Tak já se s hodnocením přidám jako posledňáček, nicméně neméně nadšená.
Cesta do Berlína ve společnosti Zoošoféra, Zdeňka, Hellguye a Radgirl byla moc fajn, uběhlo to ani nevim jak, inu v Berlíně jsme byli co by dup. Následovalo úžasný 3DU2 kino, které už nás naladilo do „hudebna“ a následoval zlatý hřeb večera, respektive víkendu .. TLFA. Byla to akce, kterou jsem si užila jako už dlouho ne. Přivítal nás Deadmou5 svým našláplým setíkem. Vůbec jsem nevěděla, o koho půjde (neukamenovat mě prosím), takže má asi další novou fanynku … prostě pařili jsme už od začátku jak o život. Jeho myší maškaráda tomu dodala pořádný šmrnc sm5. Pak už ho tradičně vystřídal Dyk, kterému nelze vytknout ani notičku, prostě set jedna báseň. Jules, který nastoupil po něm, to taky pěkně roztáčel, ale to už se v hale trochu uvolnilo, takže mám pocit, že byl trochu smutný, že na něj už nepaří tolik lidiček (přestože „nadopovaný“ byli myslim dost) … nicméně komunikoval jak on to umí a stejně dobře taky hrál. K ránu ho vystřídal opět Dyk, ale jelikož jsem celou domu skotačila taky jak sjetá, šla jsem si kolem 6 ráno schrupnout do naší superbombavibrazookáry. Ještě teď mám radost, že jsem měla tu čest tenhle výlet absolvovat a užít si ho se všema, kdo z ČR dorazili, tedy Ligayou, Drobexem, Bajkalbandou, naší motorizovanou výpravou zmíněnou výše a všemi ostatními, s nimiž jsem se neviděla, ale vím, že tam taky byli sm4. Díky všem, bylo to vážně super.