TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer of love 2008 zná termín

• Toto téma obsahuje celkem 403 odpovědí. Do diskuze (97 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 404)
  • Autor
    Hustey
    Člen

nejsilenejsi situace co jsem zazil byla fakt rano na mainu kdyz hral DJ Rush, prislo mi to jako hodne spatny vtip, tak hroznou hudbu jsem snad v zivote neslysel a navic ti lidi do toho, polovina fakt nevedela ani kde je leva a prava strana, malem jsem se tam parkrat vyvratil smichy 😀

ty rana a vychody slunce jsou na festivalech proste nej : ))

Hanny
    Člen

Hustey : Zvířat? Dovol ? :DDD
    I když jsem taky párkrát vyvalila oči a otevřela usta při pohedu na jiný individua 😀

Hustey
    Člen

bylo to silene, narocne, emotivni. UM stage jasne zvitezila – hlavne Menno a rano Durand pro tech par zvirat co tam zustalo : )

z ostatnich – Stereo MCs bylo dost dobre, stejne jako Noisia nebo Loutka rano v redzone.

Honzin
    Člen

Meno omg
    Durand wtf..durand durand durand. Chjo prisel me moc kratkej, ale byla jizda od zacatku dokonce. Od 4.30 to zaclo zit, tedy aspon pro me
    first video http://www.youtube.com/my_videos_edit2?ns=1&video_id=Rjvf6bxcjdY&next=%2Fmy_videos2%3Fpi%3D0%26ps%3D20%26sf%3Dadded%26sa%3D0%26sq%3D%26dm%3D2
    2tigi what is this…than you: http://www.youtube.com/my_videos_edit2?ns=1&video_id=_Ry_Dh6fsrg&next=%2Fmy_videos2%3Fpi%3D0%26ps%3D20%26sf%3Dadded%26sa%3D0%26sq%3D%26dm%3D2

sheva
    Člen

co to bylo ten Durand?? nemožný…. jinak holiny ruleeez sm0

Hanny
    Člen

Tracid: Ano, Durand vyhrál na plný čáře 😀
    Kazdopadne to bano bylo dost nedoreseny ://

DROBEX: krásně sis dal do hlavy o ty světla nebo co to bylo :DD

Tracid
    Člen

Ať žije Richard Durand, všichni kdo vydrželi do osmé ranní o čem mluvím, ale sámo nesmím zapomenout ani na Mennasm11

Každopádně ta trancová stage to je paráda, proč toto nemohlo být už před 5 lety…jediné co mi vadí, že už se skoro nemixuje, ale rovnou se to prasí z jedné „desky“ na druhou, rychlé přechody alá techno, kde je krásnej přechod mezi skladbama, jak to uměl kdysi dávno PvD nebo i Tiesto a mnoho dalších…?!

chjo to je furt duc duc duc, pak melodie, gradace a zase duc duc duc (ale už bez melodie)

alexx
    Člen

nahrával to někdo 🙂 ?

dukelak
    Člen

1/4 hodiny Marca V mě stačilo…božé, proklinam bootlegy…za barákem mi to krásně duní jedu stereo mix všech stageí & streamu sm5

tak nevím tohle mi najk nezaujalo.. a pieta nebo jaspu si dám eventuálne ze záznamu..

mno práve že zatím to moc nevypadá.. tedka tam ten sampl daft punk.. mno to bude diskotek 🙂

eldee
    Člen

ja jedu daaal…doufam ze to marco veme poradne od podlahy…

mno marco V .. nevím nevím.. asi půjdu pinkat..

Newman
    Člen

ok, zase skončíme u toho, že tahle hudba ve mně nevyvolává žádné emoce, takže proto ji nemám rád (jako bych jedl jídlo, které nijak nechutná a navíc ani nezasytí) sm0

houska: neboj, já Dekaye nebo Gabriela neposlouchám, dneska jsem akorát využil možnosti je někde slyšet sm4 A kdybych byl na místě, tak už jsem stejně z této stage pryč, Burian to totiž celé na začátku neskutečně zazdil, jak je jeho dobrým zvykem sm3

Jinak já už Dekaye zažil live, snad na jedné z TM nebo kde, určitě to bylo v T-Mobilce, tehdy jsem z něj měl stejný pocit jako dneska, prostě mi jeho styl nesedí. Snad se zase tolik nestalo sm16

K tomu videu: myslím, že lidi jako já buď byli na druhé stagi, nebo postávali u baru sm15 A dobrá, teď už teda vím, že se na to dá pařit, tečka sm16

tak ono k mému překvapení to ješte dlí na youtube

[url=http://uk.youtube.com/watch?v=TqmwYIdMOhU]mathew ve flortu.;)[/url]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 404)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.