TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Streetparade Zuerich, 11-08-2007

• Toto téma obsahuje celkem 343 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 344)
  • Autor
    BoRo
    Člen

tomangel vam vyhrozuje:oD
    radej na tyden,na prazdniny.za soudruzkama

Fox Mulder
    Člen

2 hellman: Tak vidíš. 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

fox: no já taky ne, německy umim tak napůl.. já bych si počkal na info na energy.ch

Tomangel
    Člen

Premyslim,ale jeste uvidim

Fox Mulder
    Člen

2 hellman:
    Co je to „lístek na železnici“? Jako prohlídka nádraží, lokomotiv, atd. nebo lístek odněkud někam? Pokud je to druhá možnost, tak odkud kam? Nerozumim tomu.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

fox: no dobrá, tvou první námitku beru za to, nicméně furt mám za to, že to, co nabízí železnice, je lístek na železnici + vstup na energy
    (pitomý zájmena)

Fox Mulder
    Člen

2 Hellman:
    To je jako by ses ptal proč tě posílám kupovat lístky do cestovní kanceláře nebo prodejny CDček. 🙂 Lístky na Energy totiž prodávaj mj. také švýcarské železnice. 😉

Že je to nějaký kombo jsem si taky všiml, ale nechápu čeho je to „kombo“. Jestli je to jízdenka+lístek, tak nechápu odkud kam ten lístek je, když je koupenej v Zurichu a taky proč je v některých městech dokonce levnější, než v Zurichu. 🙂 Nedává mi to celý logiku.. 😐 Ale když vím, že loni nás ten lístek stál stejně.. 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

foxi: hej jak to můžeš hodit jako stránku na předprodej lístků, když je to stránka švýcarský železnice?? :oD:oD
    oni prodávaj kombo lístky železnice+vstup 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tento rok slaví energy svoje 15 leté výročí.
    party se koná 11.8.07 v celém městě na šesti místech (12000m2) a na 15 dancefloorech. 120 djů …. „120 DJs werden Zürich in einen Hexenkessel verwandeln.“ (tohle fakt nevim :D)
    srdce megamejdla je Maag EventHall na Zürcher Kreis 5, „unmittelbar“ leží na stanici metra Hardbrücke.
    brány Maag-Hallen, kde se nachází muzikanti, se otvírají ve 20:00 a zavírají v 7:00. ve Fame podá Erick Morillo (USA) exklusivní vystoupení.
    djové jako Marco Bailey (B), Gayle San (Singapur), Moguai (D), Cosmic Gate (D), Karotte (D), Joop (NL) , Tommy Vee (I) atd. budou na startu energy. vedle Maagu a Feme se koná roku 1992 založená událost „u.a.“ rovněž v OXA, Cubanito a v městské hale Dietikon.

Maag EventHall
    (meeting point & festival entrance/ticket office), Hardstrasse 219, 8005 Zürich:

Mainfloor Mixed
    Private Fiction
    ETX Hardstyle
    Remember Trance

Fame Club
    Hohlstrasse 457, 8048 Zürich
    Subliminal (Erick Morillo)

Stadthalle Dietikon,
    Fondlistrasse 15, 8953 Dietikon
    Hardcore (Hotter than Hell)

OXA
    Andreasstrasse 70, 8050 Zürich
    Scratch Da House

Platins
    Kalanderplatz 7
    8045 Zürich-Sihlcity
    Ministry of Sound vs. La Troya Assassina

Cubanito
    Bleicherweg 5, 8001 Zürich
    Italo-House (La Campania)

Highlights:
    DJs: ERICK MORILLO @ Fame, Marco Bailey (B), Gayle San (SING), Moguai (D), Karotte (D), Joop (NL), Tommy Vee (I), Sir Colin, DJ Tatana, DJ Energy, Dave202, Max B. Grant, Mr. Fiction, Adriano,Scaloni, Luna, Daniele Mondello, Super Marco May, Cosmic Gate DJ Team, Mellow D, Niels van Gogh, Leon Klein, Mind-X & Snowman, Noise, Dream, Rotterdam Terror Corps (NL) live, Neophyte (NL) live, Dione (NL), Manu Le Malin (F), The Stunned Guys (I), Rochard, Lady Tom, Randy (I), Cut A Kaos, Electroking, Dolce G, Jam Janiro, Owen & Sven Luv and many others.

Brands: Subliminal, Ministry of Sound vs. La Troya Assasina, Scratch Da House, Private Fiction, Hotter Than Hell, ETX rec., La Campania

zbytek překládat nebudu, pže se už týká čistě cesty po železnici, což nám je fuk
    (ikdyž tohle je taky celkem k prdu)

inferno
    Člen

No mně zase přijde, že line-up Energy za poslední týden nedoznal ani jedné změny. Pořád tam něco doplňovali a teď s to zdá být komplet

Fox Mulder
    Člen

2 Hellman:
    Nevim, jestli jsem to správně pochopil, ale obyčejnej lístek na Energy 07 stojí na nádraží v Zurichu (Zurich HB) 63,30 CHF (~1089,84 Kč) a VIP lístek 134,65 CHF (~2318,27 Kč). Kurz ČNB k 21.6.2007 je 17,217 Kč za 1 CHF.

Nevim ale jestli koukám na ty ceny lístků dobře, je tam spousty upozornění, ale loni byla cena velmi podobná nebo dokonce úplně stejná, tak je pravděpodobný, že to bude správný. 😉

Ještě pár odkazů..
    Oficiální stránky Energy 07: http://www.energy.ch
    (Před)prodej lístků: http://www.railaway.ch

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hustey: should have known od cosmiců.. aspoň myslim

tigi: snažim se snažim 😀

Hustey
    Člen

whats the price i have to pay … ve kterem songu to bylo? B-]

TIGI
    Člen
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

what’s the price
    i have to pay?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 344)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.