TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 1,347)
  • Autor
    nohys
    Člen

Budou mě tu lidi asi peskovat, ale ve skrytu duše jsem doufal v Armina. Nevim proč, ale jeho setíky mi sedí nejvíc! Škoda, ale i tak……………už aby bylo 31.5.08 21.00hod.!!!!

dance-girl
    Člen

Line-up v poho… vyhodila bych Marca V a Schulze a místo nich dala třeba Kleinenberga v exkluzivnim setu sm5sm5sm5 a místo Buriana třeba Bona Finixe sm16
    nicméně jestli půjdu nebo ne, to se ještě uvidí…

prochi
    Člen

tak až na pár vyjímek nehraje armin uplně komerční trance….ale ten rozhovor je starší…..už jsem ho kdysi viděl dřív

Natix
    Účastník

prochi:
    Největší p*del a tom je to, že Armin nemá Sammymu co vyčítat. sm13

prochi
    Člen

hustey to mi připomina jedno video z youtube:cast rozhovoru s arminem….je to fakt prdel

Dexx
    Člen

Hustey napsal(a):
    ——————————————————-
    > za Guettu bych nevymenil snad zadneho DJe na
    > svete, mozna Sammyho : DD

Dobře ti tak! sm3

bekman
    Člen

Tak letos mame electrohouse line-up. Laka me maximalene Laidbake Luke a marco V

Hustey
    Člen

za Guettu bych nevymenil snad zadneho DJe na svete, mozna Sammyho : DD

Myslim si, že tahle diskuze je zbytečná. Je to masová záležitost. Neni to žádná klubová akce, na kterou lidi jdou vyloženě kvůli hudbě. Pro mě je to show, výjimečná akce a zážitek. Pro mě hudebně průměrná. Já tenhle line-up moc nechci komentovat. Kdybych řekl, že jsem něco podobného nečekal, lhal bych. Kdybych měl říct svuj line-up(Tiesto, Eddie Halliwell, Lucca, Rank 1, Max Walder), všichni se mi vysmějou. Takže chce to brát ne jako klubovou noc, ale jako masovou záležitost, s hodně efektama, s lidma bílýma jako stěna a úžasnou atmosférou.sm4

SHP
    Člen

Dexx: První bude hrát Burian, poslední Marco V.

Dexx
    Člen

Pohodičkááá…. sm5
    Schulz – Nejvic supr
    Axwell – Supr
    Marco V – v klidu
    Laidback Luke – v klidu
    Burian – v klidu
    Le Grand – vyměnil bych za Guettu. sm16sm16sm16 Když bude hrát první nebo poslední, tak je to OK. sm3

Už se těším.

Lukin_
    Člen

To je pravda Mason by byl lepší místo LL ale k samotnému line upu se nebudu vyjdřovat je to velká bída i když bylo jasné kdo tam budesm17

Rikeya
    Člen

Je škoda, že ten velice povedený line-up z minulého roku letos nemá ani poloviční kvalitu, rád bych šel zase do té bílé atmosféry, ale asi bych tam pak jen stál nebo seděl na většinu djs. Když už cirkus, tak ale s klauny, co mě baví. Takto to nemá cenu a je mi jedno, co teď v Evropě letí. Beru to, co se mi zamlouvá ,ne to, co si nadiktuje centrála z Holandska.

j.djsyky
    Člen

2 yaroukh

Nezapomínej že za ty prachy není jen ten line-up ale veškeré okolní věci s tím spojenésm0

yaroukh
    Člen

Já si nestežuju:
    – Schulze obecně hodně můžu,
    – Burian mě posledně (napoprvý) naprosto dostal,
    – a Marco V taky neni uplná nula…

Ale za 1000-1650 mi takovej line-up přijde docela na pováženou. Hlavně když si člověk uvědomí, že jim zbejvá ještě 5k lístků, z toho většina za tu max cenu.

Doufám, že ta druhá polovina line-upu nebudou nějaký „Guettové“, ale jak řikám – zatim si nestěžuju.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.