TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 650)
  • Autor
    Nulda
    Účastník

Monique ozvi se mi pls na ICQ 241914638 vezmu je

Monique
    Člen

… bohužel nám z vážných důvodů akce padá. Máme 2 lístky. Takže pokud by jste někdo měl zájem jsou k dispozici za 2 400 Kč.

Newman
    Člen

sm15sm15

Sq4Raa
    Člen

Se koukni na nick. Black Ninja nebude ctít oficiální termíny.

Anonymní uživatel
    Host

jak mohl nekdo jiz ve stredu videt lineup???? viz: hm???????????,

Black Ninja
    st březen 18, 2009 9:32 pm
    line up
    Headliner —> Eric Prydz
    Trance —-> Sander van Doorn
    + 3 house DJ’s, (1 švĂ©dskĂ˝, 1 nÄ›meckĂ˝, 2 holandskĂ˝ )
    žádný český DJ
    ale nikomu ani muk, bude to představeno v pátek, nebo v sobotu Razz

DomManiac
    Člen

tak tohle bude moje prvni SW ta lajna me presvedcila 🙂 jenom uz zakoupit listek za 1600 a pak uz jenom 😀 6.6. OSTRAVA —>>>PRAHA

Anonymní uživatel
    Host

každopádně se těším!Bude to super a line-up dost dobrej!6.6. směr Praha

ondrab
    Člen

[quote Yarosslove]eště, že mě ani nenapadlo, že bych jel...jak tu bylo někým řečeno, za Sandera dva litry nedám...zbytek je o výkalusm17..mno ale dyk se to dalo čekat a bylo to i řečeno, že to bude víc o house...mno prostě něco pro diskanty, a esli Prydz nezahraje Call on me, tak bude vypískán, vsadil bych sesm15
    ...ale abych jen nekritizoval, tak se musí nechat, že Sensation je zážitek, ale bohužel ta dost podstatná věc, tzn. vystupující mě nezajímaj:-(
    ..Btw. když ten Sander, tak by ho mohli někdy dovalit na Pure, to bych si dal skoro nastopro, Svd mám rád...[/quote]

chlapce, koukam, ze moc nevis co Eric Prydzuj hraje….Call on me sem od nej jakziv neslysel v zadnym setu

Newman
    Člen

[quote Palda61]Sander je asi nejslabší článek lajny imhosm15[/quote]

+1 sm15

Hustey
    Člen

lineup je dobry, Pryda a Sander na jedne party urcite bude dost hukot.

Palda61
    Člen

Sander je asi nejslabší článek lajny imhosm15

Komonek
    Člen

Line-Up k zblití… Jedinej Sander!!! A za Sandra fakt takový love nevyhodím 😀

dusantt007
    Člen

no celkom sa tesim do prahy na sw….idem tam treti krat a vyzera to opät na skvely zazitok….skoda, ze tych djs je len 5, no asi kriza…skoda, ze tie listky su coraz drahsie…co sa tych djs, myslim, ze lineup mam velmi potesil….su tam sice mena, ktore na sw uz hrali, ale mna osobne nesklamali a tesim sa na double…a ten zvysok ma myslim nemoze sklamat i ked Housequake je uplna neznama pre mna 🙂 tak uz len oprat hadry a jede se do Praglu :o)

[quote Yarosslove]eště, že mě ani nenapadlo, že bych jel...jak tu bylo někým řečeno, za Sandera dva litry nedám...zbytek je o výkalusm17..mno ale dyk se to dalo čekat a bylo to i řečeno, že to bude víc o house...mno prostě něco pro diskanty, a esli Prydz nezahraje Call on me, tak bude vypískán, vsadil bych sesm15
    ...ale abych jen nekritizoval, tak se musí nechat, že Sensation je zážitek, ale bohužel ta dost podstatná věc, tzn. vystupující mě nezajímaj:-(
    ..Btw. když ten Sander, tak by ho mohli někdy dovalit na Pure, to bych si dal skoro nastopro, Svd mám rád...[/quote]

Swedish house mafia je výkal?…

Btw, v kolika setech myslíš, že Eric Prydz zahrál Call on me? sm4

M.i.k.e
    Člen

překvpivě solidní line-up…Tocadisco tu sice byl nedavno a SvD se asi stane stálicí místních senzací,ale Ingrosso a Prydz…to už stojí za zvážení…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.