TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Techno Masters (28.12, KC Karlov, Benešov) with SHOWTEK

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 209)
  • Autor
    inferno
    Člen

Popravdě nevím, co k tomu říci. Zpráva, na kterou čekají všichni příznivci harder styles u nás. Navíc se vyplní pro mě v opravdu nečekaně blízké budoucnosti, o to víc těší.

Sq4Raa
    Člen

Hej lidi, tohle je fakt bombaaaaaaaaaaaaaa.

PS: doporučuji účast všem, kdo neslyšel Hardstyle naživo, nepochopí… (moje zkušenost)

SHP
    Člen

mun: Mrkni na dva příspěvky před tím mým a pak pochopíš 😉

mun
    Člen

4 ceero: Nemáš tak úplně pravdu. Toto přece neni forum jen o hardstylu, ale o akci jménem Technomasters, která je především o technu. Takže pokud tady nějaký jouda napíše…“Tak hrát s těma techno sr**ema si Duro a Walt nezasouží…“ a podobný kecy, tak potom nevidim důvod proč by někdo nemoh napsat „fuck off gabber and hs“.

SHP
    Člen

2 majklhauske: Já jsem věděl, že se ozveš a právem. Jenže musíš pochopit, že prostě není v silách každýho DJe znát všechny menší projekty. Opravdu to nejde. Jasně, že se bude chlubit, že je první, kdo sem něco takovýho přiveze….ale tek musí si udělat promo. Buďme rádi, že to budou 😉

navíc agent kecá jak palackej..
    ————————-
    Nakonec jsem si nechal největší překvapení a zároveň headlinery vánočních Techno Masters. Holandské bratrské duo Showtek není v Čechách příliš známé a stejně jsou headlinery. Styl, který hrají, ještě v Čechách nezazněl a není zde jediný DJ, který by jejich hudbu hrál. …
    ———————–

uáá když ho ten hardstyle tak zajimá tak at se zajimá.. piče už já znám kdejakýho drum nbassovýho joudu protože mi česká scéna zajimá meně už drum n bass akce.. to radši poslech doma ale panáček si ani nedokáže zjistit že tu jsou asi 4 dj´s co ten hardstyle hrajou..X[]

no nevím.. jet tam jenom na showtek..no i když za tech 300 to je levnejší než jezdit do holandu takže si přijedu na ně a odjedu po nich.. .. leda že by tam nekdo zajimavje hrál.. a ne ty techno mrtvoly..

SHP
    Člen

Na to už se nedá jinak reagovat, než loooooooool :oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD

ceero
    Účastník

hustey : nechcem byt vulgarny …. ale ku*va preco tu priam vyvolavas hadky ?? jediny clovek co ma hlave kopec sraciek si tu ty ked nedokazes kazdemu sa paci iny styl hudby ….. nam sa nepaci schranz ale kludne keby ste si tu vytvorili taky topic tak tam ani nevleziem, ja nie som, s prepacenim taky kok*t ako ty X[] …. a ak ti pride hardstyle oproti trebars schranzu neprepracovany tak to mi je ta uprimne luto a odporucam navstevu lekara .. :_) kludne mi na toto odpis co chces, po tvojich nazorov uz od teba neberiem nic vazne ako od inteligentneho diskusieschopneho cloveka

Hustey
    Člen

SHP and Ceero: panove, s vasim hudebnim sluchem muzete hodnotit leda tak pop music. pokud povazujete dnb za extremne spatnou elektronickou hudbu a poslouchate gabber a hardstyle, tak mate v hlave mozna tak velky kopec sracek

Karel
    Správce

Newman napsal(a):
    ——————————————————-
    > karel napsal(a):
    > ————————————————–
    > —–
    > > kdo tu roztahuje ten design? newman svym
    > podpisem?
    > > opravte si to pls, ten kdo to dela 🙂
    >
    > Jo, byl jsem to já, za to mohl špatně vyplněný id3
    > tag u Oceanlabu, už je to ok :-/

v poho, hlavne bych si to mel osetrit ja ve foru ze jo … v novy verzi to bude 🙂

Newman
    Člen

karel napsal(a):
    ——————————————————-
    > kdo tu roztahuje ten design? newman svym podpisem?
    > opravte si to pls, ten kdo to dela 🙂

Jo, byl jsem to já, za to mohl špatně vyplněný id3 tag u Oceanlabu, už je to ok :-/

ceero
    Účastník

SHP napsal(a):
    ——————————————————-
    > iamek: Extrémně špatná edm muzika? (techno,
    > schranz, drum n bass) hele napiš to a nebudem to
    > tady svinit kravinama 🙂

+1

ceero
    Účastník

hustey : bez doprdele tvoje slaboduche nazory tu nikoho nezaujimaju ….ja tiez nemam 2x rad SHM a nechodim provokovat do topicu pren urceny …..
    inac showtek nejako extra nemusim ale aj tak je to podla mna obrovsky uspech

iamek
    Člen

extaze? Hustey je gurman 😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 209)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.