – Everywhere v DONS meets DBW In the Box remixu bomba! sm5
    9,5/10

MEGAMIX – Kromě těch dvou tracků, který yb se hodily spíš na mejdlo kyblíkářů nebo do metalovýho klubu
    to byla celkem fajn podívaná, ale hudbu bych volil trošku jinou… 7/10

MARKUS SCHULZ – 6 Am a mash-up s The space we are jako dobrý, ale jinak si myslím, že Markus
    neměl zrovna svůj den, plácal to tam pátý přes devátý, míchání občas brambory
    a jakože ho mám rád, tak včera průměr.. 5/10

MARCO V. – Ideální zakončení večera, i když už jsme nepařil, pač síly došly.. Ale na Sandera neměl.. sm0
    8,5/10

Jinak jsme od toho tak nějak čekal víc.. Jako bylo to fajn, ale nebylo to výjimečný jako loni.. sm7
    Jinak v O2 Aréně mi tam včera ten O2 celkem chyběl… sm0

Těším se na Transmission, Giuseppe, Rank 1 a Sander… sm5

seven
    Účastník

Doufám že se tihle dva pánové na mě nebudou zlobit že jsem si dovolil umístit jejich fotku s obláčky sem do topicu, jejich videa z Trance energy jsou Best.sm3

Palda61. Seklo se.

Palda61
    Člen

Co se stalo Schulzovi s cdčkem? sm16

Gizmo
    Člen

nebyl jsem => poslechnu si sety a uvidim …

k reportáži

+ dobře pojatý začátek
    + pro „ostatní“ non EDM populaci vypovídací schopnost akorát
    + hned 3 známé slečny v záběru

– vyplatilo by se vyjmenovat DJs – nebylo jich tolik
    – začátek mohl být zpožděný o několik vteřin aby hlas víc najížděl do „řevu“ lidí

celkově povedené

TIGI
    Člen

Dukelak: Encore nedaval Marco V ale to si tam dalo IDaT samo.
    Takhle to bylo uz v Belgii. Taky mi tam tenkrat bylo divny ze by tim koncil Woods zrovna sm0

seven
    Účastník

lidi pls. jak vložím fotku do příspěvku?

P@lči
    Člen

SENSATION WHITE 2008 Prague @ PRAHA (O2 Aréna) 31-05-08

Prvé fotky na stránkach UNITEDMUSIC

a zároveň na PALCI.com

Czernousek
    Člen

tak nějak nevim, ale bylo to nějaký divný sm6
    když se lidi okolo bavili, ja se nějak nebavil, když to konečně začínalo bavit mě, nebavili se lidi okolo, nejvíc sem to pozoroval u megamixu .. a nebo sem divnej já
    pořád do mě někdo vrážel, šlapal po mě a ještě mi vynadal jako by to byla moje chyba .. a když sem si šel na chvíli sednout kvuli bolavým zádům a konečně sem po dlouhém hledání našel místo, málem mě z něj vyhodili, že sem jim ho zasedl
    tož tak sm7

tweakman
    Člen
    seven
    Účastník

2M.I.K.: tak tomuhle se rika Public Relation – diky moc za reklamusm11

Mr.Boli to
    Člen

Ten megamix teda tou nirvánou fakt zprznily, tak sem to bojkotoval a na parketu přestal pařit, jinak mě tam celkem potěšil Daft Punk.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 316)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.