TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 811. až 825. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Panter
    Člen

sm3

Panter
    Člen

schulz je jistej i le grand hodne lidi mi to pise na icko…. Ale ja chci mason angello ci dyka ale cejtim ze to asi nevyjde:(

honzátos
    Člen

No tak já cejtim v kostech že tam bude Markussm2 , minulej rok mi to takhle vyšlo s Arminem takže uvidimsm3. Ale i tak mě to nezláká když tam bude jen jedno super jméno.sm19

kreeki
    Člen

Sickboy : nic, jen sem chtěl vyjádřit že mě to moc nebere… standartní spam sm15

Sickboy
    Člen

kreeki: A co jako? sm17

kreeki
    Člen

Put your hands up, put your hands up… 4 Detroit sm12

Sickboy
    Člen

Le Grant? Toho neznam. sm12

kluk08
    Člen
    Hustey
    Člen

armina a markuse nejde srovnavat, kazdy prezentuje uplne jiny styl : )

Desire
    Člen

2 Dexx: Kdybys napsal misto toho ze je Schulz 100x lepsi nez Armin to ze budes 100x radsi kdyz tam bude Schulz nez Armin tak bych se neozval sm4 Ja bych si teda zase 100x radsi zaparil na Armina na Reflections nez na Schulze na ASOTu.. Hold kazdej jsme jiny sm11

Hustey
    Člen

„Mě v žilách prostě koluje Schulzův sound.“

me taktez, po sehnani vsech coldharbour selections netocim na gramcich nic jineho : ) vydava tam neuveritelne tracky, az se mi podari nahrat promo set tak to tady uploadnu : )

Dexx
    Člen

Tak se nepos*ru. sm4

Dolikus1
    Člen

Sickboy:kéž bys měl pravdusm0

Sickboy
    Člen

A co když tam budou oba? sm2

Dexx
    Člen

Desire: To rovnou napiš, že to bylo na mě. Já se z toho nezhroutím. sm3 Je pravda, že jsem Schulze slyšel jen v ČR kde hrál (podle tebe trapné) hitovky, ale rozhodně bych raději pařil na jeho set z ASOT 300 než na to co předvedl Armin 2x v T-Mobile aréne, kde jsem byl. A podle čeho soudím, že je Schulz 100x lepší než Armin? PODLE SEBE!! Čistě podle mého vkusu. Já nikomu neberu, že z Armina skáče do stropu a ani kvůli tomu nevstávám ze židle. Nemiluju DJje jen proto že má 350. díl své radioshow nebo že je na špici podle DJMAG TOP 100. Mě v žilách prostě koluje Schulzův sound. Poslouchám ho od dob co se vysílal jeho GDJB na WPYM a sedí mi dodnes. Proto budu rád, když na SW bude Schulz a ne Buuren.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 811. až 825. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.