TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SENSATION WHITE 2008 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,306. až 1,320. (celkem z 1,347)
  • Autor
    BoRo
    Člen

Prosil bych kdyz uz v takovem formatu:
    Benassi:oP(junior Jack)
    Robbie Rivera(Danny Howells)
    Erick Morillo(Carl Cox)
    Cosmic Gate(Corsten)
    Eddie Halliwell(SvD)
    Y.Deruyter(Joop/Woods)

Hustey
    Člen

Nic Chagall, Marcel Woods, Marco V, Ronald van Gelderen, Markus Schulz a jedeeeem B-]

no to je jedno jestli bude SW posledni tyden v kvetnu nebo prvni tyden v cervnu hlavne ze budeB-] ten napad se SHM nebyl spatnej 😉 ae me by z nich stacil Mr Axwell…a dal se necham prekvapit ae nekoho z ty tvrdsi music by se mi tam libil (SvD nebo Marco V)…tesim se na dalsi info..mejte se fain:_)

ceero
    Účastník

hustey : len nas tu vsetkych nepozabijaj :oD

iamek
    Člen

hellman : Presne tak !!!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

říkám to nerad, ale naprostá většina trance poslední doby rozhodně neni kalící hudba, tm4 byla krásnej důkaz..

Last
    Účastník

Ale no tak, chlapci, nebudem se hádat.

Sq4Raa před pár dny řekl, že Tiesto byla jeho poslední trance akce, tak ho na SW nepřitáhne ani pár, ani víc volů B-]

Hustey
    Člen

Sq4Raa : „hudba tveho srdce“ to je jak z silene smutne princezny. ja ti reknu co me tak vyprudilo – skryta narazka na to, ze hardstyle tam urcite nebude a proto nema cenu aby jsi na tu party chodil.

to je teda podpora tranceove komunity.

Sq4Raa
    Člen

Hustey: Vysvětlím ti svou “politiku“, je velice banální. Když vidím topic, který mě zaujme, kliknu na levé tlačítko myši. Přečtu si všechny příspěvky a pokud mám chuť se k danému vláknu vyádřit, udělám to. Tady jsem tu chuť měl. Napsal jsem: nepředpokládám, že by se v line-upu mohlo objevit jméno, které by mě donutilo se zúčastnit. Marně se v té větě snažím vypátrat něco, co tě mohlo tak “rozčílit“. Nehaním tím žádný hudební styl ani danou párty. Pouze konstatuji, že SW pro mě není dostatečným lákadlem. V té větě je rovněž důležité slůvko . Tím naznačuji, že ačkoli může řada vystupujících DJs disponovat značnými kvalitami, na SW nepřijdu, protože hudba mého srdce tam zkrátka znít nebude.

Doufám, že je to pochopitelné 🙂

K1aptcha
    Člen

Hustey: klídek jo, jde to i bez těch spostých slov
    a sdílím podobný názor jako Sq4Raa, minulá Sensation mě hudebně vůbec nepřesvědčila, tudíž předpokládám spíše neúčast… ale kdo ví, třeba bude line-up v pohodě 🙂

Hustey
    Člen

Sq4Raa : „Nepředpokládám, že by se v line-upu mohlo objevit jméno, které by mě donutilo se zúčastnit…“

takove sarkasticke poznamky si strc do riti prosimte, koho to tady zajima?

milan
    Člen

Nic novýho pod sluncem..To že bude česká SW každou první sobotu v červnu (respektive poslední v květnu), tak o tom se mluvilo v rozhovorech už po letošní SW…no a já čekám nějaký house jméno (mimo Guetty) jinak nejdu:-D

Sq4Raa
    Člen

Po Showtek budeme o něco moudřejší :´-))

sypy
    Člen

Aha tak to nevedel doufejme ze tady treba taky jednou dorazi…

Sq4Raa
    Člen

Nic, SB už byla i v Belgii…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,306. až 1,320. (celkem z 1,347)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.