TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,291. až 1,305. (celkem z 1,347)
  • Autor
    Magico
    Člen

Já osobně bych už tam taky nerad viděl ty stejný jména jako na minulé SW. Když už house, tak už ne Guettu. Viz. Showman….Prydze bych tu rád uvítalB-]

Narko
    Člen

Hustey napsal(a):
    ——————————————————-
    > SW je z velke casti divadlo, ale prave na takove
    > masivni akci podle me vynikne vykon dje nejvic.
    > Markus v polsku na SW a po nem Sander jsou asi dve
    > nejlepsi vystoupeni co jsem zatim videl.
    >
    > mozna jeste Eddie na creamech taktez v polsku : )

nezbyva nez souhlasit ..Polska SW byla skvělá 🙂 😛

Muff
    Člen

Jenom ne Guettu, jednou mi u nas stacil a podruhe v polsku uz to bylo moc %-)

Dexx
    Člen

David Guetta, Prydz, Markus Schulz, Cosmic Gate + nějaký malý ryby okolo a není co řešit. 😛

Hustey
    Člen

SW je z velke casti divadlo, ale prave na takove masivni akci podle me vynikne vykon dje nejvic. Markus v polsku na SW a po nem Sander jsou asi dve nejlepsi vystoupeni co jsem zatim videl.

mozna jeste Eddie na creamech taktez v polsku : )

Pospi
    Člen

ja bych si přal Sashu a Digweeda ale to musim jinam:D:oD

trancetouch.com

Sq4Raa
    Člen

Hustey: To nebyla skrytá nárážka, trance pro mě není úplné passé. Akorát si myslím, že SW je z velké části divadlo, a lepší line-up budou mít jiné akce.

Wow!

Tipuju, že na 80% tady bude MARKUS SCHULZ (dlouho tu nebyl, je dost oblíbenej..), dále si myslím, že jeden
    z dvojice MARCO V / SANDER VAN DOORN – 70% (spíš bych ale řekl Marca V, protože Sander by tu byl třikrát během roka), dále myslím, že určitě jeden z dvojice ERIC PRYDZ / STEVE ANGELLO (oba dva vynikající housoví djs) – 75%, no a tipoval bych možná i SASHU, i když tomu dávám jen 40%, pač je otázka, jestli UM zariskuje pro většinu lidí neznámý jméno (jako Lawrence na T4, který nevzbudil údajně předpokládaný sympatie publika..) Z domácích si myslím (nevím, jak je to smluvně s ID&T) , že by po Burákovi mohla zaznít
    Lucca – 40%.

Tajný sen, ačkoliv asi nesplnitelný, :-/ je aspoň jeden ze jmen Giuseppe Ottaviani, Ron van den Beuken,
    Bart Claessen, Cosmic Gate, Rank 1, E-Craig…

a noční můra, která snad nehrozí.. 😀 je Tiesto, Rihanna a Eva s Vaškem.. :oD

mountainer
    Člen

Laydee Jane vs. Lucca – White Bikini Fight, Deadmau5 vs. Daniel Trojan – Faxing Sasha Show, Andy Moor drunk a na závěr Filo&Peri feat. K1aptcha (rád se zpěvem vypomůžu i já)…no a pak budu spokojenej :oP

Penza
    Člen

Z housu bych bral hlavne Prydze:-P hlavne ne Guettu%-) pak treba i poradnej progressive, treba Hernan Cattaneo, Matthew Dekay (to je asi nerealny):´-( potom Markus Schulz, a na konec Marco V, Sander van Doorn (ten je taky asi nerealnej kdyz byl letos, spis bych ho tipoval na TM5:-P)

Starf
    Člen

Bon Finix, Prydz, Axwell, Blank & Jones, Menno De Jong, Eddie Halliwell, Marco V a budu spokojenej 😉

Myslím že ten Prydz je hodně reálný. Trance tam určitě bude taky, ale tak maximálně 2 DJs, zbytek bude house, progressive, možná nějaké to disko 😀 – prostě podobně jako letos. 😉

milan
    Člen

Za Axwella a Halliwella se taky přimlouvám:´-))

jj Dje Kopiraka at tam radsi nedavaj:-! ae ten Menno by se mi taky libil…
    no sem zvedavej na line-up snad me nezklame-(( :oD

Showman
    Člen

já myslim, že se tam neobjeví nikdo z účinkujících z letoška.. (no i když Burian možná joo %-))

každopádně bych nad tim určitě uvažoval, ale v line-upu by muselo být pár zajímavých jmen.. láká mě Eric Prydz, taky by se mi líbil třebas Menno De Jong.. no uvidíme

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,291. až 1,305. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.