TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiesto- In Search of Sunrise 6

• Toto téma obsahuje celkem 154 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel versusio a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 161)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Myslím, že tohle ví jen Tiesto a pár lidí kolem něj, pokud se do nich řadíš – fajn.

nyana
    Člen

Ja viem vela veci 😉 som tajny agent.
    ….ale vazne, je na tebe ci mi uveris alebo nie, posud sam ci som vierohodna :-).

Sq4Raa
    Člen

nyana: To by mě zajímalo, odkud to víš 😐

nyana
    Člen

Mixoval to na CD playeroch a nie na kompe!
    Tijs sa rozhodol po fiasku s ISOS 5 v Abletone vratit k staremu stylu. Povedal dokonca, ze ak by mohol, najradsej by to namixoval z platni, ale vacsina trackov neni na vinyle dostupna.

Vyber trackov tento krat bol len a iba na Tijsovi samotnom…. len 1 track je odporuceny ludmi o ktorych Hellman hovoris. 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

btw ještě k tomu mixu, pokud to nemíchal na kompu, ale z cdček (čemuž neveřim, ale co kdyby), techniku mixu beru zpět

M.i.k.e
    Člen

tak me osobne se zase vic libi druhy cd…jako celek se mi to libi vic nez ISOS4 nebo 5,ale souhlasim s Hellmanem,ze trojku nic neprekona…bodove davam 8/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hustey: nevim, vyznám se jakžtakž jen v trancu, ale tohle trance neni.. takovej mišmaš mezi styly

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ufuf takže sem to doposlechnul a dojmy:

ISOS 1a 3 nic nepřekoná.. zatímco dřívější isosy mi atmosférou přišly jakožto hledání úsvitu za mladických let, s občasnou návštěvou baru, lehkou melancholií, ale předevšim energií a světlou vyhlídkou do budoucna, isos 6 mi připadá jako takovej výlet staříka po pláži vzpomínajícího na věci minulé, nese se to v těžký melancholii a s netrpělivostí čeká na úsvit..
    nejsem sjetej, mám jen bujnou fantazii, ale přesně takhle to na mě působí.
    jak sem byl nadšenej první půlkou prvního cd, tak čim dál tim víc ke konci druhýmu c sem začal cítit zklamání, žádnej zázrak se nekonal, tiesto ani za těch několik let mixování svou techniku mixu nedonesl nikam do výše, výběr a řazení tracků je sice víc než vkusný, ale jak všichni víme, je to práce několika lidí.

když to shrnu, příjemná letní melancholie, kterou dycky isos bylo, ale od týhle sem asi čekal víc po slibnym začátku
    pokud někdo chce body, 7/10

Newman
    Člen

Hustey: tiestopop?

Hustey
    Člen

hellman: tak co je to potom za styl? kdyz ne trancik? :-/

Collin
    Člen

ISOS 6
    download

marmar
    Člen

poslete primej link,rusky neumim pls 🙁

BoRo
    Člen

na trancelaciya.com

nyana
    Člen

link musel byt zruseny :-|.

Takze kto nestihol musi hladat inde :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

první cd výborný až na pár pasáží v druhý půlce..
    teď jedu druhý cd a zaráží mě jedna věc, když už ani tiesto na ISOS nedá trance, bojim se bojim budoucnosti

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 161)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.