TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 650)
  • Autor
    Dexx
    Člen

Freezer: Tak podle tebe je je to nejhorší Sensation line-up? Takže SERGIO FLORES, ERICK E, FEDDE LE GRAND,
    SEBASTIAN INGROSSO, TOCADISCO je lepší? ERICK E, KJELD TOLSTRUP, TIGA, RUNE RK, STEVE ANGELLO & SEBASTIAN INGROSSO je taky lepší? Hmmmmm! Vážně vkus!

fuj,je mi z toho na nic,ještě že jsem si ten lístek nekoupilasm7

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nejhorší line-up, kterej jsem kdy viděl, co se týše Sensation White, co se týče tranceu tak to bude zceal nulové. Poze pro house a disko nadšence..

Anonymní uživatel
    Host

LINE-UP MĚ VÁŽNĚ POBAVIL, VIVA LA DISKOTÉÉÉÉÉÉÉKA (omlouvám se Sanderovi) TO UŽ NENÍ TO CO BÝVÁÁÁÁÁÁÁVALO :((((((((((((((( ŠKODA NOOOOO

Housik
    Člen

Loni to bylo fakt jen o podívané, dobrá muzika se hrála jen chvilkama… letos to bude zase minimálně o té podívané, protože nový motiv je vcelku povedený. Ty jména komentovat může každý dle své libosti… já osobně k tomu říkám, že to je NULOVÁ INOVACE… jako by na světě existovalo pár DJů…. podívejte se na lineup ULTRA MUSIC FESTIVALU, abyste pochopili, že se dá lineup dicky poskládat 100x jinak a 100x lépe… http://www.ultramusicfestival.com/

Hustey
    Člen

lizejte si koule dal, fakt.

^^

SHP
    Člen

ondrab: O tom se nebavím, to vím. Já se ptám TIGImeistera, co je těhle dvou tracků
    víc komerční, resp. když budem slovíčkařit, co má větší komerční petenciál.

ondrab
    Člen

[quote SHP]
    Jinak je víc komerční hrát vlastní muziku s gay vokálama nebo zremixovat pop zpěváka?
    [/quote]

komercni je vsechno za co si vezmes penize 😉

SHP
    Člen

Tigi: Vole šel bych na Ericka, ale nechce se mi dávat 1600 za Prydze a Sandera van RNB.

Jinak je víc komerční hrát vlastní muziku s gay vokálama nebo zremixovat pop zpěváka?
    Nvm čéče sm2

TIGI
    Člen

[quote K1aptcha]světová extratřída, ale díky své bývalé produkci sm2 nebo je jeho styl hraní něčím mimořádný? mixuje vůbec líp než třeba Palda nebo TIGI? sm15
    a je mi předem jasný, že na takovýhle akci asi dá Riff, King Of My Castle a ten fekální remix na Robbieho Williamse sm15[/quote]

Zrovna teda Sander je technikou sveho mixu dost specificky. Nemuzeme do toho samozrejme pocitat Identity ktere je mixovano prez PC. Jinak teda remix na Robbieho je dost shit to priznavam. Ovsem novy remix na Killers je luxusni.

Kytarka: Sandera bych urcite komercnim matlakem nenazival. To jsou pro me vic komercni teda ty Egyptani.

SHP: Na TE08 to byl urcite jeden z jeho nejhorsich setu to souhlasim. Jinak gay neni. Ma pritelkyni. A doufam ze jdes kdyz tam budes mit svuj bow wow cici house sm3

SHP
    Člen

A pak sou tady lidi, co poslouchaj věci co nikdo nechápe a stejně
    sem chodí, protože jsou zvyklý sm0

Dexx
    Člen

[quote Rifador]...Taky nechapu proc lidi poslouchajici jen house sem chodi prudit trance lidi.[/quote]

sm15 LOL sm15 Já spíš nechápu ty, co poslouchají jen trance, že prudí ve fóru housové akce.
    BTW: Kdybych poslouchal jen house, tak sem ani nepáchnu.

Anonymní uživatel
    Host

Ja jedu na SW letos poprve a uz ted vim ze i naposled jelikoz house nemusim ale chci tu jejich show videt. Ohledne line-upu se vyjadrovat nebudu jelikoz tech vasich hadek tady bylo uz tak akorat dost. Taky nechapu proc lidi poslouchajici jen house sem chodi prudit trance lidi.

We will fuck you and we are looking forward to TM2009

dardic
    Člen

Binary : Ne každý poslouchá Trance od svých raných dětských let.sm3

SHP
    Člen

Mohli bychom si založit I Love Techno party topic a kurwovat, že tam není
    trance.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.