Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 650)
zdravim,urcite nejdu,na akce od UM chodim pouze na PVD a nebo Transmission,ktera je vynikajici na efekty,urcite SW ne-e,jak uz tu nekdo rekl,za stejny nebo i mene penez je tu moznost jet do ciziny,souhlasim akce jsou tam lepsi co se tyce lidi a atmosfery,ale po technicke strance UM ma akce dovedeny na dobrou uroven,jinak sejdem se zitra na VANDITu zdravim
ježiš… tak za tuhle cenu rozhodně nejdu!!!! UM se asi zbláznili ne??? Myslím že i line up bude stat za ho… už v loni to byl děs… Zase tam určitě naserou Buriana a ten jeho styl co hraje, to je tragedie… takovy vrzanice… škoda že SW nebývá už jen ryze trance akce… takže ja si ten litr za vstupný radši přidám na Trance Energy na jaře!!!
tak poprve tam pujdu,uvidim jak se pak budu tesit podle line-upu,ale asi jenom kvuli atmosfere,kvuli trance pojede radsi opet na TM a verim ze je line up zatim vymyslenej,egyptany chcu az zase na TM
ten lineup je blbost.. na ofiko sensationu zadna zminka nejni a takovyhle veci se zverejnujou par mesicu pred akci..
a marcel woods hraje na SB nez na nejaky house showing off SW
„This is the first unofficial line-up – still yet to be (dis)approved!“
+ sem dodal, ze to je neduveryhodny, ze. Tak me nebijte 🙂
Anywho, co se SW tyce, nejvice se mi libila quote Markuse Schulze k Transmission: „Sensation je vic o designu, tohle je opravdova trance party“. Ale tak uvidime, jak to vyvine.
Tak 11 stoveček je ještě docela pěkný, když si vzpomenu, jaké mám ze SW zážitky. sm13 Půjdu zase, už kvůli těm pěkným slečnám a pohledu na roztančený bílý dav sm5 To mě baví sm16
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 650)