TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 650)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Pár house fandů? Wake up…

yaroukh
    Člen

[quote Anonymní uživatel]jsme na tranceforu a dost lidí tu jásá nad lineupem... [/quote]
    No, připadal jsem si už jako exot, když mi v tom line-upu chybí nějaký jméno, který mam s trancem spojený. sm15

Anonymní uživatel
    Host

jsme na tranceforu a dost lidí tu jásá nad lineupem… já sám za sebe si myslim že by mohli takhle velkou akci udělat pro více lidí než jen pro pár housefandů a tunu rádobycelebrit, které se musí někde ukázat. na první SW nikdo známej nebyl, na druhej byly všude titulky kdo všechno tam byl…aspoň že máme pure, kde housový ptákoviny (fandové nechť prominou) střídají jmnéna jako AvB, PvD, či markus… uvidíme se na PvD a na podzim na TM sm0

Binary
    Člen

SVD mě přestal zajímat v roce 2006. Ale to ti, co ho objevili vloni asi nepochopí. sm3

Palda61
    Člen

Tak já to jen tak nadhodil :). Zas úplně vážně jsem to nemyslel. Jen se mi jeho styl a výběr tracků prostě nelíbí. Ale srovnávat ho se mnou je fakt blbost 😀

Anonymní uživatel
    Host

Coze?jak to tak mohli sestavit?1. Svd jen 1h15min, 2.prydz tak brzo?3.kdyz tokac od 3.45h , tak jako sw skonci v 5.00h nebo v 5.15h? ? ? To snad nee, hm?

Hustey
    Člen

sander urcite nakonec a prydz po megamixu : /

Nulda
    Účastník

presne tak, Tokac mel bejt misto Prydze, Prydz a Doorn meli bejt na zaver. takhle nic moc jak to sestavili

SHP
    Člen

Prydz je nějak brzo, na to, že stojí z lajny nejvíc.

Nulda
    Účastník

omlouvám se jestli to už tady někde je, ale koukám že už je známej i timetable:

[size=large]21:30 HOUSEQUAKE
    23:00 ERIC PRYDZ
    00:30 SEBASTIAN INGROSSO
    02:00 MEGAMIX
    02:30 SANDER VAN DOORN
    03:45 TOCADISCO[/size]

yaroukh
    Člen

Všechno, co má úspěch u lidí, je komerční.
    Kvalitní hudba je to, co lidi moc neposlouchaj.

SHP
    Člen

Proti komerci nic nemám. Já jsem psal, že SVD je gay, ne že je komerční.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

celej trance i house je komerční 🙂 prostě všechno, čeho je plnej beatport a trackitdown a tak

Sq4Raa
    Člen

ondrab: Myslím, že tvé neskrývané averze k tomu slovu si už všichni všimli. Pochybuji ale, že ho kvůli tomu přestanou používat.

ondrab
    Člen

ohledne SVD…mixuje porad stejne, to jen na okraj….to ze vyrazne zpomalil a presel do jinyho stylu je uz vec uplne jina…neplette si dojmy s pojmysm4

ohedne Prydze….na GG me taky vubec nebavil…bylo to takovy az moc pomaly pro me osobne nezazivny….ale kdyz byl v Mecce, tak to byl set ouplne o necem jinym..tam opravdu zahral vybornej a nabusenej set….nicmene mam strach, ze se jeho vystoupeni bude spise blizit GG nez k Mecce…

a laskave prestante prosim vsichni pouzivat slovo komerce!!!!
    stejne tak jako pisete ze SVD je komercni, tak muzete napsat, ze je komercni Tocadisco, Erick E, PVD, Prydz a proste uplne vsichni djeove co vubec existuji a dovolili si udelat nejakej znamej hit nebo zremixovat nakou znamejsi rokovou pisen atd….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.