Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel bob a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 70)
2Fox: Diky moc za nabidku…rada bych se vazne pridalasm4..ale potrebovala bych priblizne vedet v kolik z prahy a v kolik budeme asi zpet(v nedeli odletam na dovolenou..tak jestli mam vubec sanci dostat se vcas do prahysm7)
ahoj,do Prahy nejedu,to by jsi se musela domluvit s Drobkem a Ligayou a slozit se na naftu,ja jsem z Teplic a tudiz je to velka zajizdka,odjezd neco po sedme hodine odpoledne a z Berlina vracet podle sil posladky auta
Tak my taky jedem, uvidime se na miste. Pred LFA jedem jeste zkouknout do Berlina film U23D
do tamnejsiho Imaxu a pak nabehnem na akci.
Pro moji posadku: lupeny nam dneska koupil kamos v Berline. Na placenej questlist se mi nikdo neozval.
Takze pohoda Jazz
zdravim,tak davam do kupy seznam lidi,pokud nekdo opravdu ma zajem napiste mi na 720314799 diky jede jinak Drobex,Tomangel,Ligay,Klarka a pak zalezi na vas ostatnich,jede se dodavkou pro devet lidi mejte Tomas obratem vam zavolam
Foxcar Express má v jízdním plánu i tuto party, tak kdyby se náhodou nedostalo na někoho v Tomangelcar, tak je teoreticky šance ještě takhle (pokud budou místa).. sm4 Mám dojem, že snad vyjede i Zoocar, takže místa by mělo být spoustu.. sm11