TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trance.CZ In The Mix @ Trance-Energy Radio – každé 2. pondělí od 17:00 hodin

• Toto téma obsahuje celkem 250 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 9 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 253)
  • Autor
    Joe
    Účastník

Tedy ten konec to ale totálně zazdil 🙁

Joe
    Účastník

Technická, neměla by být u tiskovek nalinkovaná tahle diskuze místo organizačního topicu?
    Airyho poslechnu zítra v práci a gratuluju, kéž bych měl na vlastní produkci vůbec nějaký čas 🙁

Dolvich
    Správce

Tracklist:
    01. AiryBoy – Dream (Intro Edit)
    02. Klauss Goulsrt – Deep Universe (M6 Remix)
    03. Roger Shah pres. Savannah – Darling Harbour (Electribe Remix)
    04. AiryBoy – Transformers (Original Mix)
    05. Dimension – Queensland (Arctic Moon Remix)
    06. Soundlift – Nakthi (Original Mix)
    07. Sebastian Brandt – 450 (Original Mix)
    08. Bjorn Akesson – Robot Religion (Original Mix)
    09. Tim Preijers pres. Sense Of Shiver feat. Boom – Offshore (Arctic Moon Remix)
    10. Avenger – Celestus (Manuel Le Saux Remix)
    11. Simom Petterson – Always (Original Mix)

DOWNLOAD:
    [url=http://rapidshare.com/files/426638052/TranceCZ_in_the_Mix_013_-_AiryBoy_22-10-2010.mp3]Rapidshare[/url]

Další epizoda:
    12.11.2010 ChunKi

Joe
    Účastník

Příjemný, plyne to, k práci fajn 🙂

Dolvich
    Správce

Tracklist:
    01. Tom Day – Rising Moon (Original Mix)
    02. KaltFlut & Hydro – Ocean Feeling (Tempo Giusto Remix)
    03. Johan Vilborg – Midnight Drive (Anhken Remix)
    04. Reminder and Cressida – Lucid (Original Mix)
    05. Ummet Ozcan – Arcadia (Original Mix)
    06. Leon Bolier – That Morning (Nifra Remix)
    07. Joel Gershom – Radiate (Anhken Remix)
    08. Bram – Aquamarine (Vullcan Remix)
    09. Orjan Nilsen – Lovers Lane (The Blizzard Remix)
    10. Snatt & Vix vs. In Progress – Sunride (MDJ Remix)
    11. BT & Andrew Bayer – Emergency (Today is the Day Mix)

DOWNLOAD:
    [url=http://ondrej.mirtes.cz/dj/last-trance-cz-in-the-mix-012.mp3]DirectLink[/url]
    [url=http://rapidshare.com/files/423987196/TranceCZ_in_the_Mix_012_-_Last_08-10-2010.mp3]Rapidshare[/url]

Další epizoda:
    22.10.2010 AiryBoy

Last
    Účastník

Progressive ve stylu Nifry a mých [url=http://ondrej.mirtes.cz/dj/]minulých setů[/url] 🙂

Joe
    Účastník

Těšíme se, co to přibližně bude? 🙂

Last
    Účastník

Těšte se na můj set, 8. 10. 🙂

Dolvich
    Správce

Tracklist:
    01. John Waver – ID (Orignal mix)
    02. Talla 2XLC vs. Carl B feat. Katie Marne – Giving up Giving in (Sean Tyas dub mix)
    03. Ronny K pres. Advanced – Atlantis (Original mix)
    04. John Waver – Thunderstorm (SoundLift Remix)
    05. ID – ID (Unreleased version)
    06. Android – City on Water (Original mix)
    07. Nitrous Oxide pres. Red Moon – Slide (Original mix)
    08. Dimension – Queensland (Arctic Moon remix)
    09. Sean Tyas – Ivy (Original mix)
    10. Paul Webster feat. Angelic Amanda – Time (Sean Tyas Dub mix)

Full HQ Download:
    [audio src="http://rapidshare.com/files/421038078/TranceCZ_in_the_Mix_011_-_John_Waver_24-09-2010.mp3" /]

Next Episode: 8th October 2010 only on Sensation Factory

f1d0
    Člen

[quote Joe]Tak jsem se vrátil k Fidovi, kterého jsem kvůli dovolené prošvihnul... Říct, že je to od něj to nejlepší, co jsem slyšel, by nebylo relevantní, protože toho zas tolik nebylo a on sám má třeba jiný názor 🙂 Rozhodně to pro mě z těch pár setů bylo zatím nejposlouchatelnější, u mashupu The Race a Relax jsem nevěřil :)[/quote]

Díky, jsem rád, že se ti líbil sm3 (respektive snad, to že byl nejposlouchatelnější z těch mých ještě neznamená, že se ti líbil sm0 ). Je fakt, že každý má rád něco jiného, tady jsem se snažil hrát více trance a tak mě moc těší, že má setík od lidí, co můj současný styl, který je více do techna, moc nemusí, kladné ohlasy sm3 . A ten bootleg Relax After Race je pro mě osobně skaldba léta, to se Reakymu opravdu povedlo sm5

Joe
    Účastník

Tak jsem se vrátil k Fidovi, kterého jsem kvůli dovolené prošvihnul… Říct, že je to od něj to nejlepší, co jsem slyšel, by nebylo relevantní, protože toho zas tolik nebylo a on sám má třeba jiný názor 🙂 Rozhodně to pro mě z těch pár setů bylo zatím nejposlouchatelnější, u mashupu The Race a Relax jsem nevěřil 🙂

Hustey
    Člen

Nuld@: diky, zrovna u tebe jsem myslel, ze se ti to bude libit 🙂

tohle mozna neni uplne standartni set, veskere tracky uz jsem mel v hlave skoro pet mesicu (krome tech co jsou novejsi samozrejme). od Belteka je to zatim jeden z jeho top vytvoru, Avicii predvedl v Bromance nejkvalitnejsi prog house s silenou davkou euforie, Leger v Seaweed vytvari vesely zvuk v kombinaci s naprosto extremnima podmorskyma bublinkama, Max Graham top bootleg (a to i kdyz je nemam prilis rad), konec v podani noveho Erica Prydze netreba komentovat a dale bych mohl pokracovat 🙂

k poslechu treba i zde: http://soundcloud.com/the-designer/the-designer-official-promo-september-2010

Joe
    Účastník

From some 60% not really my cup of tea…

Nulda
    Účastník

Hustey: vynikající set, zatím bezkonkurečně nr. 1 z dosavadních epizod sm5

Hustey
    Člen

diky vsem za support.

hectic: mirne ztiseni pouzivam, protoze nektere tracky maji dost vyrazne hlavni melodie a nezni to uplne OK kdyby hrali zaroven, zvlaste v techto pomalejsich vodach. kdyz michas uplift nebo dnb, tak to muzes semtam pustit neni to tak vyrazne jako v hudbe kolem 130 bpm. ale zalezi samozrejme track od tracku 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 253)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.