Úvod › Fóra › Skladby, Alba, Kompilace › Technyxx – 8
- Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Tholy a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2. 12. 2008 v 22:10 #108338
TholyČlenNewma: Já když si to teď zpětně přečetl, tak mě to pobavilo taky.sm2 Já to četl v rychlosti jako Push – Surround. Asi mi hrabe z práce už… Jinak díky, snad to doděláme do tý správný podoby…
2. 12. 2008 v 20:17 #108300
NewmanČlen[quote Freezer]jinak není to drobátko inspirované Push soundem? možná se pletu, ale trochu mi to tak přijde sm3[/quote]
[quote Tholy]Freezer: Ten track ani jeden nezname, takze ne neni, ale treba jsme ho nekde slyseli...[/quote]
Pardon, ale tohle mě pobavilo sm2
Jinak ten track je fakt dobrý, jen tak dál sm4
2. 12. 2008 v 18:13 #108286
TholyČlenKamca: Dekujeme, budeme se snazit.sm4
Freezer: Ten track ani jeden nezname, takze ne neni, ale treba jsme ho nekde slyseli, utkvel nejak v pameti a pak to z toho vylezlo, ale kdyz neco delame, tak se neinspirujeme nicim, proste z nekoho z nas (vetsinou z Lola) vypadne prvotni napad a pak na tom pracujeme dal. Ja jsem pracovne porad nekde mimo CR, tak to delame pres net a doma to pak dodelavame poradne (a poradne se u toho i ozeremesm15).
Jinak je to prvni pomalej track, vetsinou delame 140 bpm ( na myspace je jeste jeden player a tam jsou dva starsi tracky, kdyztak muzes poslechnout), tohle ma jen 128, rychlost bych mozna ja osobne taky videl vejs, ale mame tam puzity dve smycky, ktery jsou 128bpm a to by byl pak problem, nesedelo by to. Jedine by jsme museli upravit ty smycky, no uvidime.PC: Ok, diky, mrknu na to.
To all: Diky za namety a reakce.
2. 12. 2008 v 10:37 #108239
PC!ČlenTo je fakt, na MySpace se to nedá uploadnout v plné parádě. 🙂
Kdyžtak zkuste [url=http://soundcloud.com/]SoundCloud[/url] nebo [url=http://www.esnips.com]eSnips[/url]. Tam to můžete dát klidně v 320kbps. 😉Obzvlášť SounCloud vypadá dost dobře, dají se tam psát komentáře přímo k určitým pasážím tracku. Svůj SoundCloud profil mam v podpisu, tak se můžeš kdyžtak mrknout jak to vypadá. 🙂
2. 12. 2008 v 3:34 #108220Anonymní uživatel
Neaktivníje to dobré, líbí se mi to sm4
jinak není to drobátko inspirované Push soundem? možná se pletu, ale trochu mi to tak přijde sm3jinak osobně bych to trochu nakopnul, ta melodie je docela taková agresivní, dokázal bych si to představit v trochu rychlejším tempu, takže moje rada zní více BPM
2. 12. 2008 v 0:08 #108212
Kamca_ČlenPodle mě to taky nezní vůbec špatně 🙂 ale určitě to chce trochu doladit. Jinak se mi to líbí hodně. Jen tak dál …
1. 12. 2008 v 16:57 #108143
TholyČlenAhoj, diky za dobrou kritiku, je dobry slyset nedostatky a na co se zamerit.
Zvuk je opravdu nic extra, jednak neni jeste doladenej a taky myspace trochu limituje kvalitu, i kdyz hlavne to potrebuje jeste ten master.
Tenhle track neni nase klasicka produkce a prave to je takovej experiment propojeni vice stylu.
Aranzma se urcite bude menit, Lolo to chce takhle, ale ja to chci urcite delsi, ja ho ukecam, to se neboj.:) Ono tohle byl stejne takovej edit na myspace, protoze tam mas limitovanou kapacitu velikosti a kdyz udelas neco delsi nez 5 minut, tak to musis dat uz do docela dost nizky kvality a to uz pak neni poslouchatelny.
Ja si ted koupil novy repro, tak snad ten zvuk pochytam, ale zvuk nam zatim dela asi nejvetsi problemy, neni to prdel…
1. 12. 2008 v 10:50 #108113
PC!ČlenNechci moc hodnotit kvalitu zvuku, protože to poslouchám z ntb, navíc předpokládám, že na mastering ještě ani nedošlo, když zatím nemáte ani název (a to nemluvim o tom, že jsem hluchej jak poleno). Každopádně by to chtělo trochu očistit. 😉
Začátek mi příjde spíš do houseu, pak když začne najíždět ta bassline, tak to začne znít celkem zajímavě. Ta basa je pěkná.
Lead se mi taky líbí, ten z toho tracku dělá konečně trance. 🙂
Mám trochu výhrady k aranžmá, podle mě by to tam chtělo udělat nějakej break, takhle je to takový moc jednotvárný, i ten lead se po chvíli oposlouchá. Ještě nějakej ten melodickej part by to chtělo pro oživení. Navíc 5 minut je na dlouhou verzi málo a na radio edit moc.
Jinak dobrý, držim palce, třeba se z toho vyklube něco zajímavýho.
29. 11. 2008 v 21:09 #107966
TholyČlenAhoj, hodnoťte prosim náš track, jak se líbí, co by jste pozměnili atd. Prostě kritku. Díky, Technyxx.
K poslechu na…
http://www.myspace.com/2technyxx
PS: Track nemá název, pokud by měl někdo nějakej nápad, tak rádi uvítáme.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.