TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Streetparade Zuerich, 11-08-2007

• Toto téma obsahuje celkem 343 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 13 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 344)
  • Autor
    dance-girl
    Člen

Pokud je Dyk bůh, to by mě zajímalo, co je potom Prohet…
    come on lidi, Dyka ještě uslyšíte stotisíckrát, ale Prophet se tu nikde v blízkosti jen tak neukáže B-]

Fox Mulder
    Člen

2 Hellman: Správně!! :-P;-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tyvoe dyk a nuda
    dyk je bůh

BoRo
    Člen

nuda je zapas Pribram-Zlin,horsi byt nemuze

Fox Mulder
    Člen

2 Andree: Paul van Dyk je nuda?? :-O No nevim teda.. 🙂

Andree
    Člen

No tak v prvni rade se tesim na Sandera:-P (skoda ze hraje tak brzo), hodne jsem zvedavej na Perry O´Neilla, Markuse (snad napravi ten spatny dojem z ASOTu 300) a na Richie Hawtina!:-O. Minimal je sice desnej sracka styl hudby, ale v podani Richieho je to fakt o necem jinym (viz jeho ranni vystoupeni na SOL05 – to byla lahoda pro usi). Na zaver pak vaham – Paul van Dyk je nuda a vim, ze tu hodne lidi vynasi do nebes Propheta, tak o nem taky premyslim. Ale to bude na me asi trochu silna kava:-D
    Jinak jsem rad, ze se domu jede az rano – v noci to vidim na romantickou prochazku kolem u Curysskyho jezera:-D a kalbu v mistnich barechB-]
    Doufam, ze nase osazenstvo z busu na ASOT300 jede kompletni a Dave by mel asi pro jistotu zamluvit druhej bus:-)

f1d0
    Člen

Boro: už jsem tam takhle jednu neděli strávil – bylo hnusně, pršelo, všude zavřeno a nebylo co dělat. Nečekej, že curych žije až do nedělního večera, jakmile skončí v 5 (nebo o něco málo později) mainstation, není co dělat. A navíc ani nemáš energii, člověk se pak už jen těší domů;-)

BoRo
    Člen

nejsme normalni-jsme parici! no tak,uz jsem tam na netu nasel soudruzky:-/ a muzete me tam nechat a pak se vratit? ale driv nez do pristiho roka?:-P hmhm,a kolik stoji cesta jenom tam? ze bych pak letel s Easyjet

dance-girl
    Člen

No a taky je to proto, že v pondělí musí spousta lidí normálně do práce…

DjDkD@ve
    Člen

to BoRo:

Ver mi ze po te akci budou vsichni stastni, ze uz jedeme, protoze budou unavou padat na „hubu“ :oD
    A driv se vyjet neda, kvuli tomu, ze od 20 do 24 hodin v patek bude probihat warm-up party na parniku Tyrs :oD

BoRo
    Člen

-(( proooc? nejsme zvirata,chci volnost.zabehat si na loukach a koupat se v jezyrkach. To tam chcete jet vsichni tupe na streetparade a zpatky zahnat do autobusu a brzy rano domu? Co vas brzdi si to prodlouzit o 24 hodiny aspon? v patek poledne odjezd a v nedeli po 15 odjezd?

Hustey
    Člen
    BoRo
    Člen

No taaak,ja chci vylet!-(( pliiiiz

Felipe
    Člen

Basel…hm, tam je aji Cyberdog

Paya
    Člen

:oD:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 344)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.