TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 856. až 870. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Panter
    Člen

jako ja chci energickou hudbu a ne zadny duc duc a bpm kolem 100 chjo tak jako za listek chtej litr aby tam dali fakt energickej trance hustej haus tak to bude bla bla bla……. jak nemecko…..

Panter
    Člen

se me nezda ten line-up si to nekdo vymyslel navic je tam jen 5 jmen coz si myslim ze je malo kdyz to zacina 21:00 a konci 7:00

Panter
    Člen

hmm ale jako nevim me to zas bude pripadat nudne…. skoda ze tam neni angello ci mason

Sq4Raa
    Člen

Řekl bych, že to reálnej a očekávatelnej line-up.

Hustey
    Člen

jak rika hellman, lineup minuly rok byl fakt kvalita. taky jsme podle toho vypadali sm0

Penza
    Člen

Ja chci prydzeeeee sm19

M1chl
    Člen

neee…tak z toho line-upu je pro me zajimavej akorat Markus jinak vsechno sm13 …budu se asi dost rozmelsjlet jestli ten listek nestrelim….pokud se tohle potvrdi…

hoky
    Člen

hmtak su rád že sem si lupen nekoupil pač pokud je ten lineup pravdivej (což se v PO ukáže) takjako pro mě nic moc zajímavýho takže aspoň těch 1000kč využiju jinak

j.djsyky
    Člen

Fedde Le Grand bude. Má to na Myspace. takže pravděpodobně bude in Práág

Palda61
    Člen

Pokud by to bylo takhle, tak ušetřenej litrsm3.. Ani mě nehne tam jít.. Abych tam byl, tak by musel být někdo sakra dobrej.. Třeba Hellman sm15

kreeki
    Člen

prochi napsal(a):
    ——————————————————-
    > jinak se chytate každe spekulace,doplni tam jedno
    > potvrzene jmeno a už to vidíte jako offic lineup

neboj, věřit tomu budu až teprve to bude na stránkách UM sm4

mountainer
    Člen

mno letos na SW půjdu jedině v případě, že by dovezli Pepika, Simona, L-Veeho nebo někoho takovýho, což je pochopitelně totální sci-fi sm3

prochi
    Člen

hele i kdyby tak zas tak hrozna katastrofa to neni…jasne,stokrat ohrana jmena,ale nepocital jsem s tim že by se UM nějak vytáhla….dalo se čekat že nasadi podobně jak v polsku,z lineupu jsem vlastně nepochopil kdo byl headliner….

IMHO počítal jsem s tím že bude slabší lineup jak minule…ale počkáme do pondělí

jinak Prydz tam definitivně nebude….říkal to tomstar

jinak se chytate každe spekulace,doplni tam jedno potvrzene jmeno a už to vidíte jako offic lineup

kreeki
    Člen

lepší než drátem do oka že? …zas taková bída to neni -když se na to podíváte tak jména docela světový, ale nějak mě to zas až tak nebere… no uvidíme v pondělí sm12 … armin, sander a G&D byli o dost lepší lineup :X

Binary
    Člen

Tak jestli je to pravda, tak mě tam nikdo nedostane ani párem volů… To se předvedli teda… Markus i Marco tady byli už stokrát a ten zbytek radši no comment. sm13

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 856. až 870. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.