TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 650)
  • Autor
    Yarosslove
    Člen

2Trancekeeper: ten ATB je tam z jinýho důvodu, a to, ptže ho diskanti mj. taky znaj, jinak ATBho se taky nechci dotknout, i když v posledních pár letech už je celkem slabej…můj názorsm4…jinak nejhustší hlášku mi řek bratránek: „jooo, ATB, to je ten, co zpívá Let u go, že joo“sm15…eštěže Traffci i Adagio sou instrumentální , inak by byl i Tiesto zpěváksm15

K1aptcha
    Člen

Hustey: nebuď zas trapney
    edit: a už se opakuješ… já to myslel tak, že aspoň nehrajou takový diskotéky jako Red Hot Chilli Peppers co hrál Guetta

post upraven kvůli blbému rýpání od Husteyho

Hustey
    Člen

jeeeej Aly and Fila na SW? rekl bych ze to neni prilis vhodna volba, jelikoz jejich muziku posloucha velmi uzke spektrum lidi, kterych vetsina na SW nechodi, takze by tam snedi hosi nemeli co delat. coz je dobre protoze koho dnes bavi uplift? ^^

edit: post upraven na natlaky Klaptichy.

Yarosslove: Nechápu proč do těch DJ´s pro diskanty dáváš ATBho, to si ho myslím dost urazil, a mně taky 🙂

prochi
    Člen

Yarosslove: přečti si nějaky rozhovory….kučera to myslím řekl v TV,možná někde jinde je nějaky cz rozhovor ale na sto pro to taky řekl v rozhoru na polskym serveru….dalo by se říct že doslova řekl že sensation bude o house music,pro fanoušky trance je transmission

BoRo
    Člen

same spekulace. bude tam Woods,ani ryba ani masosm2

Yarosslove
    Člen

…jen by mě docela zajímalo kam chodíte na infos, že letošní SW bude o house…to něco prosáklo už ven bo se někdo nějak znáte někoho z UM?…nicméně pokud trancovou chtěj ponechat jen TM, tak asi SW bude jen housy mnosm12 mimo jiné jsem koukal na weby „otipovaných“ djs a pokud tu někdo avizoval, že by tam moh bejt Tijs, tak to nehrozí, ptže 6.6. je v Kodanism18
    Taky mě docela pobavilo, když ste někdo tady napsal, že by tam moh bejt též Laurent Wolf:-)))…dival sem se na jeho web a červnový dates tam eště nemá, nicméně, když discotrysko Wolf, tak sem se podival též na pro diskanty „top djs“ a volno by pro ně měli: Shaun Baker, Michael Gray, Pakito, Alex Gaudino, Bob Sinclar a ATBsm15sm15sm15
    …volno dle webu maj eště: Cosmic gate, Ron van den Beuken bo Shah…co si myslíte o těchto možnostech?…Inak Aly and Fila sou zatial 6.6. free, takže to není vyloučený, ptže drahý pro UM taky nebudou, tak aby trochu uspokojili tranceové fanoušky…nicméně už sem zde jednou psal, že na „in párty“ nejdu,…sm15…i když, co byste řekli na to, kdyby nám UM na Morillovi vytřely zrak a bylo to trancem nabitý?…dle diskuze to vypadá nepravděpodobný, ale bylo by to docela překvápko, kdyby takhle dopadlo, ptže šampónům j epřeci jedno kdo tam je a co hraje, hlavně když tam jsou neee?sm15sm15sm15

pokoko
    Člen

Kdo řekne že SW je o hudbě tak je pro mě hudební analfabet….Bych řekl DMNCEsm15 Všichni se ted do mě obujte já se nebojím

SHP
    Člen

Škvára: Máš něco proti bílé Mexikáne?

Sq4Raa
    Člen

Dexx: Vidím, že to chápeš sm3

Já samozřejmě nevycházím jen z prodeje lísků. Pokud ovšem jdu na akci, na prvním místě jsou vystupující a lidé, kteří dorazí se mnou. Pokud jde někdo na Sensation, jde spíš na efekty, na divadlo. Nehodlám se pouštět do debaty, zda to je správné, nebo ne. Asi se ale shodneme na tom, že na hudbu spíš zajdete do klubu, nepotřebujete kolem sebe 15 000 lidí v bílém.

ondrab
    Člen

skvara ma na jednu stranu pravdu, SW neni jen o hudbe….uz je to spis promakana a promyslena show, zabavny vecer..na druhou stranu by to bez te hudby neslo…a koukat na ty svetylka a lasery v naprstym tichu by asi nebylo ono 🙂

Dexx
    Člen

Aha, takže kdyby se stalo, že začnou i na Transmission prodávat lístky dřív než budou známé jména, tak by Transmission pak taky nebyla o hudbě?

Sq4Raa
    Člen

Kdyby Sensation byla o hudbě, tak byste nejspíš kupovali lístky na konkrétní lidi, a ne na tu akci.

nexxie
    Člen

Chelseaplayer : urcite mas pravdu, ale jestli si slysel lonskej megamix(pri kterym se mi chtelo fakt brecet) na sw tak si ale ani tim housem nemuzes bejt dneska uplne jistej.

Chelseaplayer
    Účastník

Ale to ja si zase myslim ze je o hudbe!!Nebo je to vystava motylu?sm15Proste uz to neni o trance tak uz to konecne zkousnete..Kdyby se tam trance hral misto housu tak to urcite nenapises a jeste budes chvalit tu pompeznost..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.