TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Summer Of Love 2009

• Toto téma obsahuje celkem 182 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sunrise a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 183)
  • Autor
    *_Marek_*
    Člen

fakt,tak to mi uniklo sm9

prochi
    Člen

Marek:

Karrotte byl na hlavni stagi Citadely

*_Marek_*
    Člen

já bych se chtěl dožít doby,kdy na main stagi nebo všeobecně u nás bude Paul Kalkbrenner či Karotte sm3

Hustey
    Člen

deivis:

porad po me chces nejake jmena takze videl bych to napriklad na:
    Moonbeam, Gareth Emery / Breakfast, Barnes & Heatcliff, Sultan & Ned Shepard, Jeroma Isma-Ae, Adam K & Soha, Mr. Pit (Adrian Ivan), Mark Knight / Funkagenda, Ashley Wallbridge, Flash Brothers, Jaytech, Roland Klinkenberg, David West, My Digital Enemy, Michael Cassette,…

nikdo v CR snad nebyl, krome Jeromy a Jaytecha, kteri hrali v klubech a Jeroma ted bude v Praze na UM akci.

takze timto smerem bych se ubiral ja… at uz v housovejsich podobach (Toolroom label, Sultan & Ned Shepard…) nebo trancovejsich (Wallbridge, Mr.Pit, GTR,…) ci alternativejsich (Moonbeam, Flash Brothers, West, My Digital Enemy …)

K1aptcha
    Člen

Deivis: neříkám, že jich bylo moc sm2 a přiznám, že se v tom stylu nevyznám, a na minimalové akci jsem nebyl
    třeba Poprednny – Dubravské Monzúny, Milos – M.Case EP… asi to nebude zrovna známé předpokládám
    edit: jo a Keule od Kalkbrennera, když už je o něm níže řeč

deivis
    Člen

[quote K1aptcha]a ano čistě minimalové tracky jsem už slyšel[/quote]

Nějaké nahod. Pac spousta „minimalu“, který třeba i ja hraju je prachobycejny tech-house až techno a pokud chceš obecne tak dojčhauz.. Minimal v CR hraje dost malo lidi..

Emilly
    Člen

Tak to já jsem s trance stage max. spokojená a už se jen těším…..:)

K1aptcha
    Člen

dobře, příště to dám ještě do uvozovek, když vám tam nestačí to „pseudo“ sm2 neberte to tak vážně sm4 ale určitá inspirace minimalem v tracích, co s objevujou v setech Woodse, Duranda nebo Blank & Jones je, já ji tam teda aspoň slyšim… a jak byste definovali vy ten styl, co hrajou?

a ano čistě minimalové tracky jsem už slyšel

*_Marek_*
    Člen

lidé na trance.cz mě opravdu někdy pobaví se svými hudebními obzory,todle je perla sm15sm15

DjDkD@ve
    Člen

to Hustey:

Me se ta lajna nezda tak slaba, sice uz tu vsichni byli, ale nepochybne se jedna o dost kvalitni jmena a celkem se tam i tesim sm2

to K1aptcha:

Pseudominimal tech trance??? Co to je??? sm10 sm15

deivis
    Člen

[quote K1aptcha]mě hlavně připadá, že se do těch 04:00 asi bude hrát ten pomalej pseudominimal tech trance (jestli se tomu teda ještě dá vůbec říkat trance) sm0 (aspoň co se týče zahraničních jmen)[/quote]

pseudominimal tech trance – kdes to proboha vymyslel..? ten minimal fakt cpete všude už jste ho aspon slyseli..?

deivis
    Člen

> PROGRESSION STAGE 02
    > 17.00 – MARTIN GREDNER
    > 19.00 – MICHAEL C (CZ)
    > 20.30 – LAYDEE JANE
    > 22.00 – MARCEL WOODS
    > 00.00 – RICHARD DURAND
    > 02.00 – BLANK & JONES
    > 04.00 – SEAN TYAS
    > 06.00 – PICO vs FESTER

Kdo to skládal…? 😀 😀 😀

Btw Hustey – udělej lineup podle svých představ. Fakt moc mluvíš ale nikdy si svou lajnu na kterou dojde plný klub nevykouzlil.. A to i když ti napíšu at nahodíš jmnéna.. Budto napises nezajimave a nebo slabe a nebo uz tu to bylo.. Zkus nad tim premyslet..
    Ajna se dela podle toho jaci jsou lide.. Lide v CR co poslouchaji trance jsou ve velke mensine.. Tak maj slaby lineup.. Co víc bys chtel..?

TIGI
    Člen

Jestli jste slyšeli nejaký set od mistra Woodse v poslední době tak je to dost do progressivu. Myslim že to neni až tak nelogicky poskládané. Akorát Duranda s BaJ bych prohodil jinak mi to přijde OK. Stim že ale Bleha z Duranda dělá hlavní tahák téhle stage tak asi proto dostal čas přednima.

Paya
    Člen

Woods jako první? no to snad ne …

Sq4Raa
    Člen

Sorry sm7

Starf: Já se těšil, že si dám i sám, ale o to víc mě to mrzí sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 183)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.