TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sound of Ibiza – 21.1.2011 – Brno

• Toto téma obsahuje celkem 34 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 58)
  • Autor
    Felipe
    Člen

Hustey: kde, v čem ??

Anonymní uživatel
    Host

Hustey – někde se kadit musí.. nebo ty to snad neděláš? 🙂

Hanny
    Člen

Hustey +1

Hustey
    Člen

to jsou zase hovna panove : )

Anonymní uživatel
    Host

to je taky na delsi vypraveni:DDDD on mi to nezakazal(nemozne = to bych ho musel poslouchat) ale daval to na SOI a Emo plagaty ..ja nikdy nechtel Mase Gumbo to si taky vsugeroval on;DDDD nemyslim si ze nejaky jmeno je spatny nebo dobry…muzes si rikat treba Strik von Whale jestli chces…me zajima jak a co hrajes:DDDDD

mase no mě slo spíše o to že pokud mě pamět neklame masegumbo ti byl deivisem a vyrysem tehdá snad i zakázan tak ses psal tuším svým normálním jménem takže jsem se jen podivil a pobavil že ted tedy si řikáš alespon mase 🙂 ale došlo mi to opravdu až včera 🙂

castlefipo
    Člen

…a víte co, já taky dorazim… 🙂 Kearney je prostě must to see 🙂 (edit: a must to hear hlavně ! :-))

Anonymní uživatel
    Host

To Majkl: nepustilo …mam rad hrani krasne se uvolnis a vyjadris pocity:D…ta music me porad jeste neco rika a rad delam lidem radost:) akorat tu v Brne je to takove divne hodne trance djs malo lidi co chodi:DDDD co u vas?

Anonymní uživatel
    Host

MUHAHAHAHA …rozsekali ste me:D

to 7nebe: nikdo na nic neplyve – vysvetluju svuj postoj a rikam svuj nazor….a dobra tak to rozvedeme:DDD takze je to rok co ste mi zrusili datum a to uz sem malem mel zabookovane djs(kdyby mi to nesmrdelo tak uz sem si hezky poplatil) …navic nechcete podepisovat smlouvy a jednani s vami typu poslu navrh cekam mesic tak pak prijdu osobne…a vy mi reknete ze se na muj navrh podivate za tyden a tak to de porad dal me opravdu nepresvedcilo(navic 2floor musi byt vzdycky komercni ze;))… Nejsem soucasti brnenske mafie jak ji rikam a konkurenci tudiz neresim:))) nevim kdo dela porad trance/progress akce v terminu SoulGate;)))) ja rikam sve terminy 3mesice dopredu…a castym navstevnikem teda urcite nejsem:DDD jestli to ze sem byl za posledniho pul roku na Pesinovych narozeninach nebo 1x na housu s live performance znamena ze jsem casty navstevnik tak sem asi vinen(navic se tam lidi pobili takze sme sli driv):DD obcas me tam znamy zatahnou a barmanky tam znam uz dlouho …me se jen proste nelibi smerovani tohodle klubu a lidi okolo:D to davam najevo jasne a neskryte 😛

Do Deivis: Ano hrali sme tam, chodili tam sak dobre vis…neni to zadnej luxus ale je to aspon v centru proto me to mrzi ze to de tam kam de…a ne nehraju si na underground jako Perpetuum ale ani nehraju komercni veci z MTV jako v 7nebi a dokonce ani ten preslazenej trance co obcas nekde prosakne. Nevim proc to tu tolik lidi resi …jak kdybych mel nejakou moc zakazat lidem tam chodit:DDDDDD moc me to bavi… Faval je v pohode – vstricni lidi a ok zazemi…levno 😀 …a nemam problem s tim ze je tam Gothic/Rock/Reggae…hudebni pestrost patri ke klubu …a to je prave ten problem…:P jen sem si chtel rypnout do Kamci …ktera tam zrejme krome SOI/Energy nikdy nebyla:DDDD

deivis
    Člen

Felipe – pokud je to problém tak se regnu, jen se mě nechtělo 🙂 Už tu jako deivis_ píšu dost dlouho..

Ty vo/e Libore fakt nevím teď o co ti jde. Dříve ti tento klub vůbec nevadil a co já vím dost často si tam chodil / chodíš. Pokud chceš hodnotit klub podle hudby, tak proč neřešíš to kde děláš akce ty? Někomu vadí Guetta a třeba někomu vadí hudba typu Zeměžluč nebo třeba gothic metal, kterej bývá často na Favále.
    Každej dělá jak může a tyto akce prostě poté mají za následek to, že lidé do klubu chodí.

Pokud bych měl řešit kluby jako kluby a kde se co hraje tak jedinej vyhovující underground klub s taneční hudbou v Brně je Sklenick.
    A pokud toto vážně řešíš tak se zamysli nad tím zdali trance není stejná komerce jak ten Guetta..
    Díky že to chápeš. Nemám zde potřebu obhajovat 7nebe, ale toto mě nadzvedává i u jiných klubů…

Chápu že ti spíše vadí to, že klub šel sám do svých akcí, ale ty s tím nic neuděláš a já také ne. Ale odrazovat lidi od tohoto klubu když ty tam sám chodíš mě přijde jako dobrej vtip.

Felipe
    Člen

na prispevky neregistrovanych nema cenu odpovidat sm11

Anonymní uživatel
    Host

Ty vo/e Libore fakt nevím teď o co ti jde. Dříve ti tento klub vůbec nevadil a co já vím dost často si tam chodil / chodíš. Pokud chceš hodnotit klub podle hudby, tak proč neřešíš to kde děláš akce ty? Někomu vadí Guetta a třeba někomu vadí hudba typu Zeměžluč nebo třeba gothic metal, kterej bývá často na Favále.
    Každej dělá jak může a tyto akce prostě poté mají za následek to, že lidé do klubu chodí.

Pokud bych měl řešit kluby jako kluby a kde se co hraje tak jedinej vyhovující underground klub s taneční hudbou v Brně je Sklenick.

A pokud toto vážně řešíš tak se zamysli nad tím zdali trance není stejná komerce jak ten Guetta..

Díky že to chápeš. Nemám zde potřebu obhajovat 7nebe, ale toto mě nadzvedává i u jiných klubů…

Chápu že ti spíše vadí to, že klub šel sám do svých akcí, ale ty s tím nic neuděláš a já také ne. Ale odrazovat lidi od tohoto klubu když ty tam sám chodíš mě přijde jako dobrej vtip.

nexxie
    Člen

OT : a už je to tady zase, copak člověk nemůže mít svůj názor? Někdo tady špatně snáší kritiku.. Nic proti nebi ale já slyšet 3krát za sebou Guettu tak taky šílim sm4 Chápu že za to klub nemůže
    ale nám co záleží předevšim na zvuku než prostředí to může podvědomě zkazit dojem.
    a jinak osobní problémy radši řešte přes PM sm4

lol sm15

je to tedy OT ale jen se zeptám bo mi to nedá

djmase = masegumbo ??? (nebo jak to tehdá bylo ? ) to tě to nepustilo ? sm15

Anonymní uživatel
    Host

Je zajímavé Libore, že jste chtěl u nás dělat Vaše akce Soulgate a to poměrně nedávno.

Proč teď na náš klub plivete, co se od té doby změnilo? To že jsme zde tyto akce nechtěly?

Proto je teď tento klub špatný? Zkuste se zamyslet kde je chyba a proč pomlouváte jiné akce? Že by ty Vaše nebyly takové jaké si je sám představujete, nebo že se bojíte konkurence?

Také je zajímavé, že do té doby jste byl velmi častým návštěvníkem tohoto klubu. Stačí se podívat na fota z akcí, kde jste skoro všude.

Můžete toto Vaše počínání tedy vysvětlit?

Děkuji
    7.Nebe

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 58)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.