TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,276. až 1,290. (celkem z 1,347)
  • Autor
    BoRo
    Člen

Proc Cox ne? ten je mekkej az az,akorat na SW.Jestli to ale neni moc drahy a neni Cox individualista. Jinak se mi paci nejvic moje varianta:-D

marek
    Člen

Hustey: já bych tam třeba Orbitha viděl radši než Luccu nebo Sana, jeho electro je pro mě na rozjezd naprosto ideální, ale to je věc názoru.. jinak mě v tuhle chvíli nenapadá nikdo jinej z českejch kdo by tam mohl hrát…. Digweeda nebo Sashu tipuju z důvodu, že UM bude chtít dotáhnout někoho z top 10 DJ MAgu a nikdo jinej mě nenapadá – Tiesto, Corsten a Above & Beyond tu byli teď, dyk by měl bejt na creamech (teda aspoň se o tom uvažovalo), armin a guetta tam hráli minulej rok, a cox ani infected mushroom mi tam nejdou už vůbec.. nejpravděpodobnějš ale jako hlavního vidim asi schulze (pro mě bohužel, ptže bych chtěl spíš nějaký nový neokoukaný jméno)…

Partygirl
    Člen

co ja chci,ale vim,ze nebude .. Armin,Markus,Jules,Woods,Sander,Kyau,San.. :oD

Hustey
    Člen

Orbith nema na sensation co delat, to same Sasha nebo Digweed – ti patri do klubu pro elektronicke intelektualy a ne na akci kde se vsichni chteji bavit B-]

Blank and Jones nebo ATB by me taky vubec nepotesili. Chceme pritvrdit ne zmekcit!

High Contrast recordings ftw!

marek
    Člen

můj skromný odhad zní takto:
    1) Orbith (Lucca, San)
    2) Eric Prydz (Axwell, Steve Angello)
    3) Fedde Le Grand (Deep Dish, Erick Morillo)
    4) Markus Schulz (Sasha, Digweed)
    5) Eddie Halliwell (Blank & Jones, Atb)
    6) Marco V (Sander Van Doorn, Joop)

Hustey
    Člen

SHP: tak tohle by me zrovna moc netahlo, asi tak o dve ste procent min nez treba lineup na SW poland

SHP
    Člen

Erick E, Bodyrox, Mason, Blank & Jones, Johan Gielen, Joop…imho ideální SW line-up

Muff
    Člen

Hustey: Gueta si musel pripadat jako ocas uz po megamixu v polsku protoze po dobre zakoncenem megamixu nastoupil on, uspavac

Hustey
    Člen

prochi: tak kdyby to bylo takhle, tak to bude docela masivni 😀

J.Clara
    Člen

Kurňa já chci pořádný jména a pořádný umělce když už ty prachy za to dám tak to tam chci mít. Takže Above&Beyond, Rank 1, Giuseppe Ottaviani, SolarStone, Menno atd. jinak tam prostě nejdu.:-!

prochi
    Člen

tak napisu co jsem už psal jinde……..realně vidím lineup takhle

1.Burian(tady neni moc jinych moznosti)
    2.Axwell nebo angello(spis axwell)
    3.Prydz(skvely clovek na promo),jen ne znova BaGuettu prosím
    4:Schulz(bude to dlouho co se tady naposled objevil)
    5.Marco V nebo Blank & Jones,možná i ATB(nedej bože,ale dlouho tu nebyl ale dotahne spoustu lidi,a co si budem povidat UM to dela pro penize,ne pro znalce)
    6.Eddie Halliwell nebo sander van doorn

prochi
    Člen

tak napisu co jsem už psal jinde……..realně vidím lineup takhle

1.Burian(tady neni moc jinych moznosti)
    2.Axwell nebo angello(spis axwell)
    3.Prydz(skvely clovek na promo),jen ne znova BaGuettu prosím
    4:Schulz(bude to dlouho co se tady naposled objevil)
    5.Marco V nebo Blank & Jones,možná i ATB(nedej bože,ale dlouho tu nebyl ale dotahne spoustu lidi,a co si budem povidat UM to dela pro penize,ne pro znalce)
    6.Eddie Halliwell nebo sander van doorn

Hustey
    Člen

Jules je velmi good, ale nevim zda se hodi na sensation : )

Fanat1c
    Člen

a co Jules?

Hustey
    Člen

Guettovi zpivanky a zastavovani setu jsou mozna tak pro zeny, ktere si chteji zazpivat, ale ne rozhodne ne na akci.

Nejdrsnejsi prechod mezi djz byl prave na polske SW – Guetta a po nem Markus, to si fakt Guetta musel pripadat jako ocas : ))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,276. až 1,290. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.