TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiesto – Elements Of Life Tour, 24.listopadu (T-Mobile Arena)

• Toto téma obsahuje celkem 185 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolikus1 a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 186)
  • Autor
    Sanchez
    Člen

techno je wsechno:oD…jdu at hraje tiesto jakkoliw…jdu se na akci bawit,nebo poslouchat a rozebirat prechody…woe si tam wemte rejpalowe notowy sesity a rozepisujte si to:_):oD

Czernousek
    Člen

zatím ještě vyčkám, posledně mě moc nenadchnul ..

Klouci
    Člen

uvidíme:_)každopádně těch akcí je letos nějak moc tak doufám že příští rok se to bude opakovat:_)

Partygirl
    Člen

coze????????? no konecneeeee!! samozrejme,ze du!! na to celou dobu cekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉
    TIESTO 4 EVER 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tiesto nehraje techno.

andre
    Člen

já ho naposledy slyšel dvakrát loni v Německu a niiic extra… 😐 bych to viděl fakt na sestupnou tendenci, co jsem ho moh vidět – 2003 nejlepší, 2004 horší, 2005 horší, a 2x 2006 zas horší…
    jedině že by měl sinusoidu, 2006 bylo dno a od letoška zas stoupal… :oD

DjDkD@ve
    Člen

to Collin:

me nezajima co hraje na akcich, kde jsem nebyl……… u nas hral naposled naprosto otresne………

Je evidentni, ze jsi jeho fanda, takze by ti bylo jedno i kdyby hral skoda lasky………. :oD

PULPI
    Člen

TIESTO pro me nejlepsi 2003 na Innercity a pak TIC 2 v roce 2004…od te doby jsme ho neslysel a ani nemusim…

Collin
    Člen

DjDkD@ve napsal :

„O „techno“ a basove srdecni masaze proste nestojim, tot vse “

to snad neni pravdaaaaaa :-O
    :oD Haaa ja tu uz fakt nebudem reagovat na nic…lebo to nema ani pri najmensiom zmysel….TIESTO A TECHNO :oD:oD:oD:oD:oD

2 DjDkD@ve si pozri tracklisty co hraje Tiesto na EOL tour

DjDkD@ve
    Člen

to Collin:

to je relativni, chtel jsem tim jen rict, ze to co ted Tijs hraje neni salek meho caje…….. Slysel jsem ho behem poslednich 2 let 4x a prakticky temer rezignoval na uplifty a chvilemi to neni o tranciku, ale spis o technu…….. No a kdyz se k tomu pricte tradicne spatny zvuk na tuzemskych akcich (jsou svetle vyjimky, ale je jich mooooc malo), tak na tu akci proste nepujdu………
    O „techno“ a basove srdecni masaze proste nestojim, tot vse 😉

Collin
    Člen

DjDkD@ve napsal(a):
    ——————————————————-
    > No tak nevim, nevim, ale nejspis se to odehraje
    > beze me………. Tijs uz neni to co bejval
    > driv……….

A ktory Dj je taky ako bejval?

DjDkD@ve
    Člen

No tak nevim, nevim, ale nejspis se to odehraje beze me………. Tijs uz neni to co bejval driv……….

Hustey
    Člen

k nemu uz nikdo prece nebude, Tijs ma sedmihodinovy set (nebo sesti) sam. a co jsem videl zatim tracklisty tak krome noveho alba hraje nektere krute pecky : )

urcite jdu, uz jen kvuli tomu konceptu

versusio
    Člen

potrefená husa se vždycky ozve X[] vid…

Collin
    Člen

HEHE VIDIM ZE VY SA AJ VYZNATE V ELEMENTS OF LIVE TOUR
    ze kto tam jeste bude ?:oD:oD:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 186)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.