TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,036. až 1,050. (celkem z 1,347)
  • Autor
    komar
    Člen

Před 5ti minutama jsem ještě z terminálu vysosal 5 lístků za 1090,- takže nezoufejte, ještě jich tam pár bude….:-P

Anonymní uživatel
    Neaktivní

vytrína je taky divoká

Hustey
    Člen

seven: “ trance kterej se mi LÝBÝ “

ty vole tak to je nejsilenejsi slovo co jsem kdy videl 😀

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak sem před chvíli ještě splašil lístek za 1090,- takže jich tam asi ještě pár zbejvá

když kouká ma na ceny vstupu tak to si radši koupim lupen na Time Warp do Německa to bude jizda a ne další nudna akce v ČR:oD

trancetouch.com

seven
    Účastník

ty woe, by byl mazec kdyby přijel Tijs:-O:oP

Jo a myslíte že letos na sensation uslyšíme adagio for strings by Tiesto???

seven
    Účastník

Tak už se mi taky jeden hřeje ve vytríně , teď už jen ten line-up aby byl našláplej, ale i kdyby stál za prd tak mi to neva, mě stačí atmoška, bílé spojení, gin s tonikem, pěkná baba a TRANCE KTEREJ SE MI LÝBÝ, A TEN určo bude takže ok, posledně tam byl jako hlavní headliner Armin a moc se nepředved, takový bez kulí, ale ke konci to už bylo lepší. Tak jsem zvědavý na letošek, kdyby tam byl třeba Jarda Prdla a zahrál by tak jako Verwest na E.O.L v Práglu tak o něm budu tvrdit že hrál jako bůh a že jsem maximálně spokojenej 🙂

medyyy
    Člen

Takový názory aby UM nevyprodali SW jedině dobrě-aspon bude víc místa na paření.Jinak 6 dní do SW-Dusseldorf:oD

Creams
    Člen

Asi tak … za ty prachy co budou stát lístky později mám zaplaceny TM a ArminOnly je to děsivé… prostě business je business a prachy dnes hýbou světem

milan
    Člen

Ale je pravda, že za tu cenu raději pojedu na trance energy, nebo na armin only:oD

Panter
    Člen

Navic se dalo cekat!!! Ze se listky prodaj hned ne? Kdyz stal jeden jen za 1090kc a to jen 3000ks…B-]

Panter
    Člen

to komar:

Tak jako snad nejsi v praci 24 hod… Snad pred praci ci po praci si mohls odskocit do sazka terminalu nekam… Jako kdyz se chce tak jde vsecko nebo sis mohl rict nejakymu pribuznymu at ti zajde koupizt listky apod… Ale kazdy ho vec kazdy ma svou hlavu…. JInak souhlsim ze ty ceny listku sou fakt uz pak moc drahy.. to doufam ze tam budou davat aspon piti zadara jak TM4 atd.. propgacni veci apod.. za ty prachy… nebo aspon FAAAAAAAAAkt dost nadupanej line-up nej djs

Dolikus1
    Člen

komar:+1
    ..taky sem z toho dost rozladěnej,každopádně za 1400…to už je ty woe půlka TE:-|

komar
    Člen

Panter: No možná se tomu dá těžko uvěřit, ale někteří z nás museli v pátek do práce, v sobotu jakbysmet, když k tomu připočteš večerní pařbu na kandim a to že v první volnou chvilku,tzn. když jsem se v neděli i celkem brzo ráno probudil a šel do trafiky kde už lístky nebyli….

Holt někteří se tam nedostali…ale kec že jsme všichni měli možnost mě fakt celkem vytáčí….jasně, mohl jsem si o polední pauze odskočit místo na jídlo do trafiky pro lístky, ale sorry kdo čekal že v neděli už nebudou, zvlášť když bylo před svátkama….

EDIT: jo a přemýšlím, že za 1375 už se na to vykašlu, fakt bych přál UM aby se tenhle rok SW nevyprodala, protože jim snad opravdu ani nepřijde sprostý takhle tahat z lidí peníze a ještě v ten nejkritičtější čas a to před Vánocema….to radši pojedu na holandskou kde vyjde lístek už pomalu na ty samý peníze…

Panter
    Člen

Ja si koupil vcas 2 listky:´-)) za 1090 hned v patek rano… jako nevim tady kazdy fnuka -(( ze je nema ale minuly tyden ste meli vsicky moznost ne? Jako ty dalsi varky listku jsou o neco drazsi ale zas je to jednou za rok:) Tak si to preci nenechate ujit ale doufam ze ten line-up bude jeste lepsi nez minuly rok, kdyz poradatele dali takovyhle ceny za listky… Takze se vsema co si koupi a koupili listky 31.5.2008 V Sazce Ahooooooooooojjjjjjj Parani

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,036. až 1,050. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.