TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 650)
  • Autor
    nexxie
    Člen

milan :
    myslim ze deti tam dou spis jen okoukat slecny nez kvuli muzice

Anonymní uživatel
    Host

Ale vůbec xP

milan
    Člen

To bude letošní SW kinder party?sm15sm15 (jakobych nic nenapsalsm0)

Anonymní uživatel
    Host

No, lístky už jsou rezervované, takže nechám narůst vousa a třeba se tam i dostanu xD

Pro všechny případy je tu „falešná občanka“ 😛

Anonymní uživatel
    Host

byl jsem na predeslich 2 sensation a musim rict,ze jsem byl spokojenej,ikdyz play list by mohl byt lepsi tak ta atmosfera za to stoji a uz se tesim,lisky uz mam a uz aby bylo 6.6…myslim,ze si kazdej najde to svoje,ja osobne tech par hodin jsem naprosto stastnej a krasne si ten cely den spolku s kamarady peke uziju..

Dolikus1
    Člen

[quote Komonek]Bude Transmission? Nebude Transmission? Cosi sem zaslechl, že díky Pure, které bývají v průběhu roku Transmission nebude... Že to není pravda?! sm19[/quote]

viz…http://www.rave.cz/clanek.php?id=12322

mareno
    Člen

Kučera v tom lednovým interwiew na čt24 říkal, že TM určitě bude, mluvil něco o tom, že už snad mají vyhlédnutý termín, a že line-up postaví kolem Schulze, kterého bere za rezidenta TM.

dance-girl
    Člen

další TM by měla bejt zas někdy na podzim…

Sq4Raa
    Člen

Konec tak zavedené značky pro budování nové? Nepravděpodobné…

Komonek
    Člen

Bude Transmission? Nebude Transmission? Cosi sem zaslechl, že díky Pure, které bývají v průběhu roku Transmission nebude… Že to není pravda?! sm19

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Je někde tenhle trailer ke stažení?

nexxie
    Člen
    nexxie
    Člen

loni melo Dance Tunes Radio podepsanou smlouvu se SW a tak to streamovali.. (myslim ze takhle delali kazdou SW v evrope). Letos vubec netusim. Zkus se podivat jestli nekde najdes sety z Amstrdamu, to mozna trochu napovi.

edit. Tak amsterdam na netu je..

2edit. tak dance tunes streamovali i sw z rakouska a nemecka.. takze prava maji. tak snad i v praze budou

To téma mě mrzí, že ho nezažiju, ale spíše tam jdu kvůli hudbě, což trance tentokrát nebude, takže nejdu….

Anonymní uživatel
    Host

¨Někde jsem četl, 31.5.08 byl z O2 areny Life Stream na netu. Nevíte, zda-li bude i toho 6.6?

Abych stoho měl alespoň něco i kdybych se tam nedostal

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.