TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,006. až 1,020. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Ruuda
    Člen

Line up, ktery bych si pral:

Lucca
    Eric Prydz nebo Mason
    Guetta:oP
    PvD
    Rank 1 Live
    Sander – vim, byl tady uz minulej rok, ae proc ho tu nemit znova, kdyz je to takovej vrazdic

Line up, ktery si myslim, ze tady bude:

Burian%-)
    Axwell
    Fedde Le Grand
    Markus Schulz
    Menno de Jong
    Marco V nebo Marcel Woods

ondrab
    Člen

member:normalne sem mu je dal otoceny naopak, aby taky videl bilou barvu..on si to vzal a hodil to do kose k ostatnim zetonum a vubec ho nezajimalo co to je zac..no problem

andre
    Člen

Gizmo: nestraš brzké držitele lístků! 🙂

Gizmo
    Člen

Také si moc přeju aby tam byl Tiesto a ATB a baGuetta a pak už by mě to nechalo dokonale ledově chladným – a bylo by vyprodáno hned 🙂

Hustey
    Člen

kdyby tam byl Nic Chagall tak se asi poseru 😀

member
    Člen

ondrab: Ja mel s sebou ve Wroclawi taky zbyly zetony z cesky SW. Ale kdyz jsem videl, ze oni maji bily a jeste papirovy, tak jsem to vzdal. Co to bylo za vysmazenou obsluhu, ze ti vzala zetony z jinyho materialu a jeste bez razitka? %-):oD

SHP
    Člen

ondrab: Yep

ondrab
    Člen

globalexp:no nevim, nevim jestli je zrovna wippenberga a nic chagall zastupcem „tvrdisch“ stylu

ondrab
    Člen

andr3w:na polske senzaci sem platil par zetonama z ceske senzace;-)asi tak ti to reknu
    v pozdejsich hodinach uz to moc nekontrolujou, co to je zac…a kdyz mu je das otoceny naopak, tak je velka pravdepodobnost ze si toho nevsimnou:-D

prochi
    Člen

tipl bych si taky že budou jiné,přece chtějí vytřískat co nejvíc peněz,myslim že nebudou brat ohledy na náštěvníky minulé SW…ale bylo by to hezké.možná nekde najdu půl žetonu 😀

SHP
    Člen

2 Andr3w: Žetony budou určitě znovu a budou jiné

Andr3W
    Člen

Lidicky nevite jestli budou stejne zetony jako minuly rok?? Par mi jich totiz jeste zbylo a byla by skoda to nepropit.. nebo nebyli aspon na jinych SW stejne zetony??

milan
    Člen

Taky bych bral nějaký elektro na SW. Když už je to průřez aktuálních stylů:oP

Panter
    Člen

me by stacil line-up jako Amsteradam 2006 jeste bych pridal dj Mason me se moc libil letos co zahral

bych udelal SW v trochu tvrdsim podani:oP
    Nic Chagall, Richard Duran, Marcel Woods, Sander Van Doorn, Wippenberg ::: a rano hlava na sracky :_)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,006. až 1,020. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.