TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 650)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Tohle ani s koláčema.

D4ve
    Člen

[quote Dexx]Dal by sis zetři koláče a taky by se ti to líbilo.[/quote]

sm15sm15sm15

Dexx
    Člen

Dal by sis zetři koláče a taky by se ti to líbilo.

Sq4Raa
    Člen

Z toho videa se mi dělá zle. Nedokážu to vysvětlit, natož pak obhájit, ale celý tenhle bílý koncept mi přijde nadmíru debilní.

alaif77
    Člen

Dardic: no tak nic, ten track ze 40 minuty neni Bliksem….
    pro srovnání: http://www.youtube.com/watch?v=S1WuQtOjZTU

Hustey
    Člen

jen tak pro zajimavost: Deadmau5 mel mit premieru na Sensation v Rusku, jenze kvuli usni infekci nebude moci vystupovat a druha zajimavost je, ze se tzv. Diamond box vstupenky prodavaji za 1136 eur, coz je myslim uplne blaznovstvi ciste pro ruske snoby : )

DjDkD@ve
    Člen
    sompet
    Člen

[quote styk pohlavson][quote sompet][quote styk pohlavson]Cebud: Jestli nejsem úplnej hluchavec, tak na 99% to není ani Soulwax, ani Tim Davison rmx, ani Nic Corline rmx.[/quote]

Taky si myslím, že to nebyl ani jeden...Soulwax je na to hodně pomalý...to mám uplně před očima, jak do toho nájezdu popusili lejzry...to byla paráda![/quote]

tak to mám - resp. název toho remixu. Je to AXWELL FUCKIN´ BOOTLEG a jak už název vypovídá,
    kromě Swedish house mafia si o něm my, obyčejní smrtelníci, musíme nechat jenom zdát.. sm0[/quote]

hohohoooou máš recht….našel jsem to v setu od Axwella http://lsdb.eu/set/13782/Axwell_-_WMC_2009__Juicy_Beach_Party_on_Area__26-03-2009.html

alaif77
    Člen

Dardic: Ahaaa, tak to je ta jeho nová skladba.. Díky za info… Je to sice taková odrhovačka, ale celkem chytlavásm4

dardic
    Člen

alaif77: Purple Haze – Bliksem [Doorn Records]

sompet
    Člen

[quote sompet][quote styk pohlavson]Cebud: Jestli nejsem úplnej hluchavec, tak na 99% to není ani Soulwax, ani Tim Davison rmx, ani Nic Corline rmx.[/quote]

Taky si myslím, že to nebyl ani jeden...Soulwax je na to hodně pomalý...to mám uplně před očima, jak do toho nájezdu popusili lejzry...to byla paráda![/quote]

tak to mám – resp. název toho remixu. Je to AXWELL FUCKIN´ BOOTLEG a jak už název vypovídá,
    kromě Swedish house mafia si o něm my, obyčejní smrtelníci, musíme nechat jenom zdát.. sm0

další fotky ze sensation[url=http://www.dance-event.cz/foto.html]TADY[/url]

alaif77
    Člen

nevíte někdo co hraje v setu Sandera zhruba v čase: 40:50 – 45?? Dik..

sompet
    Člen

[quote styk pohlavson]Cebud: Jestli nejsem úplnej hluchavec, tak na 99% to není ani Soulwax, ani Tim Davison rmx, ani Nic Corline rmx.[/quote]

Taky si myslím, že to nebyl ani jeden…Soulwax je na to hodně pomalý…to mám uplně před očima, jak do toho nájezdu popusili lejzry…to byla paráda!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.