TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 650)
  • Autor
    ondrab
    Člen

[quote styk pohlavson][quote ondrab]jj..ja osobne to vidim na Erick E, Eric Prydz, SVD, Burak, Martin Solveig a nekdo....posledni jmeno nedokazu odhadnout....bageta je ovsem vice nez realna moznost[/quote]

Vůbec bych se nezlobil.. sm5 Dal bych si Garetha Emeryho, ale vím, že to je out of game..
    Každopádně byli-li by první dvě "E" a k tomu Sander, to bych si kurevsky zapařil.. sm3[/quote]

vim, ze tady ma letos byt SVD na nejake velke akci…jen presne nevim na jake…ale videl bych to na SW nebo na Pure…Erick E je myslim 100%..Burak to stejny…u Prydze jen tise doufam, ze ho vobtahnou z Belgie :)…a pokud nebude on tak bude Steve Angello…u Solviega taky doufam, jevi se docela realne…

[quote ondrab]jj..ja osobne to vidim na Erick E, Eric Prydz, SVD, Burak, Martin Solveig a nekdo....posledni jmeno nedokazu odhadnout....bageta je ovsem vice nez realna moznost[/quote]

Vůbec bych se nezlobil.. sm5 Dal bych si Garetha Emeryho, ale vím, že to je out of game..
    Každopádně byli-li by první dvě „E“ a k tomu Sander, to bych si kurevsky zapařil.. sm3

ondrab
    Člen

jj..ja osobne to vidim na Erick E, Eric Prydz, SVD, Burak, Martin Solveig a nekdo….posledni jmeno nedokazu odhadnout….bageta je ovsem vice nez realna moznost

[quote prochi]jj Erick E je podle mě letos putovní,stejně jak byl minulej rok fedde........[/quote]

Jsem jeden z mála, kterej si na jeho set výborně zapařil.. sm13

prochi
    Člen

jj Erick E je podle mě letos putovní,stejně jak byl minulej rok fedde……..

Aly & Fila a Axwell nebudou (ověřeno ze zdroje) a Marcel Woods taky pochybuju, bude tu měsíc předtím na klubovce.. sm4

Tipuju, že se dočkáme jednoho z pětice Erick E, Erik Prydz, Carl Cox, Abel Ramos, Martin Solveig, nejreálnější je podle mě Erick E.
    Bohužel čuchám i Bagetu.. sm17

kreeki
    Člen

tak zrovna Guettu a Axwella neberu.. oba už sem na SW slyšel, a už nechci nikdy víc nechci.. ani kdyby mi za to měli zaplatit sm6

Tibbyk
    Člen

ALY & FILA co ti tam budou delatsm17sm15

Amoondre
    Člen

Guettu a Axwella beru vsemi desesti – i dvaceti sm13

tracidek
    Člen

2 milan: Ano,tady jde především o ten cirkus…ale já to napsal spíš jen z mého pohledu…jsem zvědavý spíše na jména a hudbu kterou budou servírovat,ten cirkus je pro mě jen doplňkem

milan
    Člen

Já myslím, že sensation by byla stejně drahá, kdyby na ní hrál dj z horní dolní. Tam jde přece o ten cirkus okolo ne?sm16

tracidek
    Člen

ten Axwell a Guettasm18…nevím,až moc peněz za Woodse a Aly & Fila

Starf
    Člen

kdyby lidi cetli…

„This is the first unofficial line-up – still yet to be (dis)approved!“

Sensation White CR:
    Michael Burian, David Guetta, Axwell, Marcel Woods and Aly & Fila

zdroj:
    http://www.last.fm/event/871024

Potom co jsem zažil letos SW na silvestra v německu 100pro nejedu!!

Komonek
    Člen

Fu*k SW!!!! TM ruleeez!!!! sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.