TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse The Love from Above 2008

• Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel bob a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 70)
  • Autor
    zooropa
    Člen

Nejsou moje ale to je fuk ne?

Ligaya
    Člen

Hodila jsem na web pár amatérskejch fotek, tak mrkněte na http://www.clubbing-people.net a přihoďtě vlastní, jestli máte sm3

Ligaya
    Člen

Zooropa: Husta fotka, tu cos poslal do fora! sm0

zooropa
    Člen

2 Newman – tak prubezne sundaval a nandaval. Hlavne ty ocicka mu blikaly do rytmu ne – to bylo doslova hypnotic.

M4RT1NEK
    Člen

milan : ty jsi crazy frog sm15

zooropa
    Člen

Mysak je fakt bozi, to byly fakt spejs saundy.
    Neco uz sem znal od Bona Finixe, ale vetsina pro me byla premiera, o to vic sem si to uzil od autora.

alexx
    Člen

škoda, že když hrál v únoru v Praze, tak masku neměl sm6

Hustey
    Člen

zavidim vam, deadmau5 je pekelnik : )

drobex
    Člen

žádnej Crazy Frog.

Newman no možná tak 30% setu

milan
    Člen

Takový novodobý Crazy Frog že?sm15sm15

Newman
    Člen

Deadmau5 v té masce odehrál celý set? sm0

drobex
    Člen
    M4RT1NEK
    Člen

veronique
    Člen

Tak já se s hodnocením přidám jako posledňáček, nicméně neméně nadšená.
    Cesta do Berlína ve společnosti Zoošoféra, Zdeňka, Hellguye a Radgirl byla moc fajn, uběhlo to ani nevim jak, inu v Berlíně jsme byli co by dup. Následovalo úžasný 3DU2 kino, které už nás naladilo do „hudebna“ a následoval zlatý hřeb večera, respektive víkendu .. TLFA. Byla to akce, kterou jsem si užila jako už dlouho ne. Přivítal nás Deadmou5 svým našláplým setíkem. Vůbec jsem nevěděla, o koho půjde (neukamenovat mě prosím), takže má asi další novou fanynku … prostě pařili jsme už od začátku jak o život. Jeho myší maškaráda tomu dodala pořádný šmrnc sm5. Pak už ho tradičně vystřídal Dyk, kterému nelze vytknout ani notičku, prostě set jedna báseň. Jules, který nastoupil po něm, to taky pěkně roztáčel, ale to už se v hale trochu uvolnilo, takže mám pocit, že byl trochu smutný, že na něj už nepaří tolik lidiček (přestože „nadopovaný“ byli myslim dost) … nicméně komunikoval jak on to umí a stejně dobře taky hrál. K ránu ho vystřídal opět Dyk, ale jelikož jsem celou domu skotačila taky jak sjetá, šla jsem si kolem 6 ráno schrupnout do naší superbombavibrazookáry. Ještě teď mám radost, že jsem měla tu čest tenhle výlet absolvovat a užít si ho se všema, kdo z ČR dorazili, tedy Ligayou, Drobexem, Bajkalbandou, naší motorizovanou výpravou zmíněnou výše a všemi ostatními, s nimiž jsem se neviděla, ale vím, že tam taky byli sm4. Díky všem, bylo to vážně super.

Fox Mulder
    Člen

2 Zooropa: Nebyli lidi a mě se pak už ani taky tolik nechtělo, tak jsem nakonec nejel.. sm3sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 70)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.