TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiesto – Elements Of Life Tour, 24.listopadu (T-Mobile Arena)

• Toto téma obsahuje celkem 185 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolikus1 a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 186)
  • Autor
    andre
    Člen

už je to výš… g production je gabo a spol…. snad i pokorný (nebo ten je pink dot???)… dělali loni pvd a macháč a letos též macháč….

Collin
    Člen

No lebo som sa dopocul,ze G production bude organizovaz Tiesta

LIT
    Člen

G production pokud vim delala PvD 2006 a jestli i machac 2006? mam bordel v tom kdo je pink dot a kdo g production :oD

Hustey
    Člen

marmar: co to tady placas za sracky? chtel jsem napsat dlouhosahly sloh, ale kvuli takovym posahancum jako jsi ty mi to za to nestoji.

2Sexy
    Člen

Myslite, ze se to vyproda ?

Collin
    Člen

Kto to organizuje? nevie nahodou niektooo
    a kto pozna agenturu G productions?

2Sexy
    Člen

Aaa supr zprava! Tiestoooo :ú

Tecko
    Člen

Kurnik kdyby k nemu dali jeste nejaky zajimavy jmena tak pojedu.Ale samotnej mne nelaka..uz mam lupene na TM4 takze se rozsoupnu tam :oP

Hustey
    Člen

asi se lisim od dosti lidi, ale klidne si na nej zajdu i kdyz uz dneska Tiesto znamena tranceova popstar : ) za sedm hodin zahraje tracky snada ze vsech odvetvi tranciku, rozhodne to nebude vesnicka diskoteka B-]

mrazik12
    Člen

Andrews: :-|:-|

Ja teda urcite jedu!!a tim to pro me konci :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

^ Ano, právě proto není dj, ale rock/popstar.

Anonymní uživatel
    Host

Je to jeho Tour, prezentuje album….

LIT
    Člen

atmosferu delaj lidi kteri tomu nerozumej – ta atmosfera je az kdyz zahraje traffic nebo adagio… pokud dj zahraje za 2 hodinovej set 1 nebo 2 svy produkce, tak na tom nevidim nic spatnyho, ale cpat za sebe 10 svejch tracku i kdyz za sebe vubec „nesedej“ je proste humus :_)

Hustey
    Člen

ja urcite zajdu a z vysoka na vas vsechny kritiky káááálííím :_) :_) hodnotit budu az po akci, tracklist na polske EoL vypadal zajimave B-]

Anonymní uživatel
    Host

Mno já to mám stejné, ptž Tiesto udělá jedinčnou atmosféru , lidi jí udělají díky němu….
    Na žádném jiném djovi to nezažijete, takže pro mě je Tiesto zárukou nezapomenutelného mejdanu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 186)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.