Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Summer of love 2008 zná termín
- Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
18. 8. 2008 v 4:06 #95980
Amoondre
ČlenWau uz dva se nasli, kteri zhodnotili jak hral Jones, jen skoda, ze tam ani nebyl 😀
18. 8. 2008 v 2:04 #95974woody
Člen[quote Hustey]delate si s tim Rushem vsichni @#$%&? bylo to naprosto to nejhorsi co jsem kdy slysel, bezkonkurencne.[/quote]
Neznamena, ze kdyz se ti nelibi, ze to neni dobry. Nekdo ujizdi na diskotece, nekdo na dnb, nekdo na technu. Rush je svym zpusobem dosti specificka osobnost. Je to proste unikat sm15
18. 8. 2008 v 2:03 #95973tracidek
ČlenPřed chvílí jsem se probudil a utíkal kouknout na boty jestli jsou opravdu celé od bahna abych se ujistil,že tahle akce nebyla opravdu jen sen!!!sm3….byla to má první Open akce….a slovy fakt popsat neumím jak se mi tam líbilo!!!!….od devíti hodin co jsem přišel jsem se prostě nezastavil a naplno si akci užíval!!!!
Hned po příchodu do areálu dostihové závodiště jsem vyhledal první stánek,kde jsem si mohl dát něco k snědku a moc dobře mi přišel vhod bramborák,na který jsem narazil jako první….postupem noci jsem stánků s jídlem obešel celkem dost a musím říct,že výběr různých dobrot tam byl široký a hladem jsem rozhodně netrpěl!!!!….Pak jsem se trochu porozhlídl po areálu,koupil pití a hned na UM Stage,kde už hrál [b]Michael Burian[/b]….jeho sety mě poslední dobou moc nebavily….ale to ce předvedl na Summeru,tak mě fakt překvapilo a příjemně potěšilo….v deset hodin jsem rychle spěchal do Red zone,kde hrál [b]Moguai[/b]….tohoto chlápka už jse toužil strašně dlouho vidět a tak jsem si trochu splnil sen….předvedl snad ještě víc než co jsem od něj očekával…a opravdu mi hned takhle zestartu nenechal chvilku si odpočinout a pošetřit síly na trancové hvězdy!!!!!….dvě hodiny jsem si jej naplno užíval…a svůj set zakončil mnou celé dvě hodiny očekávaným U know y…..pak po obchůzce stánků u občerstvením jsem se vrátil na UM Stage kde končil už svůj set Josh Gabriel a nastupoval [b]Marco V[/b]….nevím proč,ale nějak mě Marco zklamalsm6….netvrdím,že hrál špatně….ale prostě od Marca jsem čekal víc….a ke všemu u něj mám trošku i okna v pamětism0…..pak jsem si ale zpravil chuť jak nastoupil [b]Jaspa Jones[/b]….chrlil jeden lepší track za druhým a já jsem si to skvěle užíval….myslel jsem,že [b]Menno de Jong[/b] ho může stěží překonat,no a ono se tak stalo….fakt Menno zahrál uchvatný set a při jeho Spirit jsem skákal snad 3 metry do výškysm15….i klasiky jako don’t give it up či cafe del mar mě dostaly…..a jeho ochotné podpisování a focení po konci setu mi nabylo dojem,že Menno podle očekávání byl to nejlepší co Summer mohl letos nabídnout!!!!!…..Než se však objevil [b]Richard Durand[/b]…..trance akce už nějaký ten pátek navštěvuju a viděl jsem už spoustu světových djs….ale to co předvedl Richard mě prostě totálně dostalo….tohle jsem nikdy neviděl a ani neuvidím!!!!….jeho unikátní reworky a svižný set s jeho charakteristickou tvrdou basovou linkou mě v přední řadě čím dál víc dobíjel a tak jsem si takhle nad ránem zakalil jak bych zrovna přišel!!!….působil moc sympaticky a při technické výpadku lidi bavil svýma hláškama jako,že si můžou skočit na kafíčko a podobněsm15…..v průběhu jeho setu se objevilo i pár technařů,kteří nejdřív jen znuzeně koukaly…pak koukaly celkem se zájmem a aby nakonec jsem je viděl jak si to užívají!!!!!……O Richardovy bych asi mohl psát taky hodně dlouze,protože jak říkám,za tu dobu co navštěvuji trance akce,mě nikdo takhle neohromil…a ani neohromí!!!!….fakt obrovský respekt!!!!!
takhle jsem tedy viděl já Summer….příští rok bych jel moc rád opět,tak doufám že už vyjde o trochu líp počasí,i když přes noc to bylo v pohodě,nepršelo…ale zas mohlo být nepleji a navíc toho bahna tam bylo taky dost….hlavně cestou k záchodům…..Jdu skusit ještě zalehnou a pokračovat ve spánku….ale řeknu vám,ti co jste to vzdali kvůli počasí,tak máte čeho litovat!!!!!!
18. 8. 2008 v 2:01 #95972DanYjel
Člen[quote Starf]Apparat je kreten, takovej hudebni orgazmus sem v zivote nezazil, po jeho vystoupeni sem si proste sednul, pul hodiny cumel do blba a snazil se to pochopit
asi tolik k mym zazitkum ze SoL, zbytek festu uz me nezajimal :)[/quote]
naprosto přesně.
dokud jsem se nezkalil na kaši.
18. 8. 2008 v 1:47 #95971Hustey
Člendelate si s tim Rushem vsichni prdel? bylo to naprosto to nejhorsi co jsem kdy slysel, bezkonkurencne.
18. 8. 2008 v 1:30 #95970woody
ČlenDorazili jsme lehce po 20. hod., smerovali jsme si to primou carou na UM stage na [b]Michaela Buriana[/b]. Jak ho moc nemusim, tak po zazitku ze SOL uz ho nemusim vubec. Zklamal, nezahral defacto nic zajimaveho a jeste do toho foukal celkem silny vitr + k tomu to huste mrholeni. Nic prijemnyho. Jinak divadylku s houslistou nefandim (libilo se me to na SW) – tady uz mi to pripadalo tak jako ze je to nerozlucny symbiont, kterej musi bejt vsude. sm17
Po 22 hod. jsme se sli porozhlednout po celem arealu. Prosli jsme bahnem kolem baru k Techno stage, [b]Gregor Tresher[/b] v te dobe hral cosi minimalniho takze jsme se ani moc dlouho nezdrzovali a sli jsme se mrknout na Mainstage (tam nic moc), kamosi sli jeste na DnB stage – ovsem tahle muzika me neoslovuje ani ji nefandim, nikdy jsem ji neprisel na chut takze jsem se klidil zpatky na Techno, kde zacinal Renato Cohen.
[b]Renato Cohen[/b] celkem zajimavej sound, bohuzel nic prilis energickeho, cili jsem vyrazil na obhlidku stanu s pitim. Promenil jsem si [b]SOLLARY[/b], nakouknul do O2 Bubble stage (uf, celkem mrtvolno), prosel zpet kolem UM stage kde dunel [b]Matthew Dekay[/b] a dorazil zpet na Techno, kde doznivaly posledni tracky Renata Cohena. Celkem jsem se chytnul chvilku jsem zaparil a ocekaval jsem [b]Space DJz[/b].
Popravde receno [b]Space DJz[/b] jsem slysel nekolikrat (v posledni dobe treba TechnoMasters 2, SunDance) a dotedka jsem mel o nich rozporuplne pojeti. na TM2 zahrali celkem prumer, nic extra – na sundance na Ostrove u Prichovic to byla jedna velka slatanina, to jsem je proklinal. Na SOL jsem se chytnul hned na zacatku v prvnich minutach a paril jsem cele 2 hodky. Space DJz bomba, rychle, energicke techno, melo to spad – jeden z nejlepsich setu vecera.
Dosel jsem si pro piti, v te dobe hral [b]Marco V[/b], chvili jsem stal ze strany, nejak me to neoslovilo, utikal jsem zpet na [b]Felixe Kröchera a Erica Snea[/b]. Skvely vystoupeni, moc chvalim, oba jsou vyborny djs, vi co maji zahrat, bavil jsem se cele 3 hodky, opravdu jsem se na minutu nezastavil. Mno a bylo skoro rano sm16
Sel jsem se poohlidnout po kamosich na UM stage, hral Menno de Jong, slysel jsem asi 15 minut, celkem pohoda, na to bych vydrzel parit dal ovsem, bylo dlouho kazdou chvilkou mel zacit hrat [b]DJ Rush[/b]. Svitalo, DJ Rush zacinal se zpozdenim hrat skoro az v pul 6. Pomalu zacinalo svitit slunicko, pred Mainstage bylo nadreno, Rush hral divoce, proste masakr jak ho zname z jinych akci, rozlozil me jak lego. Zahral samy vyborny tracky + na konci to hrozne utechnareny Lethal Industry. Pak uz jenom poslednich par minut prasil tak, jako to dela bezne.
Inu, [b]DJ Rush[/b] proste bomba, jeho set vyhral na plne care ze vsech, co jsem za celou noc slysel. K tomu jeste ta potesujici zprava, ze se stal rezidentem Summer of Love – cili se na nej muzeme tesit i pristi rok sm11
[u][b]Celkove zhodnoceni akce:[/b][/u]
Na SOL jsem byl poprvy, pres neduveru v pocasi a pocatecni destik s tou ruskou zimou celkem pohoda, pocasi se umoudrilo, obloha se roztrhala, vykouknul mesic, rano dokonce slunicko – parada, tepla bunda uz nebyla zapotrebi stacil jen svetr. Co se tyce bahna tak ja jsem byl OK, pri Burianovi jsem se drzel na sterku, na Techno stage jsem paril na tom chodnicku po del tech zastrihnutejch zivejch plotu cili pohoda. Boty trochu zapraseny, ale na odpis zaplatpanbuh ne, dziny se vyperou sm15 Sollary zajimavej napad zbylo mi jich asi 5 v penzence na pamatku. Hudebne si myslim ze se velice vydarila [b]Mentos This Is Techno Stage (moc chvalim!) + DJ Rush[/b]. Co jsem slysel nazory na UM Stage, tak snad ze jen [b]Jaspa Jones a Richard Durand[/b] tomu dali trochu stavy, v tesnem zavesu pak Menno de Jong. Ostatni celkem nuda, ale sam za sebe nemuzu hodnotit, slysel jsem jen zlomek.Mno a pristi rok?
Cya na [b]Summer of Love 2009[/b] sm4
18. 8. 2008 v 1:15 #95969Narko
Členhttp://necum.eu/sol2008.htm moje fotky ze SoL..najděte se 🙂
18. 8. 2008 v 1:13 #95968Paya
Členhighlights = Moguai (!!!), Menno de Jong, Richard Durand sm3
jinak Dekay, Gabriel, Marco, Jones všichni přesně podle očekávání
podívat jsme se byli i na Eda Rushe, Felixe Kroechera a Erica Snea sm3
UME každopádně rulez – dobře zesměšnili celej zbytek festivalu!
zdravím všechny přátele a zvlášť ty, kteří vydrželi až do osmi
18. 8. 2008 v 0:55 #95967Chazty
Člendost me to mrzí, že jsem nejela taky. ale tak takových akcí ješte bude. do poslední chvile jsem myslela, že pojedu ale bylo mi lito tech penez a bala jsem se počasi. Ted se uplne bojim číst příspevky, že me to bude líto ješte vic že jsem nejela 😛 🙁
17. 8. 2008 v 23:48 #95966Magico
ČlenSummer of love jsem si užíval a po hudební stránce jsem naprosto spokojenej. Po té organizační mi nejvíc vadilo všudypřítomné bahno, od kterého mám na odpis boty. Líbilo se mi, jak to někteří lidé vyřešili holínkami sm0
Jinak asi polovinu času jsem trávil před UM stagí, z toho nejvíc jsem si užil našláplej set Marca V a na závěr naprosto zničující set Richarda Duranda. Zbytek času jsem pobíhal po ostatních stageích, šel jsem si poslechnout ze začátku Gregora Treshera, pak jsem se stavil na Stereo MCs, na Apparat a půl hodiny jsem si byl poslechnout Felixe Kroechera (Tigiho jsem tam nezahlédl, ale nejspíš řádil někde vepředu sm0) Občas jsem se byl podívat v red zone, kam jsem si chodil pro pivo (dokud jim ráno nedošlo) a posedět 🙂
17. 8. 2008 v 23:37 #95962mike_h
ČlenStarf:mne nemusis nic rikat, ja ho slysel uz 3x 🙂
17. 8. 2008 v 23:34 #95961Starf
Členmike: obavam se, ze takovy superlativum, abych tu hodinu dokazal dokonale vylicit, neexistuje 🙂
17. 8. 2008 v 23:26 #95960mike_h
ČlenStarf:asi bys mohl pouzit i lepsi superlativum, nemyslis?:)
17. 8. 2008 v 23:24 #95959Starf
ČlenApparat je kreten, takovej hudebni orgazmus sem v zivote nezazil, po jeho vystoupeni sem si proste sednul, pul hodiny cumel do blba a snazil se to pochopit
asi tolik k mym zazitkum ze SoL, zbytek festu uz me nezajimal 🙂
17. 8. 2008 v 23:05 #95956Hustey
ČlenDurand byl fakt ustrel, to se musi nechat, celkove jsou ty rana a vychody slunce na festivalech to nejlepsi : )
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.