TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 601. až 615. (celkem z 1,347)
  • Autor
    SHP
    Člen

Teď už moje duše dosáhla konečně klidu sm11

Hustey
    Člen

Jamie: no ja vim, ale takove posty od hardstylovych chlíváků odmitam tolerovat. sm13

edit: zadne Acka nebo Becka mi tady nediktuj a zamer se radsi na svuj intelekt, ktery je evidentne na velmi nizke urovni.

Natix
    Účastník

Když už unreal line-up, tak co tohle? sm11sm11sm11

1. o cz scéně nemám moc přehled, takže tady je mi to více méně jedno, akorát ne Buriana
    2. Eric Prydz
    3. M.I.K.E.
    4. Airwave Live
    5. Rank 1 Live
    6. Orjan Nilsen

Jinak za ty prachy, to fakt ne… sm12

SHP
    Člen

Hustey: Dobře, tak za A) budeš mluvit česky a za B) budeš reagovat normálně.

Schulz byl v době Without You Near one my top DJs. Hrál super, sety měly hlavu patu a produkce kvalitní, stejně jako mixy (The Future)….pak přišel ASOT 300 a od té doby se Schulz zkurvil, hraje mrdky, mrdky produkuje a nemám ho rád. Slyšel sem ho za svůj život pětkrát a doufám, že už nikdy více neuslyšim. Amen sm11

Mr.Boli to
    Člen

seven : to by nebylo vubec zly, no kdyby aspon ty Rank 1 dotahli na Transmission, nebo proste k nam do CR tak by to bylo super.

seven
    Účastník

prochi : sm15sm15sm15sm15 ne sm15sm15sm15sm15

nikdo neřekl že by musel být reálný 🙂

prochi
    Člen

seven: a v kině ses ještě nepo*ral? sm13 sm15

neber to jako flame

seven
    Účastník

Mr.Boli to : tak já bych chtěl:

1. Rank 1
    2. Tiesto
    3. Armin Van Buuren
    4. Kai Tracid (ale se svým starým soundem, to co hraje dnes to ne)
    5. Marcel Woods
    6. LayDee Jane – český zástupce

sm5sm5sm5sm5sm5sm5sm5sm5sm5sm5sm5sm5sm5 To by byla SENSATION! takhle je to jen sensation.

Jamie
    Člen

Autor: hellman (IP zapsáno)
    Datum: 11.02.2008 18:29

myslim, ze tady to Pekelnik vystih naprosto presne (vcetne tech videi, tam je to perfektne videt). Lidi minule SW parili nejvic na Guettu, ptz ty tzv.“hluchy“ mista (kterych on tolik nemel) nekoho dostavaji do tranzu a nekoho to nudi. A jedinecnou akci neudela jen Dj, ale samozrejme i hudebne vzdelane publikum, spoustu z vas u srdicka zahreje vzpominka na Pattersona na E-motion, kdybychom tam nebyli vsichni na stejny vlne, tak by to bylo vyborne, nikoli jedinecne. Komerční house v tomhle smeru oslovuje sirsi obecenstvo…
    Sorry za OT
    Hustey: Ty sis jeste na ty PSH reakce nezvyk?Zvlastni, vzdyt je to v kazdym topicu, proti tomu musis bejt imunni sm0

Hustey
    Člen

SHP: tak to byla prikladna odpoved. jde videt ze si ty svoje grcky ani nedokazes obhajit.

souca
    Člen

prochi: po loňských Creamfields PL si dovedu kalbu SHM v letadle Morilla živě představitsm15

tak kromě Laidback Luka jsem něco podobného čekal. Musím souhlasit s Joshem v tom, že line-up máme (stejně jako loni) nejlepší. Nicméně cena vstupu za něj je velmi vysoká. I v té Belgii je to levnějšísm7 to,že se SW ubírá nějakým směrem a podle toho také bude vypadat line-up, muselo být předem jasné každému. Vzhledem k tomu, že Summer jsem vynechal, tak si rád nechám Markuse a Marca V líbit a k tomu Axwell – to nezní zase tak špatněsm3 Jinak Marca V jsem zažil na Silvesta na ILNY a musím říct, že tenhle týpek pořád umísm11 tak aspoň budu mít pro přítelkyni dárek k maturitěsm15

K1aptcha
    Člen

škoda že na SW neni handz-up sm16

SkyWalker
    Účastník

to je SW takže nemůže být jen trance nebo HS, tj každýmu snad jasný nesm6

2Sexy
    Člen

Hustey a SHP sm0

Sanchez
    Člen

ja spokojenost, jestli bude buřtian jako prwni tak mi je to šumak, laidback luke paradicka, fedde le grand-na to ho sem zwedaw pac sem taky slysel ze nehraje nic moc, ale produkce hooodne w poho, axwell je nejwetsi luxuuus, markus schluz jakbysmet a marco v… ten vííííísm11

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 601. až 615. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.