TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 650)
  • Autor
    Hustey
    Člen

jestli Prydz odpali Loaded, Wakanapi, Miami To Atlanta, Genesis nebo podobne tracky na tom 150kW zvuku na SW, tak si vsichni nabouchaji do trenek. takze je mozne ze se z toho stane jeste jakasi forma hnede sensation : )

ja chapu vsechny co nadavaji na Sandera, me osobne treba prijdou jeho nove remixy na Killers jako uplna sracka, hned jsem to vypnul. nicmene myslim ze kdyz bude nakonec jako minule, tak to bude zlaty hreb celeho vecera. snad tedy nezahraje uplne klasicky set s Cocainem, Close My Eyes nebo Killers ale budou tam i nejake nove a neohrane chlivarny : )

Sq4Raa
    Člen

Ani mě se Prydz na GG nelíbil, ale předpokládám, že hraje líp.

SHP
    Člen

SVD jsem naposledy slyšel na TE 08 a byla to taková diskotéková blitka,
    že se to nedalo poslouchat, tak jsem někam utekl a tam usnul (myslím, že to
    byla stage nových talentů). Na SW CZ 07 hrál perfektně, ale nepředpokládám,
    že se za rok zlepšil. Myslím, že kvalita jeho hraní šla spíš dolů. A že je ta Robbie
    Williams skladba fekální, to s Klapčou jen souhlas.

Housequake jsem nesylšel nikdy, ale samotného Ericka E ano a byla to špička.
    Bylo to na Dance Valley 07 a parádní electro house setík. Takže tady bych se nebál.

Ingrossa jsem samotnýho slyšel na SW CZ 07 a Sensation BE 08. Pro mě průměr,
    ale tenhle styl housu nemusím, takže tady bych řekl, že je to to otázka vkusu. Nakalenej
    na Creamfields 07 PL byl s Axwellem a Angelem super.

Prydze jsem slyšel asi pět minut na Global Gathering 08 PL a bylo to neuvěřitelná srajda a
    vzhledem k tomu, že na něj kurvovali všichni kromě Honzy Hustýho, tak to byla fakt asi srajda.
    Jinak třeba hraje líp.

Tocadisco sem nikdy neslyšelm, ale většina lidí tady jo, tak to ani nebudu komentovat.

nexxie
    Člen

je fakt ze z cocaine udelali djs hodne prehranou a nesnesitelnou vec.. a i dalsi sanderovy remky treba na killers sou takovy hodne nacichly komerci.. ale ma taky par skvelejch tracku – treba roundabout, nebo kdysi davno control freak, nebo dance 4 life z tech sem chcal tejdny..

a čtyřikrát za večer Girl You Lost To Cocaine sm17 sorry, ale dle mého názoru je Sander jen obyčejný komerční matlák

Newman
    Člen

Hustey: já tu „plantám“ tak akorát svůj vlastní názor na SvD, který je „bohužel“ jiný než názor tvůj a tak jsem ten blbec já. Nemám SvD rád, stejně jako nemám rád jeho sety, proto jsou všichni ostatní DJové na SW kvalitnější pro MĚ než on sm17

[quote-0=K1aptcha]ten fekální remix na Robbieho Williamse[/quote-0]

No jistě, to je track na SW jak dělaný sm0

Hustey
    Člen

K1aptcha: ano, jeho styl vystupu je mimoradny. predpokladam ze jsi ho uz videl potom ti to musi byt jasne. jestli ne tak jsi na posuzovani kvality djs analfabet. nic proti Tigimu nebo Paldovi, ale srovnavat to se Sanderem je uplne mimo.

na prvni SW to bylo asi nejlepsi vystoupeni a myslim ze tady na teto SW to nebude jinak. jediny Eric muze v kvalite setu Sandera ohrozit : )

yaroukh
    Člen

Z tohodle nic-moc pro moje ucho nekouká. sm17

K1aptcha
    Člen

světová extratřída, ale díky své bývalé produkci sm2 nebo je jeho styl hraní něčím mimořádný? mixuje vůbec líp než třeba Palda nebo TIGI? sm15
    a je mi předem jasný, že na takovýhle akci asi dá Riff, King Of My Castle a ten fekální remix na Robbieho Williamse sm15

Hustey
    Člen

Newman: ty jsi teda znalec. cokoliv je lepsi nez Doorn? Sander mozna neni prilis dobry producent, ale jako dj je svetova extratrida. takze nevim co tady plantas.

Sq4Raa
    Člen

Tigi: Milanovo tupý příspěvek tentokrát nebyl od pravdy tak daleko. S tím line-upem souhlas. Housequaka neznám (pardon) a Doornovo první SW vystoupení je z toho, co jsem slyšel, legendární. Toť vše sm2

Newman
    Člen

[quote TIGI]
    Jeste by me zajimalo kolikrat Newman a Palda slyseli Housequake ze to povazujou za silnejsi clanek nez Doorna.
    [/quote]

Ani jednou. Ale cokoliv je silnější než Doorn imho, takže proto jsem s Paldou souhlasil.

TIGI
    Člen

Z ostatnich zemi mame opet nejlepsi line up. Nevericne ale kroutim nad prispevky nekterych uzivatelu zde.
    Komonek a Partygirl asi cekali Kandiho s Mennem nebo co a Lukin je prekvapen ze Tocadisca vozi jen UM.
    Ja mam listek uz mesic doma a nemuzu se dockat. Lajna je nadprumerna a pro me velice zajimava.
    Jeste by me zajimalo kolikrat Newman a Palda slyseli Housequake ze to povazujou za silnejsi clanek nez Doorna.
    K tupemu prispevku Milana s cirkusem se snad skoda vyjadrovat.
    Tak a ted do me :o)

milan
    Člen

Jak už jsem tu kdesi psal, letos beze mě. Na cirkus si můžu zajít jednou (někdy i víckrát) do roka i u nás a to tam kromě provazolezců uvidím ještě i lvy, koně a kdovíco ještěsm15
    Já nevím, ale za tu cenu je lepší si zajet za hranice, kde je lepší komfort (i line-up).

Monique
    Člen

OK

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.