TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Dolikus1
    Člen

kluk08:aha,takže kinder a šamponi jsou tím pádem jedno a to samý…tak to u chápu nosm17

milan
    Člen

Šatny se v O2 aréně vyřešit dají. Na Andělech 2007 byly šatny zavedený naproti každýho baru v uzavřených boxech, ale pravda, že zatím ještě nefungovaly. Teprve asi byly připravený ke spuštění. Já zatím dám věci do úschovny na nádraží za 80k. Tam mám jistotu, že se mi ty věci vrátí, ptže kolikrát v tom karavanu mají problém něco najít a posledně si to bral každej sám.
    K line-upu
    Odhaduju takto:
    21:30 – 22:30 – Michael Burian
    22:30 – 24:00 – Laidback Luke
    24:00 – 01:15 – Fedde le grand
    01:15 – 01:45 – Megamix
    01:45 – 03:00 – Axwell
    03:00 – 04:30 – Markus Schulz
    04:30 – 06:00 – Marco V

Anonymní uživatel
    Neaktivní

sm15

kluk08
    Člen

ne, nechci aby z toho byla kinder party, jako na Tijsovi sm13

Dolikus1
    Člen

chceš snad aby na tyhle akce chodili metalisti,holý lebky a podobný existence?sm6

kluk08
    Člen

– loni byli satny v podobe pristaveneho satniho vozu pred halou, takze neni co resit.
    – zetony nebo penize, vzdyt je to jedno, stejne musis zaplatit
    – hlavne aby byla supeeeer muzika a pod
    – UM to loni mela fakt vychytany, takze si myslim, ze se neni ceho bat, snad jen, ze by tam mohlo byt plno samponu – s tim by neco delat mohli 🙂

sompet
    Člen

Jo jinač neví se už náhodou, v kolik bude který DJ hrát??

Mr.Boli to
    Člen

Loni šatny snad ani nebyly, teda co si pamatuju, ale nerad bych kecal. Teď šatny budou, ale jen na 6000 ks, takže doporučujou si věci nechat v autě, nebo v uschovně někde na nádru. S cenama to nebude snad horký, i kdyřž nikdo neví, na transmission to ale šlo.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dexx: loni nebyly, do tý doby už je stihli zřídit a někde sem četl, že je omezená kapacita pro prvních 6000 lidí

Dexx
    Člen

Hoši, provozují na Sensation v O2 areně šatny? Repektive jestli tam byly vloni a kdyžtak kolik za ni chtěli? Dík

Leosh
    Člen

já bych si z toho citátu vzal tu poslední část, když se tu teď řeší ty žetony „…poznáme, že peníze se nedají jíst…“

takže kdyby ty žetony byly třeba z plomáčených sušenek, tak by ani nevadilo, kdyby po party nějaké zbyly…sm15

ale teď vážně: myslím, že pokud člověk nakoupí na správném místě, je pak celý prodej hodně urychlený a odpadají transakce s drobnými na barechsm4

Flash2001
    Účastník

Raduška: to máš pravdu, skoro pokaždý, když jsem ho viděl, tak mě to rozesmutnělo. Bohužel dost odráží současnou realitu…

Raduška
    Člen

Hustej – to je děsně smutnej videoklip sm19

Hustey
    Člen

„Až bude pokácený poslední strom, až bude poslední řeka otrávená, až bude chycena poslední ryba, tehdy poznáme, že peníze se nedají jíst…“

masakr poznamka, pripomina mi to asi nejlepsi videoklip co jsem kdy videl – Michael Jackson – Earth Song sm11

inferno
    Člen

Žetony jsou dobré na to, že bary jsou pak dvakrát rychlejší. Pokud prodej žetonů selhává (nedostatek či málo prodejních míst), je to přeci chyba organizátora, ne žetonového systému. Já jsem zvyklý nakupovat hned na začátku akce větší množství a celou noc už si jen užívat…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.