TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse The Love from Above 2008

• Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel bob a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 70)
  • Autor

2Fox: Diky moc za nabidku…rada bych se vazne pridalasm4..ale potrebovala bych priblizne vedet v kolik z prahy a v kolik budeme asi zpet(v nedeli odletam na dovolenou..tak jestli mam vubec sanci dostat se vcas do prahysm7)

Fox Mulder
    Člen

2 katterina123: Tak pojeď Foxcarem, ten do Prahy zajíždí v obou směrech a místa ještě má! sm4

ziky_
    Člen

škoda…..money nejní sm19……………………………..akce by to byla slušnásm5

Honzin
    Člen

katterina123 : tobe se nechce busem do teplis a zpet…btw spojeni je vice nez luxusni jak tam i zpet 🙂 viz idos…ja to mam tak v planu

Tomangel
    Člen

ahoj,do Prahy nejedu,to by jsi se musela domluvit s Drobkem a Ligayou a slozit se na naftu,ja jsem z Teplic a tudiz je to velka zajizdka,odjezd neco po sedme hodine odpoledne a z Berlina vracet podle sil posladky auta

2Tomangel: ahoj, jak predpokladas odjezd a prijezd zpatky do Prahy?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

good news everyone

zooropa
    Člen

Tak my taky jedem, uvidime se na miste. Pred LFA jedem jeste zkouknout do Berlina film U23D
    do tamnejsiho Imaxu a pak nabehnem na akci.
    Pro moji posadku: lupeny nam dneska koupil kamos v Berline. Na placenej questlist se mi nikdo neozval.
    Takze pohoda Jazz

Tomangel
    Člen

zdravim,tak davam do kupy seznam lidi,pokud nekdo opravdu ma zajem napiste mi na 720314799 diky jede jinak Drobex,Tomangel,Ligay,Klarka a pak zalezi na vas ostatnich,jede se dodavkou pro devet lidi mejte Tomas obratem vam zavolam

Honzin
    Člen

Tomangel : si myslis ze ja nejsme vaznym zajemcem ci co?? sm13 kdyz by to slo pocitej se mnou

Tomangel
    Člen

zdravim mista mam jeste 5 tak opravdu jen pro ty co maji zajemsm3

Fox Mulder
    Člen

Obvykle Prague – Ústí n.L. – Berlin. sm3 Tomangelcar asi jen Teplice – Ústí n.L. – Berlin.

Hustey
    Člen

jake mate trasy cest? : )

Fox Mulder
    Člen

Foxcar Express má v jízdním plánu i tuto party, tak kdyby se náhodou nedostalo na někoho v Tomangelcar, tak je teoreticky šance ještě takhle (pokud budou místa).. sm4 Mám dojem, že snad vyjede i Zoocar, takže místa by mělo být spoustu.. sm11

Honzin
    Člen

no tak kdyby bylo misto tak s touto posadkou rad vyrazim 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 70)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.