TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 650)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

zdravim,urcite nejdu,na akce od UM chodim pouze na PVD a nebo Transmission,ktera je vynikajici na efekty,urcite SW ne-e,jak uz tu nekdo rekl,za stejny nebo i mene penez je tu moznost jet do ciziny,souhlasim akce jsou tam lepsi co se tyce lidi a atmosfery,ale po technicke strance UM ma akce dovedeny na dobrou uroven,jinak sejdem se zitra na VANDITu zdravim

Dexx
    Člen

Sensation není trance a trance není sensation. Někteří už to pochopili, někteří ještě ne. Já house můžu, takže se tam určitě objevím.

Komonek
    Člen

ježiš… tak za tuhle cenu rozhodně nejdu!!!! UM se asi zbláznili ne??? Myslím že i line up bude stat za ho… už v loni to byl děs… Zase tam určitě naserou Buriana a ten jeho styl co hraje, to je tragedie… takovy vrzanice… škoda že SW nebývá už jen ryze trance akce… takže ja si ten litr za vstupný radši přidám na Trance Energy na jaře!!!

kameja
    Člen

tak poprve tam pujdu,uvidim jak se pak budu tesit podle line-upu,ale asi jenom kvuli atmosfere,kvuli trance pojede radsi opet na TM a verim ze je line up zatim vymyslenej,egyptany chcu az zase na TM

Vlastig
    Účastník

..tuhle akci nikdy. Moza tak pred 5-6 letysm15

gsfromm
    Člen

tam už mě nikdo nedostane

Hustey
    Člen

lineup je podle me fakt blbost, navic dost tragedie ktera nezapada do sebe : )

Guetta je strasna tragedie, vsak jsme jej na polske sw 07 taky dobre pomluvili, ani uz nevim s kym : ))

M.i.k.e
    Člen

pokud by byl tenhle line-up pradivej,tak by mě zajímal jen Axwell a to je málo…navíc za ty prachy…

nexxie
    Člen

ten lineup je blbost.. na ofiko sensationu zadna zminka nejni a takovyhle veci se zverejnujou par mesicu pred akci..
    a marcel woods hraje na SB nez na nejaky house showing off SW

Anonymní uživatel
    Host

No jo, hlavne, ze jsem tam explicitne napsal

„This is the first unofficial line-up – still yet to be (dis)approved!“

+ sem dodal, ze to je neduveryhodny, ze. Tak me nebijte 🙂

Anywho, co se SW tyce, nejvice se mi libila quote Markuse Schulze k Transmission: „Sensation je vic o designu, tohle je opravdova trance party“. Ale tak uvidime, jak to vyvine.

ics
    Člen

po natlaku pritelkyne sem byl donucen souhlasit ze pujdem sm13

Creams
    Člen

Prostě SW je akce spíše o show a diskotece, než hudbě sm15

Vojtass
    Člen

Skvara: To víš, SW mě tak trochu „uvedla do děje“ a já jí to zatím nemohu zapomenout sm11

Sq4Raa
    Člen

Tyas: Ty kujóne sm2

Vojtass
    Člen

Tak 11 stoveček je ještě docela pěkný, když si vzpomenu, jaké mám ze SW zážitky. sm13 Půjdu zase, už kvůli těm pěkným slečnám a pohledu na roztančený bílý dav sm5 To mě baví sm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.