TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tiesto- In Search of Sunrise 6

• Toto téma obsahuje celkem 154 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel versusio a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 161)
  • Autor
    ceero
    Účastník

tak prve cd mam za sebou a teda hodne dobre az na par otrasnych vokalov ….

Collin
    Člen

2 hellman

Proste som chcel naznacit,ze Steve Forte Rio je Tiesto,Ale nechcel som aby ste to nejak zle pochopili,ze podrivam tak som to upravil 🙂

a tak isto aj Taxigirl = Tiesto + Jes

Anonymní uživatel
    Neaktivní

eh?

ty vole colline rozmysli si co píšeš, tady člověk na něco reaguje a ono to zmizí

Collin
    Člen

Steve Forte Rio – A New Dawn :-P:-P:-P

nyana
    Člen

Nie 🙂

Hustey
    Člen

Nyana, nejsi nahodou ta Nyana z warfora? 🙂

nyana
    Člen

@ Roman: Pardon, podcenila som ta 😉

Roman
    Člen

proč za hodinu a šest minut? scene release je venku už mnohem dýl 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mám za sebou půlhodinu prvního cd a čumim s otevřenou hubou, tijesťák boduje

nyana
    Člen

Roman to si pocuval obidve CD za hodinu a 6 minut 😉 ?

Roman
    Člen

Tak celkem to ujde, ikdyž na můj vkus to obsahuje až moc vokálovek, z nichž je pro mě jednoznačně nej ta koprodukce s Briedenkou na tracku Taxigirl – High Glow. Ale podle mě byly předchozí ISOSy prostě lepší…

nyana
    Člen

http://www.rw-racing.nl/VA-In_Search_Of_Sunrise_6_Ibiza__Mixed_By_Tiesto-2CD-2007-TGX/

Tak a mozte sa zase pustit do Tiesta :oP.
    Ja len dufam, ze bude kazdy objektivny a nikto nebude kritizovat len preto, ze je to Tiesto 😉
    Podla mna je to velmi kvalitna kompilacia ktora kvalitou urcite prevysuje ISOS 4 & 5.

Enjoy 😉

Collin
    Člen

No u mna momentalne vedie ISOS 6 😛 uz to pocuvam….mixing by Tiesto 🙂
    prave sa dostavam ku Clear View feat. Jessica – Tell Me – som strasne zvedavy…

versusio
    Člen

Zpočátku jsem Clubový život hodně odsuzoval , nyní po odehrátí dvaceti epizod musím poznamenat není tak špatné ! Velkou kladnou roli na tom hraje zřejmě jistá nečitelnost oproti ASOTU , to se může časem změnit v rutinu ale neřešme co bude , nyní aspoň dle mého mínění má Tijs vzestupnou tendenci , přeju mu co nejdelší vydrž , odolávat mladé krvi bude však čím dále težší …

M.i.k.e
    Člen

u me ted Club Life jasne vede…posledni dve epizody byly o neco slabsi,ale i tak se mi CL hodne libi…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 161)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.