TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sunrise Festival 2008 Kołobrzeg /Polsko/

• Toto téma obsahuje celkem 66 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 67)
  • Autor
    ondrab
    Člen

dkdave:covece, na tohle by si mel prikupit listky dokavad jeste sou a zaridit zajezdsm3myslim, ze by to stalo za to

swo
    Člen

plánuje se nějaká výprava nebo zájezd?

tomstar
    Člen

Jo tak na ticketonline jsem zapomnel.No doporučuji jet na celej víkend.Je to masakr,nic lepšího asi není.Nedělní program na pláži musí být super,ale znám ho bohužel jen z videa,nebot minulý rok pršelo.Ale představte si když bude sluníčko a ty nádherný polečky všude jen v plavečkách:-).Jinak v neděli valí ještě jedna stage večer do rána,ale tam budou jen hrát poláci,měl tam být Gielen,ale nějak odtamtud zmizel,tak nevím,ale zjistím.

Housik
    Člen

Na stránkách festivalu jsou 2 odkazy na prodej lístků, na mdt-agency.pl už mají sobotu vyprodanou, na http://www.ticketonline.pl mají ještě oba dny, dnes jsem tam kupoval 5 lístků.

Jakou máte zkušenost s nedělním programem na pláži?

swo
    Člen

tak dobře :). každopádně na ticket online jsou pořád k mání na oba dva dny. tak uvidíme 😉

Voky
    Člen

tož tady máš link kde je už sobota vyprodaná
    http://mdt-agency.pl/tickets/

swo
    Člen

počkat počkat, kámoš ťeď objednával lístky pře net:
    http://www.ticketonline.pl/portal/start.jsp?m=3&sid=739557169b60452c4792178feccec399;app02&lg=EN&wid=5&s=SUNRISE+FESTIVAL+2008&productionid=120503&cms=no

otázkou je, jestli dorazí, ale o sold out sobotě tam není nikde ani zmínka, ani jinde na webech.

Voky
    Člen

a myslíte že je šance sehnat lupení na sobotu přímo tam někde…i když mě osobně by stejnak stačil jen pátek… Jo a vůbec, chystá te se tam někdo????

Gizmo
    Člen

a pak že jsou všichni poláci v Anglii a Irsku sm3

prochi
    Člen

tak to je hukot……tak rychly prubeh asi nikdo nečekal

tomstar
    Člen

No nevím jestli jste nezaváhali.Lístky se začali prodávat minulou neděli a hned za prvních pár hodin se prodalo 26000 lístků.Na sobotu jsou už všechny vyprodány,zbývá jich pár na pátek a neděli…

Housik
    Člen

Heeeeey, teď mi to říkala kamarádka, že tu byl na Apošce… mrzuté!!! Díval jsem se, že nejblíž je Eddie 23.3. v Linzi (Rakousko) v Empire Clubu.

swo
    Člen

nějáká hromadná výprava z Brna? sm0

alexx
    Člen

Housik napsal(a):
    ——————————————————-
    > Hey to video s Eddiem – to je naprostý masakr!
    > Přivezte ho do ČESKA!!! Další akce, o kterou jsem
    > přišel, ale letos je to jasná volba! Kdyby jel
    > někdo ze Zlínského kraje, dejte vědět!

sm15sm15sm15sm15…. Eddie tu byl 22.2: 2008 na Apokalypse sm4

Andree
    Člen

Housik: Eddie byl preci ted na Apokalypse a byl to masakr. Zatim nejlepsi vystoupeni, co jsem letos zazil.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 67)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.