Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Tiesto – Elements Of Life Tour, 24.listopadu (T-Mobile Arena)
- Toto téma obsahuje celkem 185 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dolikus1 a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2. 5. 2007 v 0:11 #18120
milan
Člen:oD
1. 5. 2007 v 23:35 #18117Sickboy
ČlenBože můj, to se zase nějakej sedlák s hovnem na botě dostal k počítači. 😐 Colline, už toho nech.
1. 5. 2007 v 22:41 #18106Collin
ČlenHustey napsal(a):
——————————————————-
> ok, pravo vyjadrit nazoru nikomu neberu, ale blit
> sracky jako collin a spol. tak to uz netoleruju.Jake sracky mas namysli? …..B-]
1. 5. 2007 v 22:38 #18104Collin
Člen2 versusio napsal
„za celou dobu užívání tohoto webu jsem nenarazil na více arogantního člověka než jsi ty“
:-! Citaj aj ine prispevky nielen moje….A prestan klamat,ked nie nas tak aspon sam seba.
nejde o to ,že bys třeba neměl pravdu (každý se za ni bije je to pochopitelné ) ale ty ji obhajuješ za cenu zesměšnění druhého není vítězství někoho tady odrovnat a udělat z něj blbce ale pádnými argumenty a slušností kterou v sobě ty (zatím) nemáš
1. Ja nemam 18 rokov jak vacsina tu z vas,tak by som ta poprosil aby si pisal so mnou trosku inym stylom.
2. Neobhajujem Tiesta za cenu zosmiesnenia toho druhe,to ani nemusim,lebo oni sa zosmiesnuju sami takymi vyrokmi co pisu. Ja sa len na tom bavim….Bylo zde již nespočet vyměn názorů vždy to ale bylo na urovni mrzí mě ,že se k ní nedokážeš ani přiblížit
:oD:oD ale nehovor….Tak asi ta tvoja doba uzivania tohoto webu je dost mala…
A este raz citaj prispevky na ktore reagujem,nielen tie moje
1. 5. 2007 v 22:29 #18101Hustey
Členok, pravo vyjadrit nazoru nikomu neberu, ale blit sracky jako collin a spol. tak to uz netoleruju.
1. 5. 2007 v 21:59 #18097versusio
ČlenHustey žadné :-! každý má právo vyjádřit svuj postoj a i za cenu toho ,že tobě se to nebude líbit snaž se to pochopit …
Collin za celou dobu užívání tohoto webu jsem nenarazil na více arogantního člověka než jsi ty , nejde o to ,že bys třeba neměl pravdu (každý se za ni bije je to pochopitelné ) ale ty ji obhajuješ za cenu zesměšnění druhého není vítězství někoho tady odrovnat a udělat z něj blbce ale pádnými argumenty a slušností kterou v sobě ty (zatím) nemáš . Bylo zde již nespočet vyměn názorů vždy to ale bylo na urovni mrzí mě ,že se k ní nedokážeš ani přiblížit :-/
1. 5. 2007 v 21:54 #18095Anonymní uživatel
Neaktivnía tak já bych i šel, s timhle tričkem:
:oD:oDhloupej vtip, vim %-)
1. 5. 2007 v 21:25 #18092Hustey
Členvsichni Tiesto – odpurci prosim nechodte do tohodle threadu, jen kazite atmosferu! bitches! :-! B-]
1. 5. 2007 v 21:25 #18091Star_Guitar
Členvcelku zajímavá debata
akorát mi krapet uniká smysl %-)1. 5. 2007 v 21:18 #18089M.i.k.e
Člen2 Collin : jo jo…tech diskuzi o tom co je a neni komercni uz tady taky bylo…podle me (a to uz tu taky probehlo) neni Tiestova tvorba o nic min komercni nez to co dela napr.Ferry,PvD,atd…prece jen vsichni z toho budou mit prachy ze?Prece nebudu delat hudbu proto aby se neprodavala ne?Ale takovejch diskuzi uz tu byli mraky a nikdy se nic nevyresilo.A pokud prece,tak se to rychle zapomnelo a za mesic to bylo zpatky:oD
1. 5. 2007 v 21:09 #18086Collin
ČlenMike : Ale vies kritika na Tiesta je v dnesjne dobe IN…Tu budu nanho kidat uz len koli tomu,ze to pucuju od niekoho koho poznaju a tak….to je retazova reakcia…Ale ja sa na tom fajne bavimmm…jak jeden cas rozpravali,ze Tiesto je komercny….teraz to uz nejak stichlo…bo vsetci su nasekany v Topicu komercnej akcie Sensation White 02.06.07 – Praha :oD Ale verim tomu,ze mesiac po akcii bude Tiesto zase komercny :oD A niekto spominal,nejaku Tiestovu kaviaren…no rad by som pocul nieco o tom blizsie..:oD
1. 5. 2007 v 20:55 #18078M.i.k.e
ČlenCollin : vim,ze je to muj nazor a taky ho nikomu necpu…ten set sem si ted poslechnul a neni uplne spatnej…co me v tehle diskuzich fakt s..e je fakt,ze tady se o nazorech zasadne nepolemizuje a nediskutuje…urcity lidi tu maj svuj nazor,kterej je nejlepsi,nejuzasnejsi,nejspravnejsi a beda jak by meli alespon trochu pripustit,ze se pletou nebo snad nedej boze priznat,ze nekdo jinej ma pravdu%-)B-]
1. 5. 2007 v 20:49 #18076Collin
ČlenM.i.k.e : to je tvoj nazor ja Ti ho neberiem,ja sa na to pozeram trochu inac…..napr tak,ze za 45 min zahral 10 trackov..
1. 5. 2007 v 20:44 #18073Collin
Člen2 ceero….tvoja odpoved ma pobavila :oD:oD :oD
1. 5. 2007 v 20:43 #18072M.i.k.e
ČlenCollin : a co je mi do toho jakej to byl event?Vim jakej je to event,loni sem se ho dokonce i zucastnil,ale nic to nemeni na tom co sem napsal…myslis snad,ze pokud DJ zahraje na takovyhle „akci“,tak ho to opravnuje zahrat veci bez ladu a skladu s tim,ze to je to proste takovahle akce,tak co na tom?
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.