Úvod › Fóra › Trance Diskuse › SENSATION WHITE 2008 – Praha
- Toto téma obsahuje celkem 1,346 odpovědí. Do diskuze (211 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
dance-event a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11. 2. 2008 v 19:59 #67227
SHP
ČlenHm, děkujeme za další hodnotný názor, nicméně čas nás tlačí…..
11. 2. 2008 v 19:56 #67226Hustey
ČlenSHP: ty tvoje vypatlane nazory stoji fakt za to, jak muzes napsat neco takoveho jako:
„Markus Schulz – mega hnus ? “
what the fuck, Markus i bez jedne ruky by zaslapal do zeme vsechny tve hardshit procenty/djz jak hovinko.
11. 2. 2008 v 19:53 #67225j.djsyky
Člento Hellman : Souhlas
to Jamie : Souhlas
11. 2. 2008 v 19:44 #67222SHP
ČlenTak můj názor
Michael Burian – hnus
Laidback Luke – Narovinu znám jen jméno, ale všichni si ho chválí
Fedde Le Grand – Produkce ujde, ale na jeho hraní všichni kurvujou, tak nevim
Axwell – Jo, dobrý
Markus Schulz – mega hnus
Marco V – hnus, počkejte, až vám zahraje techhouseStejně jako se zjistilo na Black, že techno je out, tak se zjistilo na White, že pseudotrance je out no….na tom není nic divnýho, prostě to tak chodí…
11. 2. 2008 v 19:38 #67221Mr.Boli to
ČlenHele lidi, napiste z prdele jakej line up by ste sestavili vy, kdyby to bylo na vas. At se my tranceri muzeme pokochat a snit o tom jaky by to mohlo byt sm10
11. 2. 2008 v 19:37 #67220SkyWalker
Účastníkkvalitní line-up!sm3
11. 2. 2008 v 19:35 #67218prochi
Členjj souhlasim s tim co tu řekl hellman,pro koncept SW se house hodí vážně víc,house je bližší veřejnosti…..podle mě to už pomalu započalo,trance se začíná víc stěhovat do klubu pro lidi ktery tato hudba zajima….jiste,budou tu halovky typu TM a PVD,ale nečekejme že je tu budeme mit každý měsíc,house je ted hudba bližší masám a můžete vidět zatimco trance je temer nemozne vydet v hitparadach ci hudebnich televizich,komercni house se prosazuje docela úspěšně……
ad morillo….pro naše podmínky nerealny,dle mych informaci je jeho cena na urovni PVD a Tiesta(nedivim se tomu,páč si lítá soukromym letadlem(vybavuju si historky swedish house mafie kdy clenove prohlasili že nejlepsi je litat morillovym letadlem,dobře se tam chlastá))
11. 2. 2008 v 19:18 #67215ondrab
Členjo a jeste k tomu tematu…opravdu to je megashow…zazil sem to v polsku a parada..sice tam nebyli roboti a pod, zato tam ale byly lesni vily a podobny zverstva..
11. 2. 2008 v 19:16 #67212Hustey
Členi pres dosti houseovy lineup bych rekl ze to na vysoke urovni, markus, axwell, marco v, laidback luke, vzdyt to je paradni ruznorodost a markus to jako obvykle totalne rozseka na kasi sm11
11. 2. 2008 v 19:04 #67211ondrab
Členhellman:jj..to ma pravdu…taky me prijde, ze na trance se chodi spis jako by si sel na koncert hudebni skupiny a ses k tomu dji upnutej a cekas co bude, co udela, co zahraje a pod…kdezto u housu to je jako na disce..tancuje se, lidi se bavi a neresi pomalu ani dje…
jinak to ze bude lineup housovej bylo jasny, jelikoz tato akce patri pod ID&T, kteri tlaci na vsechny poradatele po Evrope, kteri poradaji SW, aby byl lineup housovej, jelikoz a protoze v holandu house frci a je tam spojen s konceptem SW. S tim nikdo nic nezmuze, ani UM, sec se muzou snazit sebevic. Jinak s tim tiestem jak tady nekdo psal, ono to neni zase takova prdel rict si, jo zabookujem tiesta a bude to. Neni to vubec nic jednoduchyho a lacinyho. A az bude pristi rok dalsi SW, tak se vsichni modlete, aby to nebyl cely house, coz je velice velice pravdepodobny.
11. 2. 2008 v 18:56 #67210medyyy
ČlenJá říkám že takovou akci by chtělo vidět dvakrát. Jednou z tribuny a jednou z plochy. Prostě ať si hold každej vybere co chce.sm15
11. 2. 2008 v 18:44 #67208Anonymní uživatel
Neaktivníandrews: zase sem to blbě napsal.. jakože v tý době by tu měl posluchačskou základnu.. ale souhlasim s tim, že v tý době tam trance nebude vůbec
11. 2. 2008 v 18:44 #67207Jamie
ČlenMedyyy – no snad precpano nebude i kdyz zvetsili kapacitu oproti lonsku (doufam, ze jen tribuny), min. rok bylo vyprodano ale zadny sardinky nebyly (jak sem se obaval), mista na pareni bylo dost
11. 2. 2008 v 18:40 #67206komar
Členmedyyy, starf: přesně tak, celou SW jsem propařil na tribuně a měl jsem z ní tak jedinečný zážitek…zblízka prostě všechny ty pyroefekty a rachejtle lítající kolem nevyniknou sm11 I když pravda, že ty děla s ledovou mlhou měly taky něco do sebe….
11. 2. 2008 v 18:40 #67204seven
Účastníkjako já nevim , na jednu stranu se na ůvodní stránce trancu.cz objevil článek že trance prožívá tenhle rok svůj vrchol v čr a na druhou stranu říká line-up sw08 něco jiného a je fakt že nejvíc lidí pařilo minulý rok na sw na guettu sm7.
Jo a ještě se mi nelíbilo jak tady někdo říkal že ve světě frčí house tak prostě na sensation v čr bude house, to se mi zdá jako ůplná blbost a pořadatel by byl sám proti sobě, protože je velice důležité jaký hudební styl se nejvíce posluchá v dané oblasti (státě) a ten pak zahrát na akci (boužel pro mě, to bude asi house) nevěřím tomu že by um a id-at byli tak hloupí a kopali hrob dalším sensation když to zjevně tolik nese. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.