TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sunrise Festival 2008 Kołobrzeg /Polsko/

• Toto téma obsahuje celkem 66 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 67)
  • Autor
    Sickboy
    Člen

Mně taky ne. Ale zajímali by mě tito pánové: David Forbes, Tom Colontonio, Sound Players a Krzysztof Chochlow. Jestli hrajou, tak jak produkujou, tak bych o tom snad i uvažival. Navíc Sunrise je vyhlášená nepřekonatelnou atmosférou, což pro mě hraje roli.

Palda61
    Člen

Mi to zas tak našlapaný teda nepřijdesm16

Hustey
    Člen

nevim nevim jestli muze byt naslapanejsi lineup co se tyce trancu v evrope nez neco takoveho : )

M4RT1NEK
    Člen

už loni jsem uvažoval, ale nakonec nic no 19 myslím že ten víkend je akorát Tomorwland jinak nič 😀 ale zase je to investice, co vím tak lístek na dva dny byl docela drahý, navíc nějaké ubytování atd… jídlo a pití? … ještě když dva týdny před tím je v NL Dance Valley(maybe SB)a týden po je v DE Nature One…asi ee ,)8-)

Horvi
    Člen

Aha no (:P) Neználek jsem no 😉 To je tím, že jsem flákač, a nečtu články 😀

Sq4Raa
    Člen

Horvi: To byl vtip, techno.cz si akorát neporadilo s překladem, a tak když Halliwell vyprávěl, jak hrál na Sunrise, vylezlo z toho tohle. (:P)

Horvi
    Člen

Hezky pěkně (tu) Tak když mi TranceXplosioN nevyšlo tak alespon tohle
    2 Sq4Raa : Halliwell při východu slunce ? Whow … tak to bych si neměl nechat ujít, to se na Amazing city nedalo vidět B)

komar
    Člen

Jůů, bude první trance.cz výprava v plavkách 😀

DjDkD@ve
    Člen

Tak o zajezdu budu uvazovat, na ten datum zatim nic jineho neni :oD

Pokud na Sunrise tak snad jedine parit na te plazi pri slunci a vode :´-))

Lukin_
    Člen

Tohle vypadá fakt skvěle:-P

káčko
    Člen

Rozhodně jeďte, už jenom kvůli tomu prostoru a afterparty skoro v moři : ) Ale loni byl lepší line-up, takže smůla, těšil jsem se znovu:(

ondrab
    Člen

pokud by dave usporadal zajezd, vazne bych uvazoval, ze bych jel..videa z neho sou opravdu brutalni..:-P

Aki
    Člen

tak to vypadá opravdu dobře..a dalo by se tam vydat v pohodě i na vlastní pěst 🙂

hoky
    Člen

hmm pokud by byl zjezd tak bych aj uvažoval ale zatím času dost

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 67)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.