TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Videoklipy Three 6 Mafia feat. Tiësto – Feel It (Official Music Video)

• Toto téma obsahuje celkem 14 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 15 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 18)
  • Autor
    sheppi
    Člen

kreeki: tak tohle se rozhodně označit za hiphop nedá a ani rnb to není, je to takový nějaký komerční house-rap či tak nějak bych to nazval…a s těma diskotéma máš rozhodně pravdu, proto už tam nechodím…jo, kde jsou ty časy, kdy jsme si s bandou chodívali na parket zapařit na Tomaz vs. Filterheadz – Sunshine, Alegria – Cuba Libre, Mauro Picotto – Bangkok apod. sm7

wenca
    Účastník

kreeki: naprostej souhlas, teď se tam hraje samej Pittbul, Pussycat dolls, Flo rida atd….. dnešní mládež to žere, ale mě je z toho na zvracení…

kreeki
    Člen

sheppi: já za diskotéku považuju handzup, eurodance, italo disco, rozhodně né hiphop a rnb, to bych střílel, už ani diskotéky nejsou co bejvali sm17

sheppi
    Člen

asi jsem divnej, ale mě se to docela líbí, je to taková ta typická diskotéková věc, na kterou si člověk rád zapaří, když máš v sobě nějaký to promile….samozrejmě z pohledu trancera to brát nelze

BoRo
    Člen

neznam tvorbu Three 6 Mafia,ale asi je to jejich nejhorsi pocin

prochi
    Člen

Kreeki : tak jsem to nemyslel….ani v zanru to neni nic extra…..jen ze proste vyuziva toho,ze to ted frci aby vydelal co nejvic penez….proste zadna sebeucta ale honba za penězi……stejně si myslím že tiesto ztratil vetsinu svych trance fandu uz davno a pokud jich jeste par zbylo,tak ted uz zadni nebudou 😀 jde o to ze trance fandy nahradili fanoušci popu a RnB

kreeki
    Člen

tohle neni o tom jestli je ten track v rámci žánru dobrej nebo ne, je to o úctě člověka a podle mě Tiesto timhle ztratil i ten poslední ždibeček úcty kterej si nestihl sebrat sám už předtim sm6

prochi
    Člen

Hustey…je to tak,myslim ze taky vyuziva toho ze ted frci elektronicky prvky v Rn’B a vseobecne je ted tenhle styl rychlejsi a tanecnejsi……vidis to na uspechu BEP,Guetty,Pittbulla a dalsich…..

2Sexy
    Člen

jj, je to tak.
    za mesic uslysime tuhle „pecku“ na vsech ceskych shitovych radiich (typu evropa2, fajn radio), kam si budou 15ti lety deti volat o zahrani ty „novy pisnicky od DJ Tiesta“…
    a v prubehu zimy a na jare to bude nejhranejsi hit na ceskych piskotekach…

tak zni ma predpoved 😀

iamek
    Člen

hustey : tak, tak … A dari se to 🙂 …

Hustey
    Člen

no comment.

podle me timto chce Tijsuv management zautocit na masivne velky rnb trh a vytezit z toho co nejvic prachu, dokud to jeste jde : )

prochi
    Člen

tak jsem si to zkoukl ještě jednou abych se trochu zasmal…..hele kluci berte to pozitivně….to je snad poprvé co se Tiesto směje a užívá si to….možná že po mnoha letech kdy musel hrat “trance“ a vubec ho to nebavilo se konečně našel v disco rapu a je šťastný…..

Laucco
    Účastník

otřesné a nevkusné….ruce, oči a hlavně uši, pryč !!!!životu nebezpečné

kreeki
    Člen

[img]http://i16.photobucket.com/albums/b24/Nightmare30/Funny%20stuff/facepalm.jpg[/img]

Nevim
    Účastník

sm15

is that paris hilton at the end? z youtube koment
    ja ji tam taky videl sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 18)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.