TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of love 2008 zná termín

• Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 404)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

Ja tam budu urcite, jen doufam, ze to nedopadne jak s Creamfields, predpovedi pocasi nejsou zrovna pozitivní ..

Hustey
    Člen

najssss ^_^ nejlepsi bude podle me Dekay a Richard Durand : )

Dolikus1
    Člen

jááá jedu,takže už ho budem bourat dvasm0

Hustey
    Člen

takze s kym se tam uvidim? prece nebudu ten parket na UM stagi bourat sam 🙂

Partygirl
    Člen

no kdyz vidim,ze ma prset a bejt pres noc 10 st .. ma to vubec cenu??? sm7

GiGiDAGia
    Člen

D.M. : Blehu jsme řešili před „x-týdny“ – nevím proč to musíš ještě komentovat – navíc proč ho neřešit ? Stojí za tím festivalem a jeho postoj k trancu na SoL se prostě změnil, proto jsme ho řešili – buď tomu nerozumíš, nebo máš potřebu nás urážet – my jsme Blehu neurazili … pouze jsme všichni rádi za UM stage a po Tiëstovi apod nikdo na SoL netouží – nebo snad ano D.M. ???

D.M.
    Člen

Proč tady řešíte Blehu? Řešte Summer a ne nějaký voloviny. Summer bude celkově jako vždy peckovej. Lidi co k tomu maj výhrady můžou maximálně protestovat proti tomu že na tom fesťáku nejsou TOP10 DJs světa najednou, to by si ale museli zajet do zahraničí. Trancovka je letos ultra luxus maximum co kdy kde bylo a vsadím cokoliv na to že to jako Creamfields nedopadne. A za to co Summer celkově nabízí si myslím že je to ještě dobrá cena za vstup. Jen si spočítejte ceny za honoráře…a kde máte zbytek ??

warholla
    Člen

Podle me to vypada huste. a dobrej line up…

[url=http://www.unitedmusic.cz/cs/#/cs/novinky/united-music-dj-stage-summer-of-love/]UM DJ Stage na Summer of Love[/url]

[img]http://www.unitedmusic.cz/files/flyer-web.jpg[/img]

17.00 – MARTIN GREDNER (CZ)
    19.00 – BON TRIP (CZ)
    20.30 – MICHAEL BURIAN (CZ)
    22.00 – MATTHEW DEKAY (NL)
    23.30 – JOSH GABRIEL (CAN)
    01.00 – MARCO V (NL)
    02.45 – BLANK & JONES (GER)
    04.30 – MENNO DE JONG (NL)
    06.00 – RICHARD DURAND (NL)
    07.30 – MICHAEL C (CZ)
    09.00 – KONEC

Partygirl
    Člen

nema nekdo lupen navic?

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj,chtěl jsem se zeptat jak to bude vypadat s UM „stejgi“, přemýšlím jestli vyrazit nebo ne. Po nedávne zkušenosti s Cremfildsem mám strach, abych npřišel jen tak o 3 tácy… Bude stage nějak lépe jištěna, respektive lépe řečeno dá se tomu zabránit, když přijdě taková apokalypsa. Nerad bych se tahal s Třinec do Pardubic pro nic zanic. Ješte bych se chtěl zeptat jak to tam je s kempem, určitě bych bral stan na summer pojedu poprvý tak by se hodilo nějaký info dík

GiGiDAGia
    Člen

beyond infinity & DanYjel : Jo vážně jsem viděl Blehu ráno v šest u taxíků před Českomoravskou (snad mám 2 svědky:-D Edit a Petra …) v bílém, v podivném stavu … Pokud to nebyl on, tak nevím 😀 Nerad bych šířil nějakou fámu 🙂 Ale Blehu jsme viděl před rokem a půl na jedné akci a jeho fotku jsme taky viděl … 😉

EDIT: V tom rozhovoru s Alešem to je potvrzené – cituji „Kupříkladu, teď nedávno jsem si poprvé v žívotě oblékl bílé hadry a šel jsem na Sensation White.“

hoky
    Člen

pokoko: no asi joosm0

pokoko
    Člen

čista prace jenom doufam že budu mit love bo dovolena me vyždime kdyžtak me na to pivo pozveš ne?sm15

hoky
    Člen

pokoko: tož můžemsm3

pokoko
    Člen

2 hoky: no aspon vim že nejsem samsm15 dame tam pivko ne?sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 404)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.