TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of love 2008 zná termín

• Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 404)
  • Autor
    TIGI
    Člen

Dukelak: Tracklisty jsem psal. Az budu mit chvilku nahodim je sem do fora. Navic se mi vybil telefon a tak jsem nejake tracky psal ke kamaradovi do telefonu. Ale budu se to snazit vyresit co nejdriv 🙂
    Moje hodnoceni dodam 🙂

M1chl
    Člen

Dobrý večer přeju, moh bych se zeptat, jestli se někdo pokusí vo tracklist? Minimalně by mě zajímalo par vokálovejch tracků od Marca V a pak eště jeden dle mýho bootleg co hrál Menno. Takže kdyby se někdo našel budu vám doživotně zavázán : D

Flash2001
    Účastník

Tož přihazuju svoje dojmy:

Myslím, že se akce nakonec celkem podařila, i když jsem měl kvůli počasí dost obavy. UM stage, kde jsme strávili více méně veškerý čas byla fakt pěkně navržená, zvuk, světla, projekce a lasery byly taky OK. Akorát ten předcházející déšť bohužel udělal své, takže jsme ráno díky všudypřítomnému bahnu vypadali jako zemědělci, boty jsou zřejmě na odpis (ještě že jsem si vzal ty staré). Do konce Marca V jsme spíš seděli a poslouchali, trochu prošli areál, víc pařit jsme začli až od Marcovy poslední půlhodiny a vydrželi více méně až do devíti ráno. S hudebními výkony (těch, co jsem slyšel) bych to viděl asi takto:

Matthew Dekay a Josh Gabriel – moc mě nebavili, šli jsme si s kámoši radši sednout a v mezičase mrkli i do Red Zone (nejsem si jistý, kdo tam zrovna hrál, ale neznělo to špatně)
    Marco V – mám ho celkem rád, ale myslím, že dokáže zahrát i líp. Jinak ale celkem dobrý, zejména cca poslední půlhodina (od Simulated)
    Blank & Jones (sice v 50% zastoupeni, ale to nevadilo) – luxusní začátek v podání Miracle Cure (Martin Roth remix) předznamenal podle mého názoru výborný set, ve kterém zazněla řada dalších dobrých věcí
    Menno de Jong – tohoto člověka mám prostě rád, zahrál výborně, v jeho setu pro mě přišel hudební vrchol večera v podobě Push – Universal Nation (original mix) a Energy 52 – Café del Mar
    Richard Durand – řezník a zabiják, prostě kotel
    Michael C – taky povedený set na ranní dojezd

Odcházel jsem nakonec převážně spokojen (až na to bahno na botech a kalhotách), i to počasí se nakonec umoudřilo a ráno vylezlo slunce (tohle mám na open airech prostě rád…). Zdravím všechny, které jsem za tu dobu stihl potkat (a že vás bylo hodně).

Dolikus1
    Člen

Pro mě jednoznáčným králem UM stage byl Menno!!!Hrál neskutečně a vyloženě nás nechtěl vypustit pryč,škoda že nehrál víc v noci,než k ránu za svítání..ptz díky výbornejm laserům,led panelům a všech možných serepatiček by to byl nezapomenutelnej zážitek!!CO se týče ostatních…nevim no,jak už bylo řečeno,vše takové monotoní..Marco V zahrál velmi podobně jako na SW,takže sem se bavil u Blank & Jones to bylo asi ovlivněný absencí jednoho z nich,doufal sem aspon v náký jejich old pecky,nakonec kromě Perfect Silence a Nightfly žádný jiný.Na Dranda už sme bohužel byli ve vlaku,ikdyž sem se na něj těšil…ale po celonočním brodění a paření v bahně už nezbyly síly.Jinak,co se týče UM stage,tak byla famozní..pěkně se na to koukalo,zvuk výbornej,sem zvědavej na fotky..Já myslim,že jak to vypadalo včera přes den,tak to nakonec dopadlo dobře,bavil sem se,pařil sem prakticky celou noc…příští rok bych klidně vyrazil znova:)

Hustey
    Člen

nejlepsi piti byl jednoznacne teply caj v Safer Party stanku 🙂

Binary
    Člen

heh ted byla na TV Noha reportáž o tom jak hluk ze SOL rušil nějaký chudáčky co se nemohli vyspat… Demence týhle stanice překonává všechno sm6

Binary
    Člen

heh ted byla na TV Noha reportáž o tom jak hluk ze SOL rušil nějaký chudáčky co se nemohli vyspat… Demence týhle stanice překonává všechno sm6

GiGiDAGia
    Člen

Tak, ani nevím jak, ale do postele jsem se dostal až v půl třetí a vylezl po půl sedmé 😀 Zítra hurá do práce 😀

Před areálem jsem byl s Binarym a Kolouškem před osmou, do areálu jsme se s Binarym dostali až před devátou … tam nás odchytl Rewis, který si pak vzal Binaryho sebou a bylo 😀 NO pak už jsem až do půl osmé objevoval lidi co znám na UM stagi 😀 No nehnul jsem se z UM stage, slyšel jsem občas něco z O2 stanu a z té nejdále vzdálené stage od vchodu (techno?), no, ale to se nepočítá … V podstatě jsem dorazil na začátek Buriana, já sem pařil z 98% jen na těch deskách (ale bylo jich jen několik ve předu u zábradlí sm10). Nechápu co lidi vidí na Vltavě, to byl pro mě vrchol nevkusu a ty housle do „vosmyčkovanýho“ remíchu [wecker drive] od MORPHa ? TO měla být asi taky nějaká česká klasika … (na SW to bylo zajímavé – Vltava, ale tady vůbec), jinak „bootleg“ postarších SvD tracků … no nevím, hrůza, ale dalo se … Pak dvojice Gabriel a předním Dekay – mě se oba líbili, ale hlavně Dekay měl takový housový zvuk, nesouhlasím s tím, že by se na to nedalo „tančit“ – úplně v poho. Marco V taky pár housových pecek (Muse – Starlight (remích) a Klass – Feel the Love – to zpívalo dost lidí ;-)) Marco V hrál pro mě fakt dobře, jeden z Blank&Jones hrál taky pěkně (Nightfly byla luxusní) a Menno ten trance podal pěkně 🙂 a Chicane – super ! Durand nás nešetřil a jeho „5 minut“ bylo naštěstí krátké představení DJe Ticha 😀 Jak zaznělo v davu (Flash?) 😀 Michael C nás dořezal a ikdyž jsem málem odešel v osm, tak jsme to dopařili všichni do konce, bylo tam ještě tak 200 lidí na konci (Prochi byl hvězdou pro Michaela C mezi pařícími :-D).

Plusy:
    Záchody i ráno použitelné (myslím ty v budovách – lidi tam nebyli zas takový prasata ;-))
    Klass – feel the love od Marca V
    Slunce po ránu + měsíc kolem 3. ráno – to bylo úžasné
    Plno známých
    Za prázdné lahve peníze 😀 Já toho využil na nákup 2 semtexů 😀 (ceny OK), ale Dan s batohem PETek exceloval 😀
    Počasí – nebyla mi zima a nepršelo a člověk se ani nijak výrazně nezapotil

Mínusy:
    Plno akreditací – dlouhá fronta (mě se to netýkalo, ale to vypadalo, jak když tam jde každý zadarmo :-D)
    Každý DJ (snad každý! na UM stagi hrál Morumbi (jednou to bylo i v remíchu a SvD tracky zněli taky dost často:-) …)
    Bahno
    Předražené jídlo
    Ráno na barech zbyl jen zelený čaj (FUJ!)

Na můj první SoL nezapomenu 🙂 Bylo to fajn, mě DJs uspokojili a akce byla dobře zvládnuta a plno fajn známých lidí kolem mě …

Tracid
    Člen

Iamek: dík už jsem to upravil, ale stejně si nejsem jist, závisí, kdo z nich hrál první, jestli Felix nebo Eric, já určo slyšel spíš toho prvního

hustey: já mám za to, že ten tmavovlasej je Jaspa, teda jestli to byl ten tmavovlasejsm3

Hustey
    Člen

az na to ze to byl Piet Blank a ne Jaspa Jones ne? kazdopadne jeden z nejlepsich setiku, byl jsem docela prekvapen. po uspavajicim marcovi v konecne nekdo otestoval ten zvuk a prekvapil : )

Menno parada a Durand taktez 🙂

iamek
    Člen

Tracid: Nebyl jsem na summeru ale slysel jsem jak snea tak kroechera … A vzdycky sneo hral na palicky… Ale mozna ze se to naucil i kroecher 🙂

dukelak
    Člen

někdo nahraval, na techmusic se sety udajně brzo objevej…nechce spiš někdo vrhnout nastřely tracklistů? especially Menna 🙂

Honzin
    Člen

nahraval to nekdo sety? by se hodili….diky za info.
    Party jak ma byt se vsim vsudy, bohuzel to zaclo s mistrem Vi sice do te doby good, ale od nej to bylo peklo

Tracid
    Člen

Naplánoval jsem si to následovně a vůbec nelituju, tak jen pro info, můžete srovnat, co jste slyšeli vy:

21:00 Burian – rozehřívačka, ale kosa, přesun do Red Zone
    22:00 Moguai – paráda, zajřál jsem se, zapařil jak v klubu a vychutnal některé jeho hitovky
    00:00 – Space DJz – mazec, hafo lidí, je vidět, že maj velkou základnu tady u nás doma
    01:00 – Marco V – prostě jeho sety se mi poslední dobou strašně líbí
    02:00 – jdu se najíst
    02:30 – Jaspa Jones – taková klasika, ale asi už jejich nejlepší léta jsou pryč a už to u mě nepatří mezi No.1 jako před několika lety
    03:00 – Erik Sneo – super jízda, doufám, že to byl ten týpek, co tam hrál s těma paličkamasm3 – byl tam sám, takže nevím, jestli to třebas náhodou nebyl Felix…kdo ví, super techno
    04:00 – čekám na Scan X, ale v programu je posun, jdu na UM
    04:30 – Menno de Jong – užívám si
    05:00 – Scan X – totálně plnej main, skvělá hudba (pro mě jeden z vrcholů večera), ale všichni už čekají na Rushe
    05:30 – DJ RUSH – Bleha pronáší řeč a jde se na věc – mezi lidma propuká největší kalba večera
    06:00 – Richard Durand – jsem zpět na UM, Menno se dlouho loučí a nastupuje další showman
    08:00 . THE END

Skvělá kalba, poprvé v životě jsem se na festivalu nenudil…GREATsm11

Worky
    Člen

co se tyce me a sol a konkretne trance stage tak napad dobrej ale co me stvalo ze nebylo poradne videt na dje…fakt jako kdyz sem na neho chtel videt tak sem musel primo pred nej nebo do nakyho uhlu…na obrazovkach to taky nebylo k rozeznani…jinak se me libila vltava od buriana,ale to tak asi vse…dj marky a stereo bezesporu best zazitek sol 008

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 404)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.